Jump to content

FK Crvena zvezda 2019/20


estrellaroja

Recommended Posts

Nije valjao Vujadin Savic. A doveli smo ovu panjinu Milunovica. Nasa defanziva se raspala odlaskom i problemima sa disciplinom cime li vec Vujadina Savica i Zula Stojkovica. I Rodic je tada bio mnogo bolji. Ova defanziva je horor plis kada tome dodas dva vezna koja stoke ispred odbrane a ne mogu da spoje dva pasa. Nema onog karaktera i borbe u ekipi. 

Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, Xpert said:
14 minutes ago, Jonnhy Clash said:
 
Malo je srece falilo. 

Dobio si poduži ban zbog ovakvih stvari, a onda si se pitao žašto. Prestani, ili završavamo druženje ovde.

Davno nisam vidio ovako nesto.

Lik konstantno govnarski provocira i nikom nista. 

Edited by Valensija
Link to comment
Share on other sites

Sramotan poraz nema sta. Ovo najvise na dusu ide onom ko je dovodio igrace, nakrcao ih polovnjacima bez srca. Dok je Savic drzao odbranu nas ovako nije niko mogao razbiti. On je znao na terenu da podvikne, onaj smotanko Milunovic sam pada o svoje noge. On decko nema kapacitet pluca da trci sa ovima, srce ce ga ubiti nedje. 

Milojevic ima veliki kredit i ne treba ga terati, treba se rasteretiti igracki kadar od stranaca koji ne prave nikakvu razliku i na njihovo mjesto gurnuti nase klince. I da, smanjiti rotaciju. 

Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, K.Dot said:

Pliz father help us. Pomogni nam. Vraćaj Žuleta i Gišku.

Bogami se Giska nije saplitao kao mrtva baba Milunovic na terenu. Jeste i on padao u formi imao sigurno probleme sa disciplinom ali u LS kada je bio na terenu ovakve gluposti kao Milunovic pravio nije. Proslogodianji tim je bio za klasu disciplinovaniji i cvrsci. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Побјеже рекордер у свлачионицу а очекивао сам неку умну изјаву типа о свемиру и буџетима. Није само негативан рекорд у питању, гарантујем никада срамнија утакмица у историји Маракане. Умјесто барем малог напретка након 2 године Европе (и побједе над шампионом Европе)имамо лошу игру чак и у домаћици и хорор у Европи. Сисоје им је усадио и лузерски менталитет, каже мучени Вукановић да је вечерас било лепо искуство...

  • Like 10
Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, pavijan2 said:

Kaže Vukanović lepo iskustvo. Pa idi u p.m.

Sta ocekujes od panja koji ni kriv ni duzan uzme godisnje 200-300k.

Njemu bas lijepo. U neka srecna vremena, ovakvi bi travu marakane mogli gaziti samo na nekom koncertu.

Edited by Valensija
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Milojevic,Terzic i Mrkela su mi ogadili klub.Pustite price o budzetima,pogledajte kako je Slavija iz Praga igrala ekstra fudbal protiv i Intera i Barse u gostima.

 

Milojevic da ima obraza veceras bi podneo ostavku.Na 5:0 uvodi treceg stopera umesto napadaca,to ce da se izucava na svim fudbalskim akademijama.Nije problem poraz vec to sto mu ekipa ne igra fudbal.Suteva na gol 0,posed lopte 10%,bez jedne akcije,nijedan igrac ne zna da predribla protivnika.Milojevic vec dve sezone ima srece u kvalifikacijama,izbacuje na srecu bolje ekipe od Zvezde koje bar znaju da igraju fudbal.Onda dodje u u grupnu fazu gde ih puni ko kako hoce.

 

Terzic i Mrkela dovode razne Vukanovice,Vulice,Milunovice pored cinjenice da liga sampiona donosi veliki novac.

 

Posle vecerasnje utakmice,sto se tice fudbalskog kluba dok su Terzic i Milojevic u klubu sto bi rekao Andjus:"Vidimo se nikad,cujemo se jos manje".

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Just now, Valensija said:

Sta ocekujes od panja koji ni kriv ni duzan uzme godisnje 200-300k.

Njemu bas lijepo. U neka srecna vremena, ovakvi bi travu marakane mogli gaziti samo na Cecinom

koncertu.

Jbg, bio je dobar da ga uvalja Bojsima za LS. Za ovaj nivo kvaliet nema. 

Mi nazalost zivimo izmedju realnosti i iluzije da mozemo trcati za Levandovskim. Ovaj tim kvaliet nema za tako nesto i ovo je bolna realnost. Pobjeda nad Liverpulom je bajkoviti incident a neki realan odnos. Ulazak u LS za ovaj tim i jos 3 boda u grupi ravan je Bariju. Oni prosto kvaliteta nemaju. 

Promasena selekcija i dovodjenje igraca koji nicim nisu podigli kvaliet je odgovornost svih od Terzica do Milojevica. Biti konkurentan top ekipama a dovoditi igrace za 1 milion moze mozda na PES-u mada i tu tesko u kontinuitetu. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...