Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/20/2019 in all areas

  1. Lazic je slobodan da napusti klub zajedno sa gnomom
    38 points
  2. 34 points
  3. Navijaci da nastave da zvizde, a igraci neka napuste teren. Branko Lazic se ponasa poprilicno prostacki.
    34 points
  4. "Nama je Filip mozda i najbolji plejmejker koga imamo u timu. Sram te bilo olosu sakota dragane. Sram te bilo.
    24 points
  5. pa sto ne dobismo raspali zadar sa najboljim plejom u timu, jebo ti pas mater u picku!
    23 points
  6. ne secam se da smo ikada bili jaci na poziciji 1. plejmejkerski par, kombinovano 34 poena!
    23 points
  7. Lazić je posle utakmice istakao da je izuzetno je zadovoljan igrom svojih saigrača, koji su uspeli da prvi put u istoriji uzmu skalp Olimpijakosu i to bez povređenih Antića i Feldina. Takođe, pohvalio je i debi novog igrača u rotaciji Alena Omića, koji je izviždan od strane najvatrenijih pristalica kluba, na šta je Lazić imao kratak odgovor: - Kako komentarišem? Ne komentarišem, ne komentarišem - više puta je ponovio kapiten crveno - belih. Zanimljivo.
    21 points
  8. Nesto se ne secam da je kapiten branio Omica kada je dobio salvu zvizduka protiv Olimpijakosa ili da je Gista zastitio veceras kada su mu zvizdali.Licemerstvo nema granica
    20 points
  9. Dolaskom Jagodic - Kuridze dobijamo jos vise opcija u reketu. Mislim da dolaze bolji dani za nas. Kad pogledamo nas sastav: L.Brown, Covic Jenkins, Baron Lazic, Davidovac, Dobric, Perperoglou D.Brown, Faye, Jagodic - Kuridza, Simanic Gist, Kuzmic, Ojo, Jovanovic Vidi se da smo nekako najpopunjeniji na pozicijama 1 i 2 i da smo u reketu imali manjak igraca, narocito za ovaj tempo utakmica. Zato je dobro sto Kuridza moze i na 5, jer smo i tu bili deficitarni sa igracima. Ocekujem da cemo zaigrati mnogo bolje i da proklamovani cilj, a to je ulazak u PO ABA lige nece doci u pitanje!
    17 points
  10. Jbt, mene bi bilo sramota da me ćale ovako brani na poslu, pa makar to bilo i u njegovoj firmi. Ono ili bih dokazao svima da sam pravi čovek za taj posao i da sam tu zbog svog rada ili bih sam napustio to radno mesto. Ovo što rade Nebojša i Filip je bolesno. Jbt, matori konj ima 30 godina u dupetu. Sramota.
    16 points
  11. Djenka je klasicno izmanipulisan, ono da ti bude zao coveka. Drugo, zvizdali su Silbu, pa nije bio problem. Trece, Lazic se totalno pogubio, ili pokazao svoje pravo lice, svakako nebitno. Cetvrto, sa "mozda najboljim prejmejkerom ekipe" gubis od poslednje ekipe u ABA ligi, tamo mu niko nije zvizdao. Itd itd. Navijaci samo da nastave u istom ritmu, nase je pravo da kazemo sta mislimo, bez verbalnih uvreda, a oni neka ostanu u svlacionici slobodno. Svakako sam ubedjena da ne bi svi to uradili.
    16 points
  12. 16 points
  13. Ako neko poznaje brata sa kacketom, neka mu javi da ima veceru od mene. Moze i punjena veprina ako zeli.
    16 points
  14. Verujem da su se covicu digle naocare sa glave kada je Kovacic rekao da Zvezda postaje tim Lorenca Brauna
    15 points
  15. 15 points
  16. Tuzno je sto niko od saigraca nije spomenuo Brauna i njegovu MVP partiju nego se sav fokus opet usmerio na gnoma koji se ponasa kao uvredjena mlada
    14 points
  17. Hahahahaha transparent "Tata kupi mi klub" 🤣🤣🤣
    14 points
  18. Zavisi da li voliš da ti pišaju na facu ili ne.
    14 points
  19. ja sam ga obozavao. bio je simbol borba bre zvezde. nit limitiranijeg igraca, nit veceg borca. znojio dres kao niko, isao glavom gde niko nije smeo pogledom, veliko postovanje je imao od mene. sad je sisa, ali cu se truditi da ne zaboravim sta je sve uradio za klub.
    13 points
  20. Samo treba istrajati sa zvižducima i teranjem malog iz kluba. Neće on još dugo da izdrži, karakterno je čka.
    13 points
  21. Izgleda da su zvizduci gnomu napalili Gista da konacno odigra nesto
    13 points
  22. Solidni zvizduci za nebojsinog malog
    13 points
  23. Inace jasno da je lavina konacno pokrenuta. Sa 2 godine kasnjenja ali jbg bolje ikad nego nikad. Veprina je na raznju, samo treba ispeci dobro.
    12 points
  24. Lorenzova dominacija, zvizdanje Veprini, pobeda nad bracom, transparent...Kud nisam otisao 😄
    12 points
  25. iz onog gifa se vidi da retard ne zna ni da trci, gistara ga je samo preusmerio..
    12 points
  26. Nova definicija ne imanja sramote. Igrati kosrku samo u tatinim klubovima. Biti rezervni plej u EL i kulirati sto te navijaci tog kluba sve vreme teraju iz istog, sto tvoj klub pobedjuje u toj EL samo kad ti ne igras ili igras max 6 min. Sto te i trener kojeg je tata doveo da igras drzi u igri 5:25 minuta, jer je i njega sramota zvizduka koje dobijas. I sto te mama i zena brane od zvizduka besnih navijaca.
    12 points
  27. Hahaha, transparent " Tata, kupi mi klub " Bravooo
    12 points
  28. Obicno ne ulazim u debatu ali evo cisto da ti objasnim, uzeo sam dve sezonske karte ove godine, jedna od karata je bila za drugara grobara ali je lik ono totalno opusten i zezanje je kvalitetno i platio sam ja sto je najmanji problem cisto da bih imao neko drustvo, da ne putujem sam Da bih dosao na utakmicu buduci da sam iz Makedonije meni treba onako 4 sata, povratak opet 4 sata, radim (relativno) ozbiljan posao i ne mogu da ladim jaja pa da krenem ujutro nego posle 16, ako bas mora onda mogu da izadjem ali ne bas svaki put. Znaci dolazim kuci nesto posle ponoci u idealnom slucaju a opet me ceka sutra posao itd da se ne ponavljam. Ipak sam ja u godinama blizu 60/et tako da i biologija radi svoje. I sve to mi ne bi predstavljalo nikakav problem da znam da cu da gledam ozbiljnu kosarku normalno u skladu sa nasim mogucnostima ali brale da gledam ekipu koja se raspad, ekipu koja nema volje da mrdne kurcem zato sto je i njima preko kurca zbog Filipa i tatka mu koji se sprdaju i teraju zajebanciju sa navijacima, e bas toliki mazohista nisam prijatelju.
    12 points
  29. Ali pazi sad, Nebojša će napisati izjavu koju će ekipa da potpiše i čim se bude zviždalo malom govnarku, povući će ekipu sa terena. Ovakvu vrstu ludila nismo imali prilike do sada da gledamo. Matori je prsao, zreo za psihijatrijsko zadržavanje.
    11 points
  30. Mondo ispratio akciju 📢 https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a1262097/Tata-kupi-mi-klub-transparent-Nebojsa-Covic-Filip-Covic-navijaci-Zvezde-protiv-Olimpijakosa-UZIVO.html
    11 points
  31. 10 points
  32. "Ja se nekada ujutro probudim i ne znam u kom sam gradu". Priznao da ne zna gde se nalazi. Sakota bog
    10 points
  33. Lik sa transarentom je odradio svoje. Svaka mu cast, naklon do poda!!!
    10 points
  34. Prejadno igra a dao 14 poena za poluvreme, plus covek bukvalno mora da igra sam??
    10 points
  35. Beneficirani radni staž liku koji je digao onaj transparent !
    10 points
  36. Ta sisica se ceo zivot krije ispod mamine suknje i iza caletovog stomaka. Zar od njega ocekujes da izadje i zauzme se za sebe, pa makar bio totalno u krivu kao sto je i slucaj. Pizduljak najobicniji
    9 points
  37. 111 hiljada evra je doneo Lorenco Braun KK Crvena zvezda u poslednja 23 dana.
    9 points
  38. čitam grofov post i sve sam u fazonu da čitam neku od slavišinih "verujem-ne verujem" bravura - znam da sam se probudio nešto tokom 4/4 i da je minut do kraja bilo nerešeno. na kraju valjda 5 razlike - ajde sve nekako ali "imaju odbranu" me je baš razveselilo - ne znam ne znam - ovde sam već tripovao onaj twilight zone mjuz. ajde znam da igra cca 3-4 sezone za rocketse al' rek'o, možda nije nešto dugo igrao, bio povređen. izgleda da je igrao u svim tekmaam ove sezone : i
    9 points
×
×
  • Create New...