Jump to content

Сандро Лаки Ђентиле

Član foruma
 • Content Count

  175
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

238 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Са садашњим мајндсетом и кондицијом, ни игра код куће нам ништа не гарантује. Можемо и код куће да се обрукамо, мада је то свакако доста извесније у гостима. Офтопик, то ме подсети на једну од мени омиљених провала у историји телевизије, мислим да се играло против Либереца, нисам сигуран. У једном тренутку, са резигниране трибине се заори скандирање "Играте ко пи***", а Гојко Андријашевић цар вели "Ево, и навијачи ЦЗВ покушавају да пробуде своје љубимце скандирањем "Играте код куће".
 2. Да не мрачим после 15 минута, али Дијего изгледа као још један нападач који "ради за екипу" а ла Тондела, односно не може да уђе у шансу ни да му живот зависи од тога.
 3. Умуваше још једног који колико-толико зна фудбала. На крају ће остати само метиљави Иванић. Вероватно ће и Катаија и Кангу да разјуре већ после ове сезоне. Разбојничка гамад.
 4. Путуј, игумане. Сад ћемо ваљда најзад довести неког, пре свега физички здравог по могућству. Још ако му не треба пет утакмица да уђе у једну шансу, где ће нам бити крај.
 5. То ми је најфасцинантније од свега. Промашиш 15 од 16 појачања, награде те трогодишњим уговором ни за шта, покрадеш са директором десетине милиона и онда, кад очекивано изгледаш онако, са тренером који реално то и није, љут си и делиш неке лекције и ћушке, уместо да се бар покријеш ушима, ни за толико немаш образа. Што би рекао Илија Чворовић, па мајку вам јебем...
 6. Дај 12 трансфера за дан, не може више овако.
 7. Ево, ту је и Његош да затвори. Срамотно.
 8. Панков погубљен. Као и цела екипа уосталом. Али, причаће се о стрпљењу и несрљању у специфичној утакмици.
 9. Какав јад и беда. Три дана нећемо умувати ако неко од 2-3 једина наша фудбалера не уради нешто сам.
 10. Барем је кљекавом Иванићу најзад нађена права позиција. Одбрана криминал, некако смо преживели. Канга цар на суво умеће раздрмао све за пет минута.
 11. Ја овде видим подлогу за један добар бурек текст "Нудили су му милионе, авионе и камионе, али срце цигањско је рекло 'не, остајем још две године у Звезди".
 12. Кад смо њих двојицу упарили, наравно да су службе затајиле и попалиле се црвене лампице. Ја сам заиста престрављен од неке хипотетичке ситуације у којој ми за месец и нешто још увек чекамо тог плеја који врти пик, а онда се један волшебно указује...мислим да бих доживео моментални инфаркт, али кога је прошла сезона опекла, дува и у јогурт.
 13. Нека дође само још један Пенгосолики плеј и ја задовољан. Наравно, подразумева се да Штиме не остане, и да појуримо неку 4/5 на федерима ако Куз не може.
×
×
 • Create New...