Constantin Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 2 minutes ago, erwin said: Može li neki prevod ? 30 minutes ago, Ro-85 said: Nema dolje sreće prvenstveno jer je "narod" u prosjeku glup ko qratz. Nema smisla.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 Значи дефинитивно ако је судити по овом писму, чувена ЗСО је идеја и продукт запада. Онда ће се то догодити милом или силом. То је једноставно тако у светској политици. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 Haradinaj odavno traži ostavku kurtijeve vlade,javljaju se i pojedinci koji kritikuju njegov sukob sa Albanijom i MZ ali i dalje nema neke snage da žešće ustane protiv njegove sulude politike. Ovo polako ali sigurno liči na Miloševića koji je je hteo sve sam i na silu. Jedina sreća suludog kurtija je što je u BG ovaj naš žvalonja koji će uspeti i ovakve zicere da sjebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 1 minute ago, dzoneee said: Значи дефинитивно ако је судити по овом писму, чувена ЗСО је идеја и продукт запада. Онда ће се то догодити милом или силом. То је једноставно тако у светској политици. Juče, prekjuče i mnogo pre sam pisao o tome...uostalom ko od "lidera" na Zapadnom Balkanu ima ujediniteljsku crtu....to sve gorolomnici i štetočine..i manipulatori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 (edited) 32 minutes ago, Constantin said: Može li neki prevod ? Nema smisla.... Obracao mu se kao razredni staresina sa spiskom akcija koje su neophodne za dvojku. Ja ne znam da li vucicu udaraju klempe na tim sastancima, ali javno se ne secam da su mu ovako srali. Edited June 14, 2023 by Olosh iz Junkovca 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 1 minute ago, Olosh iz Junkovca said: Obracao mu se kao razredni staresina sa spiskom akcija koje su neophodne za dvojku. Ja ne znam da li vucicu udaraju klempe na tim sastancima, ali javno se ne secam da su mu ovako srali. Možda ih stra' gle kol'ka je baglama... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 Malo je kurtiju što lovi Srbe po Kosovu pa je od večeras krenuo i sa nepodobnim Albancima ili kako kažu njegovi fanatici " srpskim špijunima" prvi na udaru sa Baton Hadziju i njegova Klan Kosova pa Berat Buzhala, Fatmir Sheholi, Dafina Demaku i Halil Matoshi. I naravno najveći srpski saradnil Edi Rama. Sutra će pronaći još neprijatelja nema sumnje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Evo "elegantnog" rešenja... ...ili uputstvo "kako upotrebiti Džokera" kad svi zaborave na tebe.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Ovo si ti rekao. Ne nego ono na kraju rečenice je znak pitanja. Sent from my SM-A525F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Automobili sa srpskim tablicama mogu preko Merdara na Kosovo, zabrana važi za kamionehttps://www.kosovo-online.com/vesti/politika/automobili-sa-srpskim-tablicama-mogu-preko-merdara-na-kosovo-zabrana-vazi-za-kamioneПослато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Roba koja ide na Kosovo je uglavnom unapred plaćena tako da je kurti direktno kaznio trgovce sa kosova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Član Pokreta Samoopredeljenja i politički savetnik ministra zdravlja Arbena Vitije, Ezgon Azemi izjavio je da je vreme da se KBS pošalje na sever.https://www.kosovo-online.com/vesti/politika/savetnik-ministra-vitije-vreme-da-se-kbs-posalju-na-sever-15-6-2023Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Ja ne kapiram...da li je Kurti tolika mazga ili ga ipak neko loži da tera priču za pričom, krizu za krizom .Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 9 minutes ago, Constantin said: Ja ne kapiram...da li je Kurti tolika mazga ili ga ipak neko loži da tera priču za pričom, krizu za krizom . Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока On barem hoće vojnike da pošalje dok ovaj naš loži klince da mu spašavaju guzicu, ućutkali su mu rakića pa bi sad klince da gurne u prve redove. Samo nisam siguran da kod kurtija važi da deca ispod 14godina ne mogu na sud. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 On barem hoće vojnike da pošalje dok ovaj naš loži klince da mu spašavaju guzicu, ućutkali su mu rakića pa bi sad klince da gurne u prve redove. Samo nisam siguran da kod kurtija važi da deca ispod 14godina ne mogu na sud.Ne znam...čitam na "euronews" izjavu Kurtija da posao policije na Kosovu nije posao ni za jednog evropskog zvaničnika (parafraziram, nadam se tačno) i vrati me u prošlost kad je predsednik Srbije stalno ponavljao "Kosovo je unutrašnje pitanje Srbije, a albanska manjina uživa prava po najvišim standardima" .... pitam se čiji je učenik Kurti bio ? Demaćijev Ili Miloševićev ..Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Tačno je isti milošević, demaći nikad nije imao vlast ne može de ubaciti u isti koš da kurtijem i slobom. Danas je neku klinku novinarku prevaspitavao kakba pitanja može da mu postavi, naravno odmah je ispala srpski špijun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Danas su iz pritvora u Prokuplju puštena četvorica kosovskih Albanaca koji su privedeni nakon ulaska u Srbiju pre dva dana. Optužili ih za neko paljenje kontejnera pre godini dana na graničnom prelazu. Pošto nije bilo jačih dokaza pušteni su kući, po izjavama kažu da nisu maltretirani i prebijani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Слање било чије војске на север Косова би вероватно значило конфронтацију са КФОР-ом. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Naš zvaljo nema onu stvar za to a kurti je baš uhvatio ratnički ritam pa me ne vi iznenadilo da nešto pokuša. Koliko je KFOR spreman da uđe u konflikt ostaje pitanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
qqruz Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 On 6/12/2023 at 10:55 PM, Beonegro said: Budući da je Beonegrica iz Vasojevića, razlika je u tome da su Vasojevići neuporedivo bolji, ljepši i pametniji od nas Bjelopavlića 🥲 Molim te ne generalizuj i pričaj u svoje ime. Mada imajući u vidu gotovo istu situaciju u svom domu kontriraću ti sve dok moja Gospođa ne vidi ovu pisaniju. Pozdrav uz ratni poklik "Bjelopavlići do Titograda!" Moderacija, izvinjavam se na off topic, može i da se seli. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 Dvoje voditelja emisije Info magazin na TV Kljan Kosova, Arbereše Špati i Vulnet Krasnići, počeli su emisiju sa flasterom preko usta u znak protesta zbog odluke Ministarstva industrije, privrede i trgovine (MINT) da ukine dozvolu za rad toj televiziji.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 https://www.kosovo-online.com/vesti/politika/osnovan-americko-srpski-poslovni-savet-u-sad-ceremoniji-prisustvovali-djuric-eskobar kad čuje kurti za ovo ima da napadne i leposavić i beograd i vašington Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts