Hertzog Posted March 20 Posted March 20 Bas me potresla vest, zao mi, zapravo se i ne secam da sam procitao da je bolestan. Stara skola i to je nekako period kada sam poceo gledati F1. Pocivaj u miru
alberto.ascari Posted March 21 Posted March 21 Eddie kako ga nismo znali https://www.facebook.com/share/r/19GpdUd36J/ 2
JPM Posted Monday at 06:29 PM Posted Monday at 06:29 PM Jos uvek nezvanicno, Ralf Sumaher izjavio da je Liam Lawson vec bivsi i da ga menja Tsunoda, to jest vrsi se rokada vec za Japan GP.
Hertzog Posted Tuesday at 08:52 PM Posted Tuesday at 08:52 PM Izgleda da je i zvanicno. Bas da vidimo moze li Yuki dalje od fenjera jos na domacem terenu, a i da vidimo kako ce Lawson proci u mirnijem bolidu
Radoye Posted Tuesday at 09:34 PM Posted Tuesday at 09:34 PM Priča se da bi u RB2 mogao čak i Kolapinto, da će Losona totales da najure...
Hertzog Posted Tuesday at 09:43 PM Posted Tuesday at 09:43 PM Nije nemoguca ta opcija, al verovatno da ce mu dati sansu par trka da pokaze sta moze u RB2. Ako podbaci u sl dve trke ide on van F1
Dzoni_m Posted Wednesday at 06:53 AM Posted Wednesday at 06:53 AM (edited) Ja ne znam koji mladi vozac bi pri zdravoj pameti otisao u RB. RB je ekipa na zalasku. Oni ce biti na nivou AM ili mozda Alpine u narednih nekoliko sezona. Plus ponasanje dvojca........zasto bi to iko radio. Edited Wednesday at 06:54 AM by Dzoni_m 2
Hertzog Posted Wednesday at 06:42 PM Posted Wednesday at 06:42 PM Jbg, mala bara puno krokodila. Jednostavno ima dosta mladih vozaca koji cekaju priliku da udju u F1 i onda ne mozes birati, sve i da ti daju da vozis bolid bez tockova. Ako te usere da napravis neki ok rezultat automatski ti rastu sanse da ostanes u F1 i u krajnjem slucaju da trazis novi tim.
Recommended Posts