Jump to content

Baros

Moderators
 • Content Count

  215
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

297 Excellent

Recent Profile Visitors

594 profile views
 1. Dosta. LŠ + Premijer liga + Primera ... Ja ću verovatno uzeti i jedne i druge, samo moram naći najpovoljniju računicu.
 2. https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=07&dd=13&nav_category=12&nav_id=1890076
 3. Baros

  US Open 2021

  Najabećate u svakom slučaju, ako ništa bar zbog sujeverja.
 4. Prava teleća, a takva mu je i ekspresija.
 5. Srbija, strana kompanija koja posluje ovde skoro 20 godina.
 6. Kod mene u firmi su od 1. jula uveli da nevakcinisani moraju da rade antigenski test svake dve nedelje, a u slučaju pogoršanja epidemiološke slike jednom nedeljno. Pored ovoga vakcinisani ne moraju da nose maske tamo gde je to do tada bilo obavezno. Pri korak je bio vezivanje dela godišnjeg bonusa za vakcinaciju. Pošto i pored toga nismo prešli preko 55% vakcinisanih, sredinom juna su uveli da svi koji idu na letovanje van zemlje pre povratka na posao moraju da rade PCR o svom trošku i da koriste deo godišnjeg dok čekaju rezultat. Ako bi dobili pozitivan rezultat, ili godišnji ili
 7. Onda ti je pola oprošteno, ja čak imam Samprasov Wilson Pro Staff reket kupljen juna 1996. u nekoj radnji teniske opreme na Terazijama. A najbolji drug je navijao za Agasija, tako da je bilo veselo kad odemo na teren.
 8. Gledao sam sinoć utakmicu na beIN i ovo su posebno komentarisali u studiju nakon utakmice. Čak su prikazali situaciju kada je sudija Dancima prekinuo akciju sekund-dve nakon što se druga lopta našla u terenu, a kod penala je lopta bila u terenu skoro čitav minut na strani na kojoj se nalazi pomoćni sudija i još Sterling umalo nije nastavio akciju sa tom loptom. Sramota. Nadam se da samo da će ih Italijani u finalu spustiti na zemlju kao što su i Nemce pre 15 godina u Dortmundu, golom u 119-120. minutu.
 9. Baros

  Wimbledon 2021

  Ne znam na koju konkretno reklamu misliš, ali ovu što sam juče video je urnebesna. Proizvođač satova koji poručuje da brojevi nisu bitni. I to sad kad je postalo jasno da će mu od onih silnih rekorda koje je držao u jednom momentu ostati samo Stefan Edberg nagrada. Patetično, i jedva čekam da se lik penzioniše kako bi se publika koja dolazi da ga gleda upristojila ili sklonila sa tribina. Postalo je mučno gledati kolektivni orgazam na njegovim mečevima kada protivnik odservira duplu grešku.
 10. Baros

  Wimbledon 2021

  Kako prema kome? Pa prema četrdesetogodišnjaku sa problematičnim kolenima. U tim okolnostima dobrodošla je svaka dodatna i neočekivana prepreka sa kojom bi se susreo eventualni protivnik.
 11. Baros

  Wimbledon 2021

  Ajde što nije igrao na CC, ali što su mu iskusno uvalili da igra poslednji meč dana na terenu koji nema krov u danu kada se očekivala kiša.
 12. Italija? SP 90 SP 94 SP 98 EP 00 SP 02 EP 04 Jedan tragičan niz za bilo koju naciju, a ne za nekoga koga najviše kenja u fudbalu. Posle osvajanja SP na dva od naredna tri nisu prošli grupu, a na trećem nisu ni učestvovali. Nema šta, baš ih kenja.
×
×
 • Create New...