Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

  1. Past hour
  2. Ne može Moneke nikako, kaže da ne voli kajmak. Bez zezanja, on će nakon ove sezone da potpiše za velike pare, on bi više bio zamjena za Ledeja nego za Smajlija, s tim da ja ne vidim razlog za mijenjanje Ledeja (osim da bismo ugodili uinijevim tananim osjećanjima koje prisustvo azerbejdžanskog šabana jako vrijeđa).
  3. https://mozzartsport.com/kosarka/vesti/covic-rekao-sam-da-imamo-coveka-koji-moze-da-nastavi-posao-ali-moj-mandat-traje-do-2026/480867
  4. Pa nisu Malone i igraci Denvera glupi da nisu vidjeli da je Lebron mnogo vise vremena proveo jutros "on dunkers spot" i da je tako dolazio do laganih kucanja i polaganja. Imace spreman odgovor za to ali je to moralo mnogo ranije da se primijeni i na na momente kao iznenadjenje a posebno u game 2 kada je doslo do rotiranja Gordona na AD, trebali su da imaju spreman odgovor u toku meca. Ham je u ovim serijama sa Denverom pokazao da moze da spremi taktiku ali da nije tog kova koji moze u toku utakmice da reaguje na prilagodjavanja protivnika na poluvremenu i da ima spreman odgovor na to. Game 2 kao dokaz toga.
  5. Na osnovu toga da li je napad krenuo iz nekog od setova ili improviziranja.
  6. Šta je organized offence? I na osnovu kojeg log-ovanja odredjuju to?
  7. Proćida i Spanjolo su bombone. Tu se slažem Beo sa tobom. Nego izlecu mi video uradci Monekeea pa ima jedan gdje probava rakiju sarmu i tako to. Možda njega na poziciju Smajlija iako bih ja radije Smitca iz Žalgirisa, nekako mi je okoštao u igri.
  8. Selina

    Masovni turizam

    Tako su i meni govorili da cela Indija smrdi ( ili mirise) na s oprostenjem govna, a Indija je meni jedna od najlepsih i najzanimljivijih zemalja u kojoj sam bila ( a bila sam u mnogima). I onda sam ponovo odlazila tamo. Loj , al samo govedji, prija i mom ukusu za miris, a narocito za ukus. U Veneciju i Firencu treba ici u januaru, a jos ako je mraz, a sunce sija, to je ugadjaj za vecnost. Covek je sam sa tom bezvremenskom lepotom, Venecija je zimi tako prijatno morbidna da moram da se setim filma radjenog po noveli Dafne de Morije:
  9. To plus jos nacin branjenja Jokicevog post upa. Opet imas pattern gdje je pomoc s weaksidea efikasna, a pomoc s prvog pasa smtrna presuda. Naravno, to nas nije sprijecilo da saljemo pomoc sa prvog pasa ili cak ostavljamo Jokica full 1 na 1 protiv Ruija kao u G2 npr. Ovo jednostavno nije tacno pa makar ti to ponovio jos 10 hiljada puta.
  10. Da si gledao game 4 onda bi vidio sta bi trener trebao i morao da radi od starta serije. Pogledaj gdje je Lebron sinoc boravio u napadu i kako su isli napadi, posebno u 2 pol "kada je umoran".
  11. Dracarys

    NBA 2023-24

    Pa to je sasvim jasno i lako se povezuje sa Bronovim godinama. Bron je u prvom poluvremenu svež, pa može da organizuje napade zajedno sa Raselom. Bron ispada iz igre u drugom poluvremenu, ne može više da kontroliše tempo kao u prvom, teret pada veći na Rasela, a on nije kalibar da može da povuče i eto ti kontrolisane igre. Lako je svaliti krivicu na trenera, a on šta može, najviše TO da pozove. Jedino da kaže Bronu da zaboravi na krštenicu i da se seti kako je nekad bio puma.
  12. @alpaka Bereta Sida kao sto kazes, jasno se vidi da nema nikakvog pada u 2 pol vec problem koji traje cijele sezone. The Lakers are now 20-3 on the season when they have at least a 55% organized offense rate. The only loss in a game they didn't have a ton of injuries was playoff game 2 against Denver.
  13. Boravak Brona na parketu ili to jel mu 30 il 40 godina nema nikakve veze sa cinjenicom da se u trecim cetvrtinama G1 i G2 u rupu upadalo kad su se prestali igrati organizovani napadi. Plus on je u tim periodima bio na parketu svakako. U ovoj koncepciji rostera Davis je apsolutno kljucni igrac Lakersa bez ikakve dileme.
  14. Dracarys

    NBA 2023-24

    Lejkersi mnogo zavise od Brona, jer imaju siromašniji roster. Hajde, nekim delom i od AD, bitan je on. Nisu Lejkersi stari, nego zavise od starog Brona, čim njemu krene duša da izlazi na nos u drugom poluvremenu, jer krštenica radi svoje, Lejkersi se gube, pojma nemaju šta rade, što pokazuje i statistika, jer krenu da igraju kao divljaci. Ne znam, nisam toliko ulazio u statistiku iz regularke, jer je plej of drugi sport, a i Bron je drugi igrač, šteka se u regularci. Ja samo znam da igrač ne može biti isti sa 30 ili 40 godina. Bron pre 8 godina je u pretposlednjem minutu g7 finalne serije istrčao sprint da da blokadu Igudali, a sada ne liči na sebe. Sa tom turbo igrom Brona, ne da nema šanse da bi LAL padali, nego bi ih i ugazili istim tempom.
  15. Lakersi ekipa koja ima najvise bacanja u ligi a u ova 2 duela kuci imaju 17 i 18 bacanja i to Reaves u poslednjih minut izveo 4 bacanja u game 4. Sa druge strane Denver imao 22 i 25 bacanja. Lebron izveo 4 bacanja na ta 2 meca, zanimljivo.
  16. Apsolutno nije tacno. Brojke vrlo jasno pokazuju da prisustvo bilo kojeg igraca iz rotacije na terenu nema nikakvu ulogu na organizovanost igre Lakersa i to na uzroku od citave sezone. Ova prica da se Denver ne cima je apsolutno smijesna. Tom logikom mozemo reci da se ni Lakersi nisu cimali nijednu Q3 u prva 3 meca obzirom da su svaku igrali ko da su na basketu ispred zgrade.
  17. Znaci Lejkersi su jaci tim kada su svi odmorni? Posto tvrdis da i to nije tacno. I to toliko jaci da denver nije u stanju ds povede tada nijednom u seriji? Jbt ceo ovaj pdf je saglasan da denver krece u tekme rekreativno. Pa zar su svi toliki nemaci pojma? 😅
  18. Dracarys

    NBA 2023-24

    Opet mi ovo ponavljaš kao papagaj, a dao sam ti odgovor. Bron je na početku svež kao i Jokić, Bron se odlepi na 15-20 razlike, zatim ga stigne umor, jer ima 40 godina, i Lejkersi izgube.
  19. Na startu meceva su svi svezi i u punoj snazi. 4 od 4 odlepljivanja navodno slabijeg tima. To je dokaz pristupa sam po sebi. Dalas je u g2 promenio pristup. Majami u g3. Boston u g4. Dakle eye test i te kako zna biti relevantan i tacan.
  20. Dracarys

    NBA 2023-24

    To je vaše subjektivno viđenje, znači nedokazivo. Mogu ja reći da se Dlo ne cima uopšte, sudeći po reakcijama za vreme Game 3, ali to je samo njegov mehanizam. Možda je i do godina koje Bron ima? Ne treba biti stručnjak pa videti da Lejkersi igraju dokle Bron ima goriva. Ne može on više da pegla po 40+ minuta na najvišem nivou. To govori još jednu stvar, da bi prajm Bron najverovatnije dao metlu prajm Jokiću. Čim on padne, ostatak ekipe postaju divljaci, ne zna se ko pije, a ko plaća, što pokazuje i statistika.
  21. 2015. godine ni Jokićeva porodica nije verovala u ovo
  22. Today
  23. Eye test, govor tela, kretanje rezultata u pomenutom periodu? Kako je, uostalom, moguce da 4/4 puta slabiji tim uvek napravi vodjstvo? Dakle, ili sam u pravu i moj eye test je tacan. Ili Lejkersi nisu slabiji tim. Jedno od ta dva mora biti.
  24. Dracarys

    NBA 2023-24

    Kako je to dokazivo da se neko više cima, a neko manje? Kako LAL nema slabiji roster? Igra se bez Vande, a i Vinsent igra samo zato što je plej of, a ne što se oporavio, a i on celu sezonu propustio, pa je van forme. Znači, Prins ispada najozbiljnija karika sa klupe, lol. Rado bih menjao Rivsa, Hačimuru i DLoa za KCP, Gordona i MPJ.
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...