Jump to content

Titula  

57 members have voted

1. 1. Titula

Recommended Posts

Posted
10 minutes ago, n4l1m said:

pratim dijagonalno pa mi se sve izmesalo, el ima jos jedan crowder, isti je fizicki ko i ovaj, al znam da nie jae.. dal je bio u denveru, atlanti.. tako nesto..:default_coffee:

Tvoj odgovor je Torian Prins

Posted

da su bar malo imali srece i bili pametniji sada bi bucksi mozda i vodili u seriji, ovako ceka ih poraz pre ili kasnije.

sve u svemu najvaznije je da bud dobije otkaz.

Posted
7 minutes ago, Malkolm Brogdon said:

Mislim da bi GOAT timeline bio da Bucksi ovo okrenu na 4-3 bez Janisa

Uopste se ne bih zacudio.

Ako Herro-u, Crowderu i Mladjanu prestanu da upadaju ovi sporeti moze komotno da se zakuva.

Mislim da je vise Majami zamskiran time koliko dobro cuvaju saracena i zadrtoscu Budaka nego sto imaju neki vanserijski kvalitet...

Posted

Vazna pobeda za Buckse, ne toliko.zbog ove serije (koja ce vrv biti gentleman sweep) vec zbog toga sto su na delima pokazali Janisu da ekipa ipak ima kvaliteta i time.povecali sansu da on ostane.

Posted
2 minutes ago, Horium said:

Vazna pobeda za Buckse, ne toliko.zbog ove serije (koja ce vrv biti gentleman sweep) vec zbog toga sto su na delima pokazali Janisu da ekipa ipak ima kvaliteta i time.povecali sansu da on ostane.

Otlud uopste i prica o Janisovom odlasku?

Posted (edited)
4 minutes ago, Drakaris said:

Jel se nesto zna koliko je ozbiljna Janisova povreda? 

Koliko god da je neka ode van babla sa Holmesom po pizzu da se slucajno ne vrati za game 6 ili 7...

Edited by LordOfTerror
  • Ha-ha 1
Posted
6 minutes ago, Miki28 said:

Otlud uopste i prica o Janisovom odlasku?

O tome se prica godinu dana, u slucaju da Milvoki ispadne rano, a ovo je bas bila i pogodna situacija sa sve metlom da ce mozda Janis traziti trejd zbog nezadovoljstva.

Nekog relevantnog izvora i nema. Znamo samo da su Kari i Janis u super odnosima. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...