Jump to content

Sreten Žujkić, penzioner

Član foruma
 • Content Count

  7,161
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Sreten Žujkić, penzioner last won the day on August 27 2021

Sreten Žujkić, penzioner had the most liked content!

Community Reputation

9,796 Excellent

About Sreten Žujkić, penzioner

Recent Profile Visitors

20,557 profile views
 1. Pa koga onda Chanel igra u Sopranovima?
 2. Da, glumila je Adrijanu, verenicu Kristofera Moltisantija.
 3. Ja sam za to da cekamo da se pojavi novi Zoran i da se do tad pravimo murtvi.
 4. Ja nisam neki poseban audofil, ali volim da cujem sve dok slusam Shine on you crazy diamond ili gledam film. Moj sistem cini Sony str-db1070qs i neki vintage zvucnici koji su jos 80tih kupljeni u Engleskoj (zapravo, poruceni i stigli iz Engleske). Kao hteo nesto da menjam ali sam skroz zadovoljan kako sve to zvuci.
 5. Što bi vi (a i mi) rekli, "pederaj" 🙂 P.S. Za one koji nisu sa juga, defka da ne pomisle da je neka homofobija u pitanju: https://vukajlija.com/pederaj
 6. Malo cepidlacim, ne zameri, jer koliko se secam sporazum Start 2 nikada nije zvanicno zaziveo, nego se to zove Novi Start 🙂 No sustina je ista i tu si u pravu, ne verujem da bi bilo kome palo na pamet da tu rasporedjuje nuklearne projektile. S druge strane, Finska i Svedska mogu da rade sta 'oce, to znaju i ovi u Moskvi samo laju bezveze.
 7. A najindikativniji je stih koji kae: "Ide život, šta ću S NJIM OOOOOOOOOOO...." Ko zna na koga je tu Pera mislio (s kim to - NJIM?), i sto se to O tako oteglo, kao da ga je nedajboze...Ne, ne, necu ni da pomislim na to.
 8. Zanimljivo da kolega @Luchifer89 plasira takve informacije i podgreva tu pricu samo nedelju dana nakon sto se saznalo da se Graso razvodi od zene (koja ga je navodno svojevremeno i uhvatila in flagranti sa Dinom). Slucajnost? Ne bih reko.
×
×
 • Create New...