uncletima Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Spoiler Kako uspem u medjuvremenu i Oliviji da nadjem manu... Pa, Jebi ga - TUPCO! 1
uvrnuto Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 (edited) On 10/2/2020 at 7:00 PM, djole said: @uvrnuto Jesu beše tvoji I came to play? : D Izvini, nije me tagovalo, pa sad tek vidim. Nisam, ja sam KK Futog. 😄 Prošle godine smo igrali protiv njih, na Miličićevom debiju, a i ove sezone smo u istoj grupi. Pretpostavljam da pitaš zbog stream-a. Ja sam hteo da i mi napravimo sličnu foru, ali drugaru žena ne zna da se vratio kod nas i generalno da opet igra košarku, pa nećemo da snimamo zbog njega, da ga ne provali. Pa čekamo da saopšti ženi. 😂 Pogledajte završnicu meča! 😄 Inače ovog Trikija ne mogu da smislim, a ove ludake šta znam. Nekad mi legnu, nekad ne. Edited October 6, 2020 by uvrnuto 1
MrTripleDouble Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 1 hour ago, uvrnuto said: Izvini, nije me tagovalo, pa sad tek vidim. Nisam, ja sam KK Futog. 😄 Prošle godine smo igrali protiv njih, na Miličićevom debiju, a i ove sezone smo u istoj grupi. Pretpostavljam da pitaš zbog stream-a. Ja sam hteo da i mi napravimo sličnu foru, ali drugaru žena ne zna da se vratio kod nas i generalno da opet igra košarku, pa nećemo da snimamo zbog njega, da ga ne provali. Pa čekamo da saopšti ženi. 😂 Pogledajte završnicu meča! 😄 Inače ovog Trikija ne mogu da smislim, a ove ludake šta znam. Nekad mi legnu, nekad ne. Iritantan je do bola.
uncletima Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Je l' treba SBB... Kakve kucke! Po sata, no, no, no - vise mi treba da dignem gif @SBB Sta me, Milos, zove, tri dana- nakon? Zasto ?
uncletima Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 If I say, Dave is better guitarist, does that mean, Kirk not gone be, almost bold? PS.
uncletima Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 (edited) @ Barkley, SafeT, kako se bese, ono zove Beonegro, uvrnuto, Was there some, Marvin... Enivaj: Give us back our Tadantara! Edited October 6, 2020 by uncletima
uncletima Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Kako se kaze latinski, kad ti je pun kurac? Ich bin zweisamkeit.< Mein got, vidi ga ovaj, dojcer ! 1
uncletima Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 I dJonu i ujkinom pevam, ali slabo slusaju! 1
uncletima Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 To tell you the truth, i hope that Zoe ain't ginger...
Tamburinjo Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Preminuo Edi Van Hejlen... legendarni gitarista, covek koji je pomerio standarde u sviranju gitare. Nisam bio bas veliki ljubitelj njihovih chesee slezzy pesmica ali rispekt za legacy. Mnogo utacijani kao gitarista od same grupe, mada su na vrhuncu bili veliki...a i ko nije 80-ih. 1 2
Recommended Posts