Jump to content

Joker

Član foruma
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

622 profile views

Joker's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Dedicated
  • Reacting Well
  • Week One Done

Recent Badges

67

Reputation

  1. Kako kome. O tome se i radi.
  2. Šta je potrebno da se pokrene procedura oduzimanja državljanstva R.Srbije ? Pitam za drugare#marinika#pavle#radomir#nebojša
  3. ‘Nači ništa od Treya? Pa da, bilo je pomalo sumnjivo što je u Beograd došao u kolicima.
  4. Košarka je ipak, pre svega, timska igra!
  5. Da. A imam i promašaje. Ovo, medjutim, ne spada u tu grupu.
  6. To je sve tačno. I drugi imaju padove forme i loše periode sezone. Ali nije smrtni greh i neoprostivo kritikovati igrača Zvezde, a pogotovo ako zasluži. Nemam potrebu da se pravdam što imam svoje mišljenje, samo hoću da stavim upitnik na taj stav da su naši igrači( a pri tom mislim baš “naši”) svete krave, i da nema mesta kritici. Pa kako Nedović, tako i Teo ili neki sledeći. Ništa mi od toga ne smeta da budem na svom mestu cele sezone( hvala bogu i cenjenoj upravi pa sada zaista imam “svoje” mesto na tribini) i svoje mišljenje doviknem javno svakome ko zasluži. Ja, znate, navijam za Zvezdu a ne za igrače lično.
  7. Bojim se da je to bilo to od Nedovića. Ne bih ja tu više očekivao ono zbog čega je došao. Ovakve partije su već postale standardno izdanje, a bljeskovi sve redji. Ima tu malo do godina a malo i do stalnih povreda. A ako izgubi prednosti koje su mu fizikalije donosile mislim da nema bog zna šta više da ponudi. Izgubiće poene iz prodora, a onda će i ovako kilavi procenti šuta da padnu. Boli ga, doduše, baš briga. Ima ugovor na još jednu godinu, za sada. Možda dobijemo Kuzmić scenario, pu-pu, dalekobilo.
  8. Zadnji minut…Vildoza se zbuni jer je video bivšu devojku na tribinama sa nekim grkom, dodaje loptu u ruke Lazareviću, Lazarević se stušti prema košu, unosi Slukasa i Lesora zajedno u koš….2 poena važe, nerešeno, dodatno bacanje za pobedu… tresu mu se ruke, znoj ga obliva… šutira i …. Gooool!!! …pobeda…Ataman u šoku…Janakopulos donosi odmah ugovor Sferopulosu i Jagu za narednu sezonu… zeleni zečevi zasipaju teren sitnim drahmama i upaljačima… Teo im šalje poljupce…
  9. Ma jebi se Milenko! Što ne napravi još dece!
  10. Ne mora. Ako kupiš Mirotićev ovaj dobiješ gratis.
  11. Materijalni dokazi? Papirići ? Pa svi ugovori su deponovani u savezu! Ugovori su štetni, a ne moje mišljenje o njima!
  12. Kakve su šanse da se pokrene KRIVIČNA PRIJAVA protiv MRKELE MITRA, lica zaposlenog na neodredjeno vreme u FK CRVENA ZVEZDA, zbog zloupotrebe službenog položaja i sklapanja ugovora štetnih za pravno lice u čije ime je iste sklapao, u cilju sticanja protivpravne materijalne koristi za sebe i druga lica odranije poznata organima gonjenja Republike Srbije, i Interpola? Pitam za druga.
  13. Odlicno! Ako greskom pokuca kod nas, ne otvarajte!!!
  14. Kazu da je Shabazz malo duhovitiji od tebe.
  15. Odakle prica da je Napier defanzivna rupa, igrac manje, cunj, i tako dalje. Da li je neko od vas gledao kako covek igra !? Molim vas da se uozbiljite, on je za Nedovica izmislio odbranu, proverite malo pre nego sto nekoga opljunete. To sto je vrhunski ofanzivac ne znaci da ne igra odbranu! Uostalom, koga mrzi da gleda ima statisticke podatke.
×
×
  • Create New...