Jump to content

Titula  

57 members have voted

1. 1. Titula

Recommended Posts

Posted (edited)

Koja je poenta glasati za igraca koji je odigrao 3 utakmice ove sezone? Rose dobija ovolike glasove jer je bivsa zvijezda lige, kao i Melo. Caruso i Fall su sigurno plod neke zajebancije, kao da se mi sa ovih prostora angazujemo da saljemo glasove Bobiju.

Edited by Shunsuke Nakamura
Posted

kako misliš melo bivša zvezda 

u moje vreme bi nakon ovakve lajne pisao bez kolena 

tenor.gif?itemid=11745819

sad ozbiljno, ko još ozbiljno shvata allstar tekmu. pa veći me hajp uhvati kad čekam drugu tekmu letnje lige 

• Like 1
  • Ha-ha 3
Posted (edited)
27 minutes ago, Shunsuke Nakamura said:

Koja je poenta glasati za igraca koji je odigrao 3 utakmice ove sezone? Rose dobija ovolike glasove jer je bivsa zvijezda lige, kao i Melo. Caruso i Fall su sigurno plod neke zajebancije, kao da se mi sa ovih prostora angazujemo da saljemo glasove Bobiju.

Lejkersi i Boston. 

Zabavljaju se trazeci Falla a i Caruso kad udje krenu MVP zajebancije. Ameri😁😁😁

@uini br 7 da se povuce u cast Mela?

Edited by Miki28
  • Like 1
Posted
39 minutes ago, Miki28 said:

😁😁😁

@uini br 7 da se povuce u cast Mela?

mogu da ga podignem na plafon kod kuće ako mu znači. knicksi su baš skrti na temu, što je meni okej. nisu ni bitniji igrači za nyk dobijali tu čast 

Posted

A jbg i prosle godine su pricali da je staklen bla bla. bio i par x povredjivan..
Generalno ima ogroman ram (frame) ima malo godina, tek 22, pitanje kako i koliko vodi racuna o telu (nis svi mashine da samo o basketu misle)...

Uz toliko skakanje tamo vamo i trcanje mora nesto da strada kad imas 208cm..
Sreca ko sto kazes da nije nista iskidao

Posted

I u ruki sezoni je imao povredu, valjda je zglob tada sjebao. Ima vec istoriju povreda iza sebe, bas steta ove godine bi bio u uzi izbor za DOY.
Orlandova ionako tanka rotacija dobija jos 1 ozbiljan udarac, morace Gordon da bude produktivan inace ce da izduvaju i za to 8 mesto, Orlando ima zajeban raspored u Januaru a samo +2 u odnosu na Cikago.

Posted

Tipican ljakse ovaj badi pas kosarkas.
Izvozaju ih lepo fox i jos 2ica, ali ne shakal mora da sutne bacanja..
Zasu

Sent from my SM-G965U using Tapatalk