Jump to content

Titula  

57 members have voted

1. 1. Titula

Recommended Posts

Posted (edited)

Jesu govna sudije, iskreno. LA opet bolji, ali ne 10 razlike. Denver NEMA organizatora igre ako Jokara i Marej izadju. Dozier mir igrati više.

Idemo ovo okrenuti Denver!!!

Edited by cabke
  • Like 1
Posted (edited)
  On 9/27/2020 at 2:09 AM, RatzenStadt said:

Ovo je bilo prelako za veterana foruma kakav je delgado 🙂

Expand  

Obicna pickica  koja kad napise psovke nekom drugom prodje nekaznjeno ( dok sa druge strane jedva ceka da nekome natovari ban) , toliko o tome kako moderatori dobro rade posao:default_coffee: Doduse ja sam rekao da ne trazim ban. Sta cu kad sam mekog srca i neosvetoljubiv.

Edited by Zvezdinho
  • Like 1
  • Love 1
Posted (edited)
  On 9/27/2020 at 2:18 AM, Stex said:

Oprostite Delgadu, mnogo je ponekad opterecen sa LBJ, manje vise okej momak.

Expand  

I ako se stave u stranu njegove halucinacije da je ove sezone osvojio nba fantazi:s_d:

Edited by Zvezdinho
Posted

Bolji Lakersi. :thumbsup: Nuggetsi igraju bez ideje i plana u napadu, protok lopte ne postoji, svega 7 asista za poluvrijeme. U odbrani, nažalost, ima nekoliko rupa koje je teško zakrpiti, jedna od njih je i Jokić, ali ono što radi MPJ je za istoriju najgore odbrane ikad zabilježene u košarci i to na svim nivoima. Ne blista ni LA, sve je to više nego prosječno. Vjerovatno pretjerujemo o suđenju, ali moram i ja da dodam da su faulovi koje sude Davisu potpuno neobjašnjivi. Čovjek bez kontakta, pola metra od njega - ali AD se tako ''gicne'' i nogama i rukama, usput se prospe po parketu i voila - Njegovo Veličanstvo FAUL! :ajme:

• Like 1
Posted

Svaka čast Grantu! :thumbsup:  Harris mora da poljubi klupu i da više ne ulazi, zaista previše košta Nuggetse neobjašnjivom impotencijom u napadu. Pusti malog PJ-a, može biti samo bolji.

Posted

Denver mora da se potrudi da zadrzi Grenta nekako. Sjajan defanzivac sa dobrim sutem za tri poena, plus zna nesto i sebi da iskreira i da napadne kos. On je treci igrac ekipe po vaznosti u ovom PO-u. Ima on jos dosta da pruzi u karijeri, tek mu je 26.

• Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...