Jump to content

Prijatelj Mitar

Član foruma
  • Posts

    8,854
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    9

Everything posted by Prijatelj Mitar

  1. Trenutno smo 25. na tabeli, znaci prvi ispod crte za dalji plasman. I vi mi tu nesto kukate.
  2. Da ponovim, uopste nismo losi. Bice ovde bodova, ima jos 7 utakmica.
  3. Ljudi mi uopste nismo losi. Ono sto ovoj ekipi fali je uigravanje i vreme.
  4. Skoro se povela prica da li kad igras Career mode na FC24 treba teziti realnosti kod dovodjenja igraca jer Mesi u stvarnom zivotu ne moze zavrsiti u nekom Elceu. Medjutim, eno Osimen ode u Galatasaraj, pa se pokaza da je ipak sve moguce. Tako je i sa ovim genijalnim napadom Izraelaca. Ovo ni u filmovima o Bondu ili Bornu nije vidjeno, cak bi i za njih ovo bila naucna fantastika, ali ipak - evo desilo se, i stvarno za ove dve poslednje akcije, a narocito za ovo s pejdzerima, treba skinuti kapu Mosadu. "Genijalno" je blaga rec.
  5. Zar on nije u penziji??? Auu, nije to taj Filip... Jbt, jos imam nocne more.
  6. Jasta, jer jasno kazu kanoni, nista ne sme da se natakne na dan slave 🙂 Ban alert! Ban alert! 🙂
  7. Sve si lepo i jasno naveo i obrazlozio tako da mislim da nema ni potrebe dalje razglabati o mogucnosti zvanoj Zoc u reprezentaciji.
  8. Pa sprema se nesto, normalno da se sprema, eto i sama si rekla - sprema se slava.
  9. Nema nista od toga. Mozda i bolje. Mogu da obrazlozim, ali nema potrebe, odavno je sve ispricano na temu "Zeljko u reprezentaciji". Kariju otvoriti kancelariju u savezu, dati funkciju koordinatora svih repstativnih selekcija i neogranicen budzet za putovanja. Da obilazi igrace, trenere, pripreme nacionalnih timova, da prenese svoje iskustvo na mladje trenere i igrace. Nova vrhuska KSS mu verovatno nece dati da dira u ligu i to bi bila borba s vetrenjacama, gubljenje i vremena i energije.
  10. E kako losa vest. Bas sam se smorio. Kari mi je, kao navijacu i rodjenom Pirocancu, bas legao, a jos vise igracima, celoj kosarkaskoj javnosti. Master Joda bukvalno, ili sto rece Glogovac za Bjelogrlica u Juznom vetru : "Ti nam svima ovde dodjes kao neki ujak, neki stric, jbem li ga" . Okej, ima smisla, gotov je olimpijski ciklus, ne ide da zapocinjes nesto ako ne mozes da dovrsis. Ali Kari je bas fin posao odradio, narocito u Manili i Parizu. Ostaje mi samo nada da ce uzeti neku jaku funkciju u KSS i da ce da izgura svoje zamisli o domacoj ligi, budjenju kosarkaskih centara i utemeljivanju poljuljanog famoznog sistema. Za novog selektora, tja... Sta da kazem. Miloje, sto nam prerano ode? To u sebi cesto ponavljam. Sale Obradovic, Rajakovic, Stojakovic... Alimpijevic ce dobiti svoje vreme sigurno, kao i Marko Barac. Ali jos ne. Kokoskova smo prebrzo potrosili, Sale Djordjevic bi se sigurno odazvao da ga pozovu... Ali sta znam. Bas bas bezveze. Evo neka Jokic odabere umesto nas, ne bih se bunio.
  11. Nisam komentarisao moguci dolazak Petruseva jer ga izuzetno cenim pre svega kao naseg reprezentativca. S tim u vezi rekao bih da mi je drago sto ne dolazi jer smatram da nam na ovakav sastav ekipe treba cetvorka potpuno drugacijeg profila, a rekao bih i kvalitetnija ako zaista zelimo da napravimo iskorak ka top 8. Necu da se bavim licitiranjem imenima jer u klubu ima ko to treba da radi. Ali da treba da se reaguje na trzistu, naravno.
  12. Udjem na temu da pogledam sta je to novo, prvo sto procitam da@Smrtokapa pise nesto po tezama pa reko' dal je Jokic stvarno otisao na letovanje u Albaniju, onda okrenem par stranica i imam bogati sta i da vidim. Fino drustvance nema sta.
  13. Uopste kvalitet nije nesto presudan, jeste jako vazan ali ti i sa prosecnim igracima mozes da napravis kompaktnu, dobro uigranu, ratnicku i zajebanu celinu. Narocito sto danas vise nema nepismenih fudbalera i duduka ni u Lihtenstajnu. Selektor je tu kljuc.
  14. Razumem princip ali Njegos i Andrija su neuporedivi. Mali je generacijski talenat.
  15. Pre neki dan se video sa drugarom koji radi pri prvom timu Partizana. Inace je vec radio u Partizanu za vreme Dragana Djurica, pa moze da uporedi. Ono sto on kaze je da Partizan sada lici na drzavno preduzece koje se urusava iznutra da bi ga kuoio neki privatnik. Kaze da je opsti nemar na sve strane, ne radi se samo o upravi vec je prisutno kroz sve strukture, do najnizih. Za Stanoja kaze da je isti kao pre, ali da postoje dva problema koji ga sputavaju: stranci koji su ocigledno dosli da samo uzmu pare i otaljaju jer vide da uprava nema nikakve ambicije (ono izmedju Arijage i Jovanovica je samo kulminiralo na terenu ali zapocelo je mnogo ranije) i sama uprava koja diktira sastav. Na primer Saldanja je trenirao pred Gent i bio je u planu ali je odozgo stigao signal da je pred prodajom i da se povuce iz tima. Poslednje dane u Partizanu nije ni bio s ekipom nego na klinici gde je cuvan da mu se nesto (neka povreda bezazlena) ne dogodi, bukvalno pod staklenim zvonom. U principu, kaze vlada opsta apatija i nezainteresovanost. Ja se s njim ne bih slozio da je Stanoje isti jer onaj stari ne bi pristajao na kompromise i oterao bi i remetioce medju igracima i upravu u tri pm, ali covek ocigledno mnogo voli Partizan i ne zeli da digne ruke. Trener je najmanji problem u celoj prici.
  16. Uopste ovo nije bilo lose. Par zaista zanimljivih igraca. Jos Vlahovic u prvih 11 umesto Jovica i cepaj. Naravno, Piksi odlazi!
  17. Bes mi mater ako ovi ne trce vise od onih manekena iz Arabije.
  18. Prijatelj Mitar

    RIP

    Koliko smo mi kao drustvo posrnuli za 30 godina...
  19. Stotka je GOAT serija. Idi gledaj Otpisane, Joco 🙂
  20. Prijatelj Mitar

    RIP

    Bora Djordjevic, jedan od najvecih ikada kada je rok muzika ex Jugoslavije u pitanju, mozda ne bih pogresio da kazem da je i najveci. Svojom autenticnoscu umeo je prizemlji najuzvisenije i da monumentalizuje najbednije momente koje svako od nas moze da dozivi. Zajedno sa Balasevicem verovatno najbolji kantautor koje su ovi prostori imali, a tesko da ce i imati bolje. Balasevic mi je svojim svetonazorima blizi, ali kod Bore sam voleo sto je u svojim pesmama umeo da skine rukavice koje je Balasevic cesto iz svoje neverovatne pristojnosti nosio. "Lutka sa naslovne strane" po meni uz "Za koji zivot treba da se rodim" je najbolja ex Yu rok pesma ikada a "Pogledaj dom svoj, andjele" jedna od najboljih pesama generalno. Zbog nekih njegovih stavova ne verujem da bih sa Borom seo u kafanu i popio pivo, ali toliko je svetskih rok zvezda cija muzika je deo mog identiteta, pa su na toj listi za izbegavanje daleko ispred Bore. Pozeleli mu da pociva u miru ili ne, on ce vecno ziveti kroz svoje pesme, i to nije fraza.
  21. Sto je najludje, ja gospodina @Don Dusko u rl i zamisljam s ovakvom frizurom 😆
  22. Vise puta mi se desilo da mi taksista kaze da je pomislio da sam iz (neke) inspekcije zato sto uredno pozelim dobar dan i uljudno razgovaram s njim. Eto dokle smo dosli, cim ti se neko lepo obrati odma' mislis da je neka mucka u pitanju :)
  23. Racunaju da ce svakako u LS primati po 3-4 komada pa prave ekipu koja ce biti u stanju da mune 5.
  24. Dovescemo mi i Meitea do kraja dana. Jer tako smo u mogucnosti.
×
×
  • Create New...