Jump to content

MLB

Darth Steva

Recommended Posts

Trebalo bi da se samo mediji i stari/iskreni fanovi Dodgersa i Yankeesa raduju ovom glamour finalu. Lično, sa jedne strane bi voleo da Ohtani uzme i to me ponajviše motiviše da odgledam. Međutim, sa druge strane su mi NYY bili nekako najubedljiviji u ovom po. Ako i jedni i drugi budu nastavili kao do sada, bar će biti high scoring World Series (Ko zna možda i sa te strane bude najbolje u poslednjih ko zna koliko god).

Gledao sam do 6. ininga jer nisam više mogao da izdržim, baš mi se prispavalo, a do kraja vidim bio spektakl. Walk off home run u 10. 

Imao sam osećaj da će ovako nešto da se desi jer je bila baš dobra utakmica dok sam gledao

• Like 1
  • Thanks 1

Freeman opet 😄 Yankeesi bi bar u Bronxu mogli da izbegnu metlu, pa da u LA sa te strane budu rasterećeni. Niko se nije u World Series vratio sa 0:3, ali bilo bi dobro da večeras dobiju, bar da bude manje aprijatno i da makar malo pritiska osete Dodgersi 

Edited by Marko
  • Like 1

Osvojiše Dodgersi , džentlmentska metla na kraju

Presudan je bio 5. ining u ovoj utakmici, NYY imali potpunu kontrolu nad situacijom i 5-0 i onda kao da je odbrana NYY izašla pijana na teren, tri potpuno bzvezne greške i Dodgersi stigli do 5-5 , nakon toga bilo je izgledno da će dobiti. 

I da, Freddie Freeman očekivano MVP

Edited by Skyglider

Neka su uzeli. Underwhelming finale: Mogla bi neka World Series skoro da bude opet malo ubudljivija. Ovo što su Dodgersi ove, a Rangersi prošle godine imali, je baš prelako.

spacer.png