Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Konacno par “krstenih” udaraca Novaka...Fed i dalje u dobrom ritmu.

Ne djeluje da ce ovo “izdobriti” po Novaka...suvise varira igra

Edited by wrecktangle
Posted

Bez obzira na Fedovu odlicnu igru koji apsolutno ne zelim da relativizujem...nesto ne stima s Novakom...ja bih rekao nesto je u glavi (fizicki ne djeluje da nesto nije ok). Cijelu karijeru on ima takve meceve ali je znao da prevlada...ocigledno vise ne. 

Posted
  On 11/14/2019 at 9:28 PM, berti said:

Kog li mu je vraga trebao Ivanisevic? Sta mu je to falilo pa mu je zatrebao on. 

Expand  

Ja se to pitam od momenta kad se Ivanisevic pojavio u njegovom “stabu”...jebote od transcedetnog Imaza na budalu Ivanisevica...😂

• Like 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted

Kako nisam ocekivala onog Novaka protiv Cicipasa u Parizu tako nisam ocekivala ni danasnje izdanje i to protiv Feda.

Cestitke dedi, lozi ga da dobije Novaka i sto da ne. 

• Like 1
Posted
  On 11/14/2019 at 9:13 PM, losmi17 said:

Evo jedne mozda hrabre izjave. Novak vise nece osvojiti nijedan slem.

Expand  

lol, izgubio mec u grupi na zavrsnom mastersu i to od jednog Feda. Odmah prognoze ko ce koliko da osvoji slemova. Tu pravila nema. 

Posted

Valjda će ga ovo trgnuti da proredi ovaj glup raspored do AO i da se spremi za isti kako treba. Titula u Melburnu bi izbrisala sva sranja koja su se desila posle Wimbledona.

Posted
  On 11/14/2019 at 9:28 PM, berti said:

Kog li mu je vraga trebao Ivanisevic? Sta mu je to falilo pa mu je zatrebao on. 

Expand  

Čovjek želi biti nešto šta nije, da mu servis bude glavno oružje, da šta manje trči i trenira. Njemu su glavna snaga noge i igra sa osnovne linije, riterni, i građenje poena.

Neće on nikada biti server kao Federer.

Posted

Ne bih se iznenadio da Novak sutra kaze da se penzionise. Ne znam samo do kada je vezan ugovorima?

Ocigledno je da ga sve ovo smara.

• Like 1