Jump to content

Small Owl

Član foruma
  • Posts

    921
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1,672 profile views

Small Owl's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • Posting Machine
  • Dedicated
  • Very Popular
  • Reacting Well
  • First Post

Recent Badges

1.4k

Reputation

  1. "Petar Olanjinka nasrtao na protivničku odbranu kao da sutra ne postoji". Jebeš budalu ali ovaj stvarno nije normalan.
  2. Since ti jbm, Piksi zvao Mijailovića u reprezentaciju. Fuck.
  3. Nisam siguran da smo favoriti uopšte, naročito ne ovoliko koliko bi se dalo zaključiti prema kladionicama. Baš iznenađujući odnos. U svakom slučaju, Šerif za 1:0, Bukari za 2:0, Saldanja za 2:1. Sudija svira kraj 7 sekundi prije isteka dodatnih 5 minuta. Sretno momcima na terenu, sretno ljudima koji budu na stadionu i a nama koji nismo. DUHOM MARAKANE, POBIJEDI PARTIZANE!
  4. Na stranu to što su indijanci ali brate, imao si najljepše zanimanje ikad.
  5. Što bi rekao jedan prevarant iz NS zvani Neđo, ptičje vrijeme: za sovu i ševu.
  6. Druže, zanimljivo samo jer je čekao kraj izjave da izvuče ovako nešto iz svog repertoara. Ostalo sve po planu i očekivano..
  7. @Don Juan Uzeo da pogledam opet ono što sam napisao..ono ništa ni sa čim, nijedan broj nije isti.. :) Ali da, vjerovatno je razlika u zvaničnim i nezvaničnim utakmicama itd.
  8. @Bluecuracao2 @Don Juan Gledao na Wikipediji, očigledno nešto nisam dobro pohvatao...Izvinite na nenamjernoj gresci.
  9. I jedno zapažanje..Ovdje se, čim neko napiše da nije bio zadovoljan Baharom, tumači da je za Milojevića. Ne znam zašto ali čim napišeš da ti se nije svidjela igra kod Bahara, automatski moraš objašnjavati kako je bilo kod Milojevića. Ne kontam.
  10. U suštini, ja sam principijelno protiv takvog načina rezonovanja..Sve što valja jeste zahvaljujući nama, sve što ne valja jeste zahvaljujući njima. Čisto, nije mi nekako korektno. Ovaj klip...nastao nakon utakmice protiv PSŽ i nije baš nešto na osnovu čega se može potvrditi teorija da su se Liverpul i Salcburg desili uprkos Milojeviću tj. slučajno.. Npr. imaš i izjave Borjana poslije Slacburga u BG gdje kaže da je "šef odlično taktički spremio utakmicu" pa opet ne mislim da smo tu izbjegli poraz tj. izvukli X samo zahvaljujući Milojeviću već isto toliko su doprinijeli i igrači. E isto tako mislim i za te 2 gore pomenute utakmice. Previše su to jake ekipe da bi se protiv njih uspjeh desio slučajno. OK, Pavkov slučajno umjesto Boaćija ali druže, treba se slučajno i odbraniti od tih ažadaja..a to i nema previše veze sa tom izmjenom. I da bude jasno, ne mislim ja da je Milojević neka trenerčina, nisam sretan što se vratio ali isto tako ne mislim da je trener za Srpsku ligu ili čuveni Viner Broker. Hvala.
  11. U sustini, Salcburg i Luverpul su se desili slucajno, visa sila..a nabijanja u LŠ samo zahvaljujući Miloju? E jebi ga brate..
  12. Par totalno trivijalnih informacija. Gledao nesto na netu i onda standard, udjem na jedan link, drugi, peti..veze nemam kako sam dosao do toga ali me je iznenadila info da je Deki Milovanovic odigrao za Zvezdu 299 utakmica. To je nekih 100 utakmica vise nego sto je Milijas odigrao za nas. Razumjevanja radi, Dzaja je odigrao 306 utakmica za nas a Pizon oko 250. Doduse, drugaciji je bio sistem sa manje utakmica ali opet je bas dosta velika cifra i za svako postovanje. Ljakse Koroman je na 88 utakmica dao 14 golova, iako bih na prvu rekao da ih je bilo duplo vise. Ibrahim Gaj je odigrao 3 sezone za nas (iz ove perspektive, rekao bih 2 max). Eto, kao sto rekoh, par potpuno trivijalnih informacija ali nekako sam bio iznenadjen kad sam procitao pa da podijelim sa ekipom. Hvala.
  13. Kako se samo kvalitetno iskenjao po Tobiju..Kao "Duško se zajeb'o što ga je doveo, nisam ja". Kralj. Koliko su ovakvi likovi otrovni, jbt. Zamisli da imaš ovakvog šefa ili nekog bliskog ko je zainteresovan za svađu uvijek i sa svima.
×
×
  • Create New...