nikolani80 Posted May 20, 2019 Share Posted May 20, 2019 Sta znaci prirodna vestacka trava? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted May 24, 2019 Author Share Posted May 24, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted May 27, 2019 Author Share Posted May 27, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boki Nis Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 Kude ste bree Stajkovcaani,tuj li ste se sakrili.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted May 29, 2019 Author Share Posted May 29, 2019 1 hour ago, Boki Nis said: Kude ste bree Stajkovcaani,tuj li ste se sakrili.... Evo, idemo lagano. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted May 31, 2019 Author Share Posted May 31, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 Konstantine, ima li istine u ovome da je Pankov zavrsen?. Da do ponedeljka potpisuje za Zvezdu?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted May 31, 2019 Author Share Posted May 31, 2019 1 hour ago, VLADIMIR PERIC VALTER said: Konstantine, ima li istine u ovome da je Pankov zavrsen?. Da do ponedeljka potpisuje za Zvezdu?. Da....mislim da je to danas završeno i da smo uspelo da nakamčimo i % od prodaje. Malo ste dali pare.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolani80 Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 Kog rus brani i beogradjanin hrani... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 1, 2019 Author Share Posted June 1, 2019 20 minutes ago, nikolani80 said: Kog rus brani i beogradjanin hrani... Ima dobru "liniju"... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 23 minutes ago, Constantin said: Ima dobru "liniju"... Zato ti begas na kontra stranu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 4 hours ago, nikolani80 said: Kog rus brani i beogradjanin hrani... Ima ovde i beograđana, pardon... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 Makaric je dobar igrac za domacu ligu. Fino pojacanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 1, 2019 Author Share Posted June 1, 2019 1 hour ago, Markoss said: Makaric je dobar igrac za domacu ligu. Fino pojacanje. Tako ga i ja nešto cenim. Videćemo do kraja prelaznog roka šta će Tončev smisliti i kako će oblikovati tim. Najavio je jači nego prošle sezone. Da vidimo i to čudo. Pregovaramo sa Kirovskim i još dva golmana, koji su po meni možda i bolji. Moguć je i dolazak Dimitrova iz Vranja, njihov najbolji strelac, Kjeremeh i Đorđević iz Surdulice. Imali bi dva Đorđevića, beka, koji su tokom karijere prošli kroz Zvezdu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 1, 2019 Author Share Posted June 1, 2019 1 hour ago, Barracuda said: Ima ovde i beograđana, pardon... Na tebe smo i mislili 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 17 hours ago, Constantin said: Pregovaramo sa Kirovskim i još dva golmana, koji su po meni možda i bolji. Završili ste sa Kirovskim. Solidna kinta na ruke, ne bih javno, i plata od 500e mesečno. Ugovor na godinu dana. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boki Nis Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 7 hours ago, Knipex said: Završili ste sa Kirovskim. Solidna kinta na ruke, ne bih javno, i plata od 500e mesečno. Ugovor na godinu dana. Neje loso...neje losoo... On 6/1/2019 at 4:52 PM, Constantin said: Tako ga i ja nešto cenim. Videćemo do kraja prelaznog roka šta će Tončev smisliti i kako će oblikovati tim. Najavio je jači nego prošle sezone. Da vidimo i to čudo. Pregovaramo sa Kirovskim i još dva golmana, koji su po meni možda i bolji. Moguć je i dolazak Dimitrova iz Vranja, njihov najbolji strelac, Kjeremeh i Đorđević iz Surdulice. Imali bi dva Đorđevića, beka, koji su tokom karijere prošli kroz Zvezdu. Ja sam vise za Zlatanovica....Kad je bal,nek je s muziku .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 2, 2019 Author Share Posted June 2, 2019 2 hours ago, Boki Nis said: Neje loso...neje losoo... Ja sam vise za Zlatanovica....Kad je bal,nek je s muziku .... Pa i ja sam više za Zlatanovića, a mogao bi i Vasiljević... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 (edited) Zlatanovic je skup, imali su ponudu 600k od nekih Holandjana zimus i odbili. Tesko da ce on za manje od toga da napusti Radnik. Dobar igrac bas. Ja bih ga sutra u Zvezdu doveo. Vasiljevic je VMS za sirotinju. Prolematican, lenj, vrlo cesto ga mrzi da se baci pa prima neke pacerske golove, itd. Ume da udje u seriju pa da dobro brani, al nije reliable golman. Kirovski je ok resenje, dobar je on golman, al malo cudan lik. Edited June 2, 2019 by Markoss 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 2, 2019 Author Share Posted June 2, 2019 8 minutes ago, Markoss said: Zlatanovic je skup, imali smo ponudu 600k od nekih Holandjana zimus i odbili. Tesko da ce on za manje od toga da napusti Radnik. Dobar igrac bas. Ja bih ga sutra u Zvezdu doveo. Vasiljevic je VMS za sirotinju. Prolematican, lenj, vrlo cesto ga mrzi da se baci pa prima neke pacerske golove, itd. Ume da udje u seriju pa da dobro brani, al nije reliable golman. Kirovski je ok resenje, dobar je on golman, al malo cudan lik. ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 (edited) 8 minutes ago, Constantin said: ??? Lapsus. Edited June 2, 2019 by Markoss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 2, 2019 Author Share Posted June 2, 2019 Baš si me zbunio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boki Nis Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 5 hours ago, Markoss said: Zlatanovic je skup, imali su ponudu 600k od nekih Holandjana zimus i odbili. Tesko da ce on za manje od toga da napusti Radnik. Dobar igrac bas. Ja bih ga sutra u Zvezdu doveo. Vasiljevic je VMS za sirotinju. Prolematican, lenj, vrlo cesto ga mrzi da se baci pa prima neke pacerske golove, itd. Ume da udje u seriju pa da dobro brani, al nije reliable golman. Kirovski je ok resenje, dobar je on golman, al malo cudan lik. Hajde da ti verujem ,al odbiti ponudu od 600 k za nase uslove je neverovatan podatak!? S obzirom da je u pitanju igrac Radnika, i da tek treba da se dokaze u nekim jacim utakmicama.Ne verujem da ce oni dobiti tu cifru ikada....Jedino ako se desi cudo Radnik eksplodira i Zlatanovic s njim :) Mislim da je realnija upola cifra i neki procenat od sledece prodaje.Recimo Ovusua su prodali za nezvanicno 400k bez procenata.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 Kirovski iz Zemnuna dobar golman? Nemojte ko boga vas molim Ako će pojačanja da budu on i onaj usporeni Dimitrov iz Vranja onda ništa od ozbiljnog fudbala na Čairu. Zlatanovi bi već doneo ono što treba radničkom i tu treba platiti Novici ili naći neki "bratski" % . Ima par igrača iz prve lige sasvim soldinih koji ne koštaju mnogo i tu Nišlije treba da traže pojačanja, pre svega brzi i prodorni a ne spori napadači. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 3, 2019 Author Share Posted June 3, 2019 3 hours ago, perkos said: Kirovski iz Zemnuna dobar golman? Nemojte ko boga vas molim ' ajde ...pa tebi ni Recko nije dobar trener Nego..... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts