Jump to content

Baros

Moderators
 • Content Count

  169
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

223 Excellent

Recent Profile Visitors

538 profile views
 1. Baros

  Chelsea FC

  Fali Deklan Rajs umesto trećeg klinca
 2. Jedini put kad su to uradili, pao je gol... Inače, previše je ovo promašenih zicera protiv ekipe koja je u 5 godina uzela 4 titule.
 3. Ali kakva scena u pozadini Vernera koji skače na gol liniji. Igrač Čelsija koji se zagreva pored aut linije i koji se hvata za glavu i garant čeka da ovaj promaši prazan gol.
 4. Navijači u Engleskoj verovatno jesu većinom protiv Glejzera, ali nisu oni pokretač globalnog rasta i toga što Junajted danas predstavlja, već raznorazni Indusi, Kinezi, Indonežani, generalno navijači širom planete. A njih savršeno zabole kako se upravlja finansijama dokle god im se serviraju najveće obeštećenje i najtraženiji igrača na svetu u tom momentu (Pogba), najskuplji odbrambeni igrač svih vremena (Megvajer), najveća plata za golmana svih vremena (De Hea), najskuplji transfer između dva engleska kluba (Lukaku), u tom momentu peto obeštećenje svih vremena (Di Marija), jedan od najvećih t
 5. Zaljuljalo se i pre 15-tak godina kad su Glejzeri preuzeli klub, pa ste dobili još jednog gradskog rivala, doduše sa njima možete da se sretnete samo u kupu. Posle novog talasanja taj novokomponovani tim može samo povećati broj navijača. Moraš shvatiti da najveći klubovi u Engleskoj imaju liste čekanja na sezonske karte, bez obzira što su cene astronomske. Umesto 5000 novih navijača Junajted of Mančestera, sezonske karte će uzeti 5000 navijača kojima se jebe ko je vlasnik kluba.
 6. Zato što su na uštrb ulaganja u tim godinama izvlačili silne milione. Sasvim legitimno, ali isto tako i navijači imaju pravo da se ne slažu sa tim. E sad, razmišljanje da će Glejzeri zbog šake navijača da se odreknu investicije koja im svake godine donosi silne milione, a čija vrednost će samo rasti je na nivou predškolske ustanove.
 7. Baros

  PDF FUDBAL

  Ovakve upise gde se neko optužuje da je zbog 2 titule ubio nekoga, pa još čoveka koji je preminuo 2016. godine u 85. godini nećemo tolerisati. 20 dana i 2 WP
 8. Baros

  FC Arsenal

  I sta kažeš? Jedan Mane ili Azar vas dele od titule?
×
×
 • Create New...