Jump to content

estranged

Član foruma
 • Content Count

  166
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

360 Excellent

Recent Profile Visitors

535 profile views
 1. Kosilica mozda radi u smislu da se umanjuju apsolutni brojevi ali od pocetka epidemije trend na nivou drzave se slaze (par dana razlike) i sa trendom u covid ambulantama ... mislim. ne mozes da nateras ljude da se manje javljaju u ambulantu iako su uveli propusnice, idu izbori itd ... Dakle opada, do kad ce, niko ne zna ... ali se vec prica kako ce decembra biti dozvoljeni odmori (do sad nisu bili) kako bi se malo odmorilo osoblje za novi talas.
 2. Shvatam ja odlično ali se bacamo izjavama.... Daj zvanični podatak da 30% covid intubiranih umire na zapadu, pa da vidimo nas zvanični podatak pa da uporedjujemo.
 3. @kronos Rekao si prvo da ti je intubiran slao slike 3 dana pre smrti, sad pričaš drugu priču. Izaći cu iz priče jer je osetljiva tema po tebe. Zavrsio medicinsku školu, medicinski fakultet, ostao mi spec ispit posle 5 godina specijalizacije, bio u covid sistemu i u trijazi i na odeljenju i video mnogo toga ali ga sve te godine nisam video da srednjoskolac intubira, srednjoskolac koji ne zna anatomiju vrata a kamo li ostalo.... Over and out
 4. Razgovarali sve na viberu dok je bio intubiran? Da li znaš šta je intubacija? Šta misliš pod tim da nestrucni medicinari intubiraju? Da li intubira onaj ko ne zna ili se prerano/prekasno ljudi intubiraju?
 5. sta sve nece covek da procita ajde da forumska komisija izda smernice da ne intubiramo pacijente U SRBIJI jer mnogo umiru intubirani covid pacijenti @kronos pasa ti intubiran poslao sliku ? kako si zakljucio da je intubiran 'na pravi nacin' ?
 6. ^ Tačno je. Prosto smo takav narod, u našoj prirodi je da slažemo da smo primili vakcinu da nam ne bi neko solio pamet, a idu na tu varijantu da neće baš svakome da traže papir. U teoriji se u trijaznoj ambulanti svakome upisuje vakcinalni status ali u praksi u ovakvoj gužvi i haosu se to često i ne upiše. Ja lično imam nekoliko primera dnevno gde tačno vidim da me lažu da su primili vakcinu pa tek kad zatrazim papir kažu kako ipak nisu. Jedan me čak i snimao telefonom i branio se ustavom, za sad nisam izašao na televizor 😀
 7. Popravljeno instalacijom novih drajvera. Nisam menjao drajvere ranije ali su na neki način ovi dugogodisnji počeli da prave problem. Hvala jos jednom na pomoći 😊
 8. Pratim i podižem Bolje je gif ali ne umem 😀
 9. Hakeri, može mala pomoć 😊 Od pre par meseci mi na monitoru nakon nekog vremena krenu vertikalne linije u raznim bojama, umesto kursora miša se pojavi kvadratic, to traje par sekundi i onda se zacrni ekran. Probao dosta puta da "očistim" kabl koji ide od monitora do kompa, radi neko vreme i onda opet krene da zeza. Da probam sa novim kablom ili je definitivno grafička pri kraju?
 10. daa otpratili se s instagrama a i u nekom storiju stavila pesmu sa lyricsom 'single' :istrazivackonovinarstvo:
 11. a i raskinuo je sa onom manekenkom, nece je biti na tribinama teraj dalje
 12. Preporuka za restoran "Maslina" pored stadiona. Malo dalje od centra ali vredi da se ode. Lokalci su nam preporucili i stvarno smo bili zadovoljni.
×
×
 • Create New...