Jump to content

alpaka Bereta Sida

Član foruma
  • Posts

    5,827
  • Joined

  • Days Won

    6

Everything posted by alpaka Bereta Sida

  1. Mitrovic je u ovom fizickom stanju igrac za bunarenje zadnjih 20ak minuta i nista vise. Jasno je da je on legenda reprezentacije i najbolji strijelac ali on nikad nije bio vrhunski spic i pogotovo nije sad dok je u Arabiji. Vlahovicev plafon je mnogo mnogo visi i njemu se mora podrediti.
  2. Denmark vs Slovenia tiebreakers Euro 2024 H2H: Draw (null) Goal Difference: both on 0 (null) Goals scored: 2 each (null) Yellow cards: 6 each (null) Euro 2024 qualifiers (same group): Points: 22 points each (null) H2H: Denmark wins (1 win and 1 draw) Denmark finish 2nd and Slovenia 3rd. hahahahaha
  3. I nije iznenadjujuce kad je glavni kreator polupokretan, a prvi spic bukvalno nepokretan s jedno 5 kila viska. Vlahovic nije nista odigrao takodjer al on je prije svega zrtva totalnog prilagodjavanja ekipe nepokretnom rekreativcu iz Arabije.
  4. Mitrovicu, SMSu i Tadicu se trebalo zahvaliti onog trenutka kad su otisli u Arabiju odnosno u Kebab ligu. Ista prica ko sa Dzekom i Pjanicem kod nas.
  5. Bolje da sam umro nego sto sam gledao 90 minuta ovog terorizma
  6. Gledam evo vec trecu utakmicu Srbije na Euru i jos uvijek mi nije jasno sta oni ustvari zele igrati. Zastrasujuce bukvalno.
  7. Ma bravoooooo ❤️🤍❤️🤍❤️🤍❤️🤍❤️🤍❤️
  8. Odigrali su ko kurac sve 3 utakmice i potpuno je zasluzeno da idu kuci nakon grupe. Ozbiljan amaterizam i protiv Albanije i protiv Italije, bas nesto sto bi uradila prosjecna balkanska reprezentacija.
  9. Dva desna beka na terenu i zavrsi im covjek sam samcat na poziciji gdje desni bek mora biti u osmoj minuti nadoknade. Amaretizam epskih razmjera.
  10. Pedri nije prosao La Masiju, doveden je sa 18 iz Las Palmasa. Spanci uvijek imaju tehnicki strasne veznjake, neovisno iz cije skole izadju.
  11. Izgleda da se Spanci ipak ne bi borili za prolazak grupe da nema Rodrija i da Yamal i Nico ipak nisu Sancho za sirotinju
  12. @SteveFrancis#3 Luka Garza ako bi dolazio u EL?
  13. Mali Arda mi ima bas jak James Rodriguez vibe. Bogovska ljevica i strasan osjecaj za gol. Valjda ne bude neradnik ko Kolumbijac pa ne protraci talenat.
×
×
  • Create New...