Jump to content

Titula  

57 members have voted

1. 1. Titula

Recommended Posts

Posted
10 minutes ago, n4l1m said:

pratim dijagonalno pa mi se sve izmesalo, el ima jos jedan crowder, isti je fizicki ko i ovaj, al znam da nie jae.. dal je bio u denveru, atlanti.. tako nesto..:default_coffee:

Tvoj odgovor je Torian Prins

Posted

da su bar malo imali srece i bili pametniji sada bi bucksi mozda i vodili u seriji, ovako ceka ih poraz pre ili kasnije.

sve u svemu najvaznije je da bud dobije otkaz.

Posted
7 minutes ago, Malkolm Brogdon said:

Mislim da bi GOAT timeline bio da Bucksi ovo okrenu na 4-3 bez Janisa

Uopste se ne bih zacudio.

Ako Herro-u, Crowderu i Mladjanu prestanu da upadaju ovi sporeti moze komotno da se zakuva.

Mislim da je vise Majami zamskiran time koliko dobro cuvaju saracena i zadrtoscu Budaka nego sto imaju neki vanserijski kvalitet...

Posted
2 minutes ago, Horium said:

Vazna pobeda za Buckse, ne toliko.zbog ove serije (koja ce vrv biti gentleman sweep) vec zbog toga sto su na delima pokazali Janisu da ekipa ipak ima kvaliteta i time.povecali sansu da on ostane.

Otlud uopste i prica o Janisovom odlasku?

Posted (edited)
4 minutes ago, Drakaris said:

Jel se nesto zna koliko je ozbiljna Janisova povreda? 

Koliko god da je neka ode van babla sa Holmesom po pizzu da se slucajno ne vrati za game 6 ili 7...

Edited by LordOfTerror
  • Ha-ha 1
Posted
6 minutes ago, Miki28 said:

Otlud uopste i prica o Janisovom odlasku?

O tome se prica godinu dana, u slucaju da Milvoki ispadne rano, a ovo je bas bila i pogodna situacija sa sve metlom da ce mozda Janis traziti trejd zbog nezadovoljstva.

Nekog relevantnog izvora i nema. Znamo samo da su Kari i Janis u super odnosima.