Jump to content

Recommended Posts

• Lobotomija changed the title to FK Radnički Niš 2019/20
Posted
  On 6/1/2019 at 1:38 PM, Markoss said:

Makaric je dobar igrac za domacu ligu. Fino pojacanje. 

Expand  

Tako ga i ja nešto cenim. Videćemo do kraja prelaznog roka šta će Tončev smisliti i kako će oblikovati tim. Najavio je jači nego prošle sezone. Da vidimo i to čudo.

Pregovaramo sa Kirovskim i još dva golmana, koji su po meni možda i bolji. Moguć je i dolazak Dimitrova iz Vranja, njihov najbolji strelac, Kjeremeh i Đorđević iz Surdulice. Imali bi dva Đorđevića, beka, koji su tokom karijere prošli kroz Zvezdu.

• Like 1
Posted
  On 6/1/2019 at 2:52 PM, Constantin said:

Pregovaramo sa Kirovskim i još dva golmana, koji su po meni možda i bolji.

Expand  

Završili ste sa Kirovskim. Solidna kinta na ruke, ne bih javno, i plata od 500e mesečno. Ugovor na godinu dana.

• Like 2
Posted
  On 6/2/2019 at 8:05 AM, Knipex said:

Završili ste sa Kirovskim. Solidna kinta na ruke, ne bih javno, i plata od 500e mesečno. Ugovor na godinu dana.

Expand  

Neje loso...neje losoo...:18:

On 6/1/2019 at 2:52 PM, Constantin said:

Tako ga i ja nešto cenim. Videćemo do kraja prelaznog roka šta će Tončev smisliti i kako će oblikovati tim. Najavio je jači nego prošle sezone. Da vidimo i to čudo.

Pregovaramo sa Kirovskim i još dva golmana, koji su po meni možda i bolji. Moguć je i dolazak Dimitrova iz Vranja, njihov najbolji strelac, Kjeremeh i Đorđević iz Surdulice. Imali bi dva Đorđevića, beka, koji su tokom karijere prošli kroz Zvezdu.

Expand  

Ja sam vise za Zlatanovica....Kad je bal,nek je s muziku ....

Posted (edited)

Zlatanovic je skup, imali su ponudu 600k od nekih Holandjana zimus i odbili. Tesko da ce on za manje od toga da napusti Radnik. Dobar igrac bas. Ja bih ga sutra u Zvezdu doveo. 

Vasiljevic je VMS za sirotinju. Prolematican, lenj, vrlo cesto ga mrzi da se baci pa prima neke pacerske golove, itd. Ume da udje u seriju pa da dobro brani, al nije reliable golman. Kirovski je ok resenje, dobar je on golman, al malo cudan lik. 

Edited by Markoss
  • Like 2
Posted
  On 6/2/2019 at 6:07 PM, Markoss said:

Zlatanovic je skup, imali smo ponudu 600k od nekih Holandjana zimus i odbili. Tesko da ce on za manje od toga da napusti Radnik. Dobar igrac bas. Ja bih ga sutra u Zvezdu doveo. 

Vasiljevic je VMS za sirotinju. Prolematican, lenj, vrlo cesto ga mrzi da se baci pa prima neke pacerske golove, itd. Ume da udje u seriju pa da dobro brani, al nije reliable golman. Kirovski je ok resenje, dobar je on golman, al malo cudan lik. 

Expand  

???

Posted
  On 6/2/2019 at 6:07 PM, Markoss said:

Zlatanovic je skup, imali su ponudu 600k od nekih Holandjana zimus i odbili. Tesko da ce on za manje od toga da napusti Radnik. Dobar igrac bas. Ja bih ga sutra u Zvezdu doveo. 

Expand  

Hajde da ti verujem ,al odbiti ponudu od 600 k za nase uslove je neverovatan podatak!?  S obzirom da je u pitanju igrac Radnika, i da tek treba da se dokaze u nekim jacim utakmicama.Ne verujem da ce oni dobiti tu cifru ikada....Jedino ako se desi cudo Radnik eksplodira i Zlatanovic s njim :)

Mislim da je realnija upola cifra i neki procenat od sledece prodaje.Recimo Ovusua su prodali za nezvanicno 400k bez procenata....

Posted

Kirovski iz Zemnuna dobar golman?   Nemojte ko boga vas molim :wink2:

Ako će pojačanja da budu on i onaj usporeni Dimitrov iz Vranja onda ništa od ozbiljnog fudbala na Čairu. Zlatanovi bi već doneo ono što treba radničkom i tu treba platiti Novici ili naći neki "bratski" % . Ima par igrača iz prve lige sasvim soldinih koji ne koštaju mnogo i tu Nišlije treba da traže pojačanja, pre svega brzi i prodorni a ne spori napadači.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...