Jump to content

Recommended Posts

Posted

https://racer.com/2025/07/03/america-s-mayer-set-to-run-for-fia-presidency

Tim Mayer is set to announce a campaign to become president of the FIA this year, RACER understands.

Ovo je sin Tedija Majera, nekadasnjeg vlasnika Meklarena (pre Rona Denisa). Donedavno je bio stjuard u FIA ali je dobio otkaz kad je tokom jednog saslusanja drzao stranu organizatorima VN SAD a protiv Sultanove volje. U karijeri je drzao visoke polozaje u strukturama CART Indikar sampionata i IMSA a unutar FIA bio je glavni za njihove sampionate na teritoriji Severne Amerike.

Sultan je inace planirao da na izborima bude jedini kandidat posto je Sains senior nedavno odustao nakon promena pravila za izbor koje je Sultan progurao.

Posted
41 minutes ago, Howie Roseman said:

Horner otpušten iz Red Bulla, Mekies novi direktor.

Hahahah Loren box box...stay out stay out Mekies.

Usrecili se.

• Like 1
Posted

Ovo ima vrlo malo veze sa Hornerom kao takvim a vrlo puno sa kampom Ferstapen narocito sa Josom. Tokom borbe za nasledstvo Matesica Jos i Horner su se nasli na suprotstavljenim stranama (jedan podrzavao ekipu iz Tajlanda, drugi iz Austrije) i ovo je sad verovatno pokusaj menadzmenta da odobrovolji kamp Ferstapen posto je Maks poceo da njuska preko plota zbog slabih performansi RBR bolida. Sada ce u timu glavnu rec da vodi dr. Marko, Mekis ce tu biti samo njegov potrcko, nema ni priblizno snagu licnosti da mu bude kontra-balans kao sto je to bio Horner. Videcemo na sta ce to sve da lici, meni se cini da ce da bude jedan fin raspad.

Having said that, sigurno da necu pustiti suzu za Hornerom, milion puta je do sada pokazao koliki je pokvarenjak (valjda je zato i uspeo da balansira jednako pokvarenog dr. Marka). Sam pao sam se ubio. Mada, vaskrsnuce taj negde vrlo brzo...

• Like 3
Posted

Upravo sam to hteo da napisem. Svi znaci su pokazivali da su mu dani odbrojani. Pre pocetka sezone prosle godine, cim je ona afera sa ex zaposlenom i otpustenom krenula. Licno mislim da je RB gotov. To je to. Sto smo videli od njih videli smo. Ocekujem korpcanje par sezona i onda prodaju. 

Posted
14 hours ago, Radoye said:

… i ovo je sad verovatno pokusaj menadzmenta da odobrovolji kamp Ferstapen posto je Maks poceo da njuska preko plota zbog slabih performansi RBR bolida....

Max je za RB več izgubljen. Ako ostaje, ostaje zbog Josa, koji ga još uvek ima pod kontrolom. Ako je pametan, pokupio bi se iz RB več ove godine. Halo Ferrari (ako Horner ide tamo), ili halo Mercedes.