uncletima Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 OK. Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 Shut up! Spoiler 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 Is this New York, Or is it Atlanta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 Tima przi, zemlja se i dalje okrece.. :)Sent from my SM-G965U using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 @Squabbit Tebi ce, kicma da strada, ali ne zato sto pises veliko T, vec zato sto su ljudi nekulturni - an zeneral! Spoiler Izvestaj sledi... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 9, 2020 Author Share Posted August 9, 2020 3 minutes ago, uncletima said: @Squabbit Tebi ce, kicma da strada, ali ne zato sto pises veliko T, vec zato sto su ljudi nekulturni - an zeneral! Reveal hidden contents Izvestaj sledi... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 Popio sam jedno zaječarsko veliko.Epilog: ozbiljno sam nakurčen, da sam oženjen sad bi verovatno išao kući da bijem ženu. Ne kapiram ko ovo može da pije.Jedva čekam da zaronim glavu u kesu sa mangom i da me pusti ovaj neprijatni osećaj.Ozbiljno smeće od piva. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 Prosli vikend sam zaronio u mango posle mnogo vremena i prisetio se zasto ga ne koristim vise. Kako me je oduvalo, zjuu, nisam znao gde udaram. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 7 minutes ago, Sprivel said: Prosli vikend sam zaronio u mango posle mnogo vremena i prisetio se zasto ga ne koristim vise. Kako me je oduvalo, zjuu, nisam znao gde udaram. Ja godinama ne ladim, bukvalno ni dan i uglavnom rivam jednu te istu sortu pa nemam problem sa tim da me oduva, ali pošto sam pre tri metra batalio pljuge predjem na cistake, a joooj šta mi radi Voza me kao malo dete ringišpil. Inače ozbiljno razmišljam da bataljujem dugoročno, ali u mom slučaju je to baš izazov, mada bi odlično bilo kad bi mogao bar 6 meseci da budem str8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 Drugarica je pobegla 10 minuta posle zlocina i ostavila mene i ortaka sa gomilom ljudi koji su nam prilazili i nesto pricali. Posle pola sata sa rekao ortaku da je nas opstanak na tom mestu nemoguc i da moramo da odradimo hitnu evakuaciju. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 Stojim, na metar iza sledeceg na kasi, jer ne mogu da ispostujem pravilo od 2 metra - zavrsio bih u magacinu - kad ulete lokalni frajer, sa sve necijim detetom i puf neke cipsove na traku do kase. Jos mi, kao virtulno baca kosku, tipa " Si vid'o, matori, kako sam uleteo pre tebe - baci je..."WTF?! Priznajem, skroz sam pogresio sto sam puk'o i ispickarao ga, iako mi je krajnje nadobudno rekao: "Ti si bio preko."WTF?! Again... Sta to, uopste znaci, konju jedan? Da preko reda treba da te pustim, zato sto "sam ja bio preko", pa kultura nalaze, da majmune "preko veze" uz lakat treba da pustam...Ne razumem, objasni mi - konju dva! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 2 hours ago, Kronostime said: Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 Naravucijenije... Bez, *"Mirka", od sad, timO ni u radnu na cosku! Gde pickaraju bakutu u devetoj deceniji sto je zaboravila zasto je u radnji, a kamoLi sto ne nosi masku, a cute kad ja treba nekulture da ispravljam * Spoiler PS. Sto je u citavoj prici najgore - dobro isao sam po jos piva - ja se izvinjavam osoblju iz druge smene, zato sto sam bio glasan u prvoj smeni... (?!) 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 (edited) On 8/8/2020 at 8:39 PM, Stiletto said: Sent from 127.0.0.1 Edited August 9, 2020 by fancy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 10, 2020 Author Share Posted August 10, 2020 15 hours ago, uncletima said: Naravucijenije... Bez, *"Mirka", od sad, timO ni u radnu na cosku! Gde pickaraju bakutu u devetoj deceniji sto je zaboravila zasto je u radnji, a kamoLi sto ne nosi masku, a cute kad ja treba nekulture da ispravljam * Hide contents PS. Sto je u citavoj prici najgore - dobro isao sam po jos piva - ja se izvinjavam osoblju iz druge smene, zato sto sam bio glasan u prvoj smeni... (?!) Odelji i Slavka, pa uleti k`o Deadpool u prodavnicu - imas masku. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted August 10, 2020 Share Posted August 10, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts