Jump to content

Problem sa licnim greskama

Član foruma
  • Posts

    2,894
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Problem sa licnim greskama last won the day on August 6 2023

Problem sa licnim greskama had the most liked content!

Recent Profile Visitors

4,353 profile views

Problem sa licnim greskama's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • One Year In
  • Posting Machine
  • Very Popular
  • One Month Later
  • Dedicated

Recent Badges

3.5k

Reputation

  1. Bilo je barem 3 situacija u prvom poluvremenu gde Gudelj, Ilic ili Milenkovic sa loptom u nogama panicno pokusavaju da postavljaju saigrace jer u zadnjoj liniji nema jedne opcije za pas... Ekipa nije uopste toliko losa koliko je lose vodjena. Jos dve godine pod Stojkovicem su prilicno sigurno jednostavno trosenje vremena i novi neuspeh. Jedino da nas nalupa mozda Spanija u Ligi Nacija u Septembru na Marakani pa da se podigne neki veci pritisak ali je Piksi toliko izgubio dodir s realnoscu da verovatno tripuje da je ispadanje splet nesrecnih okolnosti.
  2. Svaka cast Slovencima. Pokazatelj da minimalna takticka disciplina zadovoljava potrebe prolaska grupne faze na Euru.
  3. Sada kreće ono pravo. Kari preuzimaj. Piksi, svaka čast na ugovoru 😄 Sramota je kako je vođena ova ekipa.
  4. Ovo mi ozbiljno prolazi kroz glavu danas. Ali je ocigledno jednostavno izgubio dodir s realnoscu.
  5. Dobro da nije pozvao Baždara inače bi on bio solo špic danas. Neverovatan sastav. Kao da se zajebava lik. Ovo je već previše i za naše uslove.
  6. Važi. Nije, bila je svetski prvak 2 puta i 3 puta uzela evropsko, bila pored toga 2 puta srebrna na olimpijadi pored bezbroj finala i polufinala ali eto nije uspešnija. Inače u tome nije ni poenta. Poenta je tvoj upis, tj. tvoji upisi, koji su na nivou srednjoškolaca.
  7. Jer je slicno uspesna tj. i uspesnija od Hrvatskog fudbala. I da i kod nas ima ludaka koji pateticno pisu pamflete naspram tvog. Da ne ulazim u to da je u oba slucaja narocito pasus o uspehu naspram bazi igraca vise nego diskutabilan. Ukratko - mene je sramota da procitam ovakve gluposti kao sto rekoh. Nastavi po slobodnoj volji i svako dobro. Sportski pozdrav.
  8. Kakav transfer blama me hvata posle ovakvih upisa. I da ne razumes pogresno, isto bih napisao da neko ovo pise za Srpsku kosarku. Jad i beda.
  9. Bilo bi cool da Josko Jelicic i Rade Bogdanovic dobiju zajednicki youtube portal za njihove ultra smesne forice. Kontam da bi emisija bila popularna medju mladjima.
  10. Kad smo kod Vukcevica, cudi me da nijedan novinar, pocevsi od pijanog Rajka do one dosadne Rade, nije uspeo da pita selektora za status Vukcevica i za razlog nepozivanja. Koliko god da nam je reprezentacija dobra, toliko je kosarkasko novinarstvo u totalnom kurcu vec duze vreme. Cast izuzetcima.
  11. Meni je Gvardiol danas odigrao odlicno na sebi stranoj poziciji, cak je i Pongracic odigrao korektno, Sutalo malo nesiguran ali ipak bez neke vece greske. Defanzivna linija Hrvatske je odigrala solidnu utakmicu. Kakva god da je, ipak je ovo Italija. Sve svaliti na Dalica je pomalo "Srpski recept".
×
×
  • Create New...