Jump to content

Kosovo, priznati ili ne?


djole

Recommended Posts

1 hour ago, djura.net said:

Ko kad ce da napise? Ja, iskreno, pojma nemam.

Objektivni mediji i istraživači novinarski, ti si običan forumaš što bi to od tebe očekivao. Kult Milana Radojičića je izgrađen više na Kosovu i to celom nego li u Srbiji, utrkivali su se političari, tajkuni i krumosi ko će pre da dođe u kombinaciju sa njim. U rodnoj mu Đakovici izbacuju kosovske novinare i ćute o njemu kao da nikaf čuli nisu za njega. Poslovi su samo ptebačeni jednoj grupu sa centralnog Kosova koja sad to odrađuje a deo prihoda naravno ide kod Radojičića i dalje. Ali zgodno je u pogodnom trenutku ponovo za sve optužiti samo Radojičića. To kao ona priča o švercu nafte a ni reči odakle Zvonku nafta, kao da ima bušotine na svojoj dedovini.

Link to comment
Share on other sites

kossev

 

„25 godina od srpskog terorističkog napada na kafić Panda u Peći“ – ovo nije samo najnovija poruka kosovskog premijera, već je, ono što i dalje nedostaje kao zvanični policijski i pravosudni epilog o zločinu u predvorje rata 1998, Aljbin Kurti sada obeležio postavljanjem spomen ploče na nekadašnji kafić u kojem je šest srpskih mladića ubijeno.

„U jeku terora Srbije nad Albancima, na prostorije ovog kafuća, 14. decembra 1998, po naređenju Državne bezbednosti Srbije, streljano je šestoro srpskih mladića“, piše na novopostavljenoj spomen ploči u Peći.

Link to comment
Share on other sites

52 minutes ago, deez nuts. said:

Da da kurti eskalator naredio

možda nije naredio ali je eto vidimo pun saznanja o počiniocima a nikakvu istragu vodio nije

samo čovek bez trunke morala može da okaći ploču sa  političkim sadržajem na mesto stradanja tih momaka

https://kossev.info/na-pravoslavnom-groblju-u-peci-sluzen-pomen-ubijenim-srpskim-mladicima-u-pandi/

zašto li su im i mrtvi smetali to tek ostaje misterija?

 

Edited by Perkos2
Link to comment
Share on other sites

apeli,pritisci(nedovoljni) su postojali i ranije od EU ali ova dva kretena nisu voljna da ništa sprovedu u delo

da li će i koliko ovi da ih pritisnu ostaje da vidimo, mali enver je prvo tražio da Srbi sa severa pokrenu peticije protiv gradonačelnika koje je on postavio a sad kad je to pokrenuto minira na svakom koraku kako bi produžio svoju vlast na tom podruu čju. Opomenuo ga američki ambasador ali ovaj i dalje tera svoje, odmah će mu i AV priskočiti u pomoć nekom pizdarijom i opet sve iznova. Umesto da ih zatvore u neki Dejton i odk sve ne dogovore i potpišu nema nazad. 

Link to comment
Share on other sites

Opis:

Quote

Policija na Kosovu otkrila je na više mjesta na sjeveru plantaže kanabisa. Plantaža i laboratorija otkrivena u selu Izvore bila veća od one otkrivene u Jovanjici. Lica povezana sa ovim narko biznisom su pohapšena, a policija vjeruje da je posao kontrolisao bivši potpredsjednik Srpske liste Milan Radoičić. Al Jazeera istražuje i ostale sumnjive poslove kojima se na Kosovu bavio Radoičić, koji se nalazi na crnoj listi vlada SAD-a i Velike Britanije, a od prije nekoliko dana za njim je, zbog napada u Banjskoj, raspisana i Interpolova potjernica. Srpska lista na Kosovu, pronevjerila je oko milijardu eura budžetskog novca u proteklih deset godina koliko je na vlasti, otkriva za Al Jazeeru malobrojna srpska opozicija na Kosovu. Autor: Žana Kovačević.

 

Edited by erwin
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, ras kass said:

Sad je jasno zasto su blokirali ulaze u opstine, da sakriju tragove lopovluka.

Procenjeno da je preko srpske liste milijardu evra pokradeno za 10 godina. 

Procenio Radomirović, jakog mi procenitelja koji ni dva prosta broja ne ume da sabere. Čelnici opština su isti rang kao čelnici opština u ostatku Srbije, neko veći neko manji lopov. Priča o duplom finansiranju nekog parkića može samo još ovde među određenom grupom da prođe. Očito ne znaju ni šta znači paralelne strukture vlasti i kako se aplicira i kod koga za neki projekat. Ali lepo je opljunuti dežurnog krivca za sopstvenu nemoć

Link to comment
Share on other sites

20 minutes ago, Dragan said:

Ozbiljno sam pitao, nemojte da zezate.

 

Ali dobio si odgovor odmah ispod pitanja. Čovek lepo kaže da se ništa ne bi desilo osim što bi par njih ludovalo. A ono što sam napisao za vijagru znači da desničari ne bi imali više magle na prodaju.

Link to comment
Share on other sites

Ozbiljno sam pitao, nemojte da zezate.
A šta može da se desi Draganče ? Da napadnemo NATO ? Šta ako ih pobedimo ? Da ih porobimo ?

Folklor ostaje isti, samo će u kafanama da poskupe pesme "Vidovdan" i "Ne dam"....Srbi i ostali nelabanci če, kao što trče gore Kronos, mslo da sele, malo če biologija učiniti svoje...i tako. Niko nema strpljenja, to je problem...

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

Link to comment
Share on other sites

Da je sve to tako prosto odavno bi bilo rešeno ali ne pitaju se tu samo Srbi i Albanci a sve manje će se i pitati. Eventualno članstvo Kosova u UN automatski znači i spajanje u državnu zajednicu sa Albanijom pošto im za to niko je može udariti veto. Zato je na Kosovu na snazi Ustav koji Srbima daje pravo da se i oni pitaju oko promene kosovskog Ustava. Određeni krugovi na zapadu vremenom su skapirali da se ambicije Albanaca ne završavaju oslobođenjem od Beograda več bi da sad i oni malo budu "Beograd" a to ovima ne odgovara.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...