Jump to content

Recommended Posts

Posted

Repriza meca u Sinsinatiju protiv Medvedeva. Velika šteta. Ode YE No1.. Ali, sta se moze. Na žalost, poslednji vrhunski mec koji je odigrao je i dalje finale AO.

• Like 2
Posted
3 minutes ago, GlennGould said:

Kako je izgubio drugi set - break na početku ili na kraju?

Na 5:6 i 40:40 je odservirao duplu gresku a onda u sledecem poenu napravio neiznudjenu.

Posted
20 minutes ago, kalistenika u rutini said:

@zoe Bg ako cipripi ovo dobije nadam se da ces biti blaga prema @NMX-u ... 7 dana je sasvim dovoljno. :classic_biggrin:

Dovoljna mu je kazna sto je bio u pravu :classic_sleep:

Posted

Na ovom mecu su vece emocije prikazivali kineski navijaci nego sam Novak Djokovic, to i fizicka pripremljenost su njegovi najveci problemi ove godine. Tako ce se i nastaviti i dogodine ako ne bude krenuo ozbiljno da trenira i posveti se tenisu.

Послато са Moto C Plus уз помоћ Тапатока

Posted

Koliko se juce nervirao protiv Iznera toliko danas nije, ko zna sta je njemu u glavi bilo... Jbg, novo doba je tu, ne moze se protiv ove decurlije na autopilotu. Svaka cast Cicipasu, ma koliko nesimpatican bio kao takmicara ga moras postovati. 

• Like 1
Posted
2 minutes ago, GlennGould said:

Očigledno da je limit fizički. Nema snage da se cima / nadališe, a sa takvim hendikepom je teško protiv mlade cetvorke: Thiem/Tsitsipas/Medevedev/Zverev. 

Posted
9 minutes ago, Borko said:

Za razliku od jucerasnjeg meca, danas nikakve emocije ne pokazuje, sto u Novakovom slucaju nikada nije dobro.

Otprilike. Sta vise, vidis mu facu kad izlazi na teren, i otprilike znas koliko je sati. Mentalno trenutno deluje slicno kao ona njegova verzija iz 2017. Jedan mec izadje energican i fokusiran, sledeci ravna linija. Pravi mentalni rolerkoster. Iskreno, mislim da ga je ono finale Vimbldona ubilo na duze vreme. Dokle, videcemo.

Posted
5 minutes ago, GlennGould said:

Očigledno da je limit fizički. Nema snage da se cima / nadališe, a sa takvim hendikepom je teško protiv mlade trojke: Thiem/Tsitsipas/Medevedev. 

Tim je u 27. godini zivota.. 

• Thanks 1
Posted

Ne. Namerno sam ga izostavio.

Zverka još uvek sam sebe pobeđuje. On se ovde ne bi ništa pitao nakon prvog seta, a i nije šljakač - tako da njegov očigledan talenat ako se ozbiljno ne prešaltuje u međusezoni ode u mediokritet...

Kao što rekoh juče, vraća se u igricu, ali za sda mu mesto nije među gore pomenutom new3. 

Posted

Ovi klinci i dalje sporadicno pobedjuju najbolje tako da je to i dalje neki fazon poor mans Wawrinke bez slemova. Kada neko pocne da dominira i jedno pola godine igra i pobedjuje ovu trojicu onda se moze reci da je svrgnuta velika trojka