Jump to content

NBA 2019/2020 - North remembers


Squabbit

Titula  

57 members have voted

  1. 1. Titula



Recommended Posts

Ma pored ovakvih mrtvaka i amatera, nema ni volju. Umoran je, iscrpljen i mator. Nosio je na svojim plecima ceo zivot krseve i raspadace, sad se povukao stranu i dao Anthonyju da proba da ih dobije, al Obrva je najobicnija Lav/Bosh sisetina koja ne moze da urnise jednog PJ Takera, jos mu tetovirani pauk hvata lopte ispod koseva.

 

   Miki, ja ovo necu vise da gledam brukaju se od kad smo dosli bubble, ali ocigledno je da je car go, i da to treba da se prizna. Revoltiran sam kako Kaldvel Poup, Karuso, Deni Grin, Waiters igraju profesionalnu kosarku i zaradjuju milione. McGee nema poentu ni prisustvom, kamoli igranjem. Dvajt koji je ovde u najboljoj formi ne dobija minute.

 

  Vogelu sa Budakom na lobotomiju, a mi da angazujemo Couch Lua za sl sez jer ovo ni na sta ne lici

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Dobise Lakersi uz obilatu pomoc sudija. Ovo je bila utakmica na jednu loptu uz korektno sudjenje. Mozda sudijskih gresaka na stetu Rocketsa.

 

Ovako na prvu cega se secam. Hardenov charge koji su chalengovali je trebao da bude 2+1, onda ona nebulozna odluka da faul u napadu Westbrooka bude lose ball faul, onda sada cista izbijena lopta Corvingtona na 2 sek pre kraja 2 slobodna za Lebrona. To je samo 8 poena, a bilo jos dosta situacija.

Edited by MrTripleDouble
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

22/53 sut za 3 poena Hjustona i opet pobjeda Lejkersa. 

Uzasna 3/4, losa odbrana, nije bilo lakih poena posle dobre odbrane i trcanja u lodje protivnika ali se u 4/4 to iskorigovalo.

Lebron i AD odlicne partije ali ima tu prostora za jos mnogo bolje.

 

Odlucili su da maknu loptu iz ruku Hardena a da Wbrk pustaju na sut za 3 poena, vcrs je to upalilo. Idemo na game 3

Link to comment
Share on other sites

kakva konfuzija kod oba tima u prvoj četvrtini. posle toga sam legao, ne mogu ove od tri ujutru 

mada kapiram da rocketsi sa wbrookom nemaju izbora do taj haos i bezumlje mode da cepaju, pa kako bude. 

 

edit ufff previše dobro da bi bilo istinito sektor

 

Quote

“They are going to look to trade Julius. And the first trade rumor I am hearing is Julius Randle to the Utah Jazz for Mike Conley and draft considerations.”

 

For Utah, this rumored trade makes some sense. By moving Conley’s expiring contract, they open up much-needed cap space as their current roster pushes them close to the tax threshold. They are also looking to lock up both Donovan Mitchell and Rudy Gobert on long-term extensions, so every penny saved for ownership today, amid the pandemic, is helpful for the future.

Conley has one of the richest contracts in the NBA, but the Knicks can create enough cap space to absorb his $34.5 million salary while sending out the $18.9 million owed to Randle next season. Randle has only $4 million guaranteed on the third and final year of his deal in 2021-22.

 

conley je timski igrač, dobar za razvoj omladine all over the roster - a opet, ne previše dobar da te spreči da apliciraš za visok pik na tom šatro elitnom draftu dogodine. dovoljno je da malo pauzira tj povremeno i eto ga

 

prvi rumor o knicksima koji ima smisla, samo što se neće desiti

Edited by uini
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Midlton opravdava u ovoj seriji svoj status u ekipi.Samo da je Janis opravdao svoj...
Dao čovek 19 poena za 11 minuta i sam držao kee u igri dok ga Iggy nije skrsio. Nije on kriv sto su saigrači sutirali 0-8 za 3.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

51 minutes ago, L0shMi said:

Dao čovek 19 poena za 11 minuta i sam držao kee u igri dok ga Iggy nije skrsio. Nije on kriv sto su saigrači sutirali 0-8 za 3.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk
 

 

nije on kriv, verovatno je to trenerov reon. međutim, na poluvremenu je išao podatak da su sa njim u igri bucksi šutirali nekih bednih cca 27% a bez njega tipa 50+ % iz igre.

naravno, to je jedno poluvreme i može biti totalna slučajnost ali su fakat po izlasku đane svi preuzeli neku aktivniju ulogu u napadu, iako je middleton gro završavao (mada nije middleton bio dobar u prvom, tako da nije prosto jedan leading scorer zamenjen drugim).

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...