Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
On 10/2/2020 at 7:00 PM, djole said:

@uvrnuto

Jesu beše tvoji I came to play? : D

Izvini, nije me tagovalo, pa sad tek vidim.

Nisam, ja sam KK Futog. 😄 Prošle godine smo igrali protiv njih, na Miličićevom debiju, a i ove sezone smo u istoj grupi. Pretpostavljam da pitaš zbog stream-a. 

Ja sam hteo da i mi napravimo sličnu foru, ali drugaru žena ne zna da se vratio kod nas i generalno da opet igra košarku, pa nećemo da snimamo zbog njega, da ga ne provali. 
Pa čekamo da saopšti ženi. 😂

Pogledajte završnicu meča! 😄 
Inače ovog Trikija ne mogu da smislim, a ove ludake šta znam. Nekad mi legnu, nekad ne. 

Edited by uvrnuto
  • Like 1
Posted
1 hour ago, uvrnuto said:

Izvini, nije me tagovalo, pa sad tek vidim.

Nisam, ja sam KK Futog. 😄 Prošle godine smo igrali protiv njih, na Miličićevom debiju, a i ove sezone smo u istoj grupi. Pretpostavljam da pitaš zbog stream-a. 

Ja sam hteo da i mi napravimo sličnu foru, ali drugaru žena ne zna da se vratio kod nas i generalno da opet igra košarku, pa nećemo da snimamo zbog njega, da ga ne provali. 
Pa čekamo da saopšti ženi. 😂

Pogledajte završnicu meča! 😄 
Inače ovog Trikija ne mogu da smislim, a ove ludake šta znam. Nekad mi legnu, nekad ne. 

Iritantan je do bola.

Posted (edited)

@ Barkley, SafeT, kako se bese, ono zove Beonegro, uvrnuto, Was there some, Marvin... Enivaj: Give us back our Tadantara!

Edited by uncletima
Posted

Preminuo Edi Van Hejlen... legendarni gitarista, covek koji je pomerio standarde u sviranju gitare. Nisam bio bas veliki ljubitelj njihovih chesee slezzy pesmica ali rispekt za legacy. Mnogo utacijani kao gitarista od same grupe, mada su na vrhuncu bili veliki...a i ko nije 80-ih. 

• Like 1
  • Tuzno 2