OnionKnight Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 Nastavlja se liga, ali fantasy se na žalost završava bez play-offa. Šteta, bila bi zanimljiva borba za finale. Ovako, jedino preostaje da 2 prvoplasirane ekipe iz regularnog dijela napreduju u viši rang. To su @marejosip i @Oštricom brijača. Nijanse su odlučile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 Kako ste mi se izvukli... 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 23 hours ago, OnionKnight said: Nastavlja se liga, ali fantasy se na žalost završava bez play-offa. Šteta, bila bi zanimljiva borba za finale. Ovako, jedino preostaje da 2 prvoplasirane ekipe iz regularnog dijela napreduju u viši rang. To su @marejosip i @Oštricom brijača. Nijanse su odlučile. Velika steta, bila bi odlicna zavrsnica. No, ja sam jos tokom sezone rekao da zbog svega sto se desavalo ukoliko budem u vrhu ne zelim da igram drugu ligu, tako da umesto mene onda nekad uskoci treci @greenenvy. BIlo mi je vrlo zanimljivo za prvu fantazi sezonu koju sam igrao, ukoliko budem bio u mogucnosti nadam se da sam sa vama i sledece sezone. :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 (edited) Još Dynamic Duo da odustane i eto mene u B. Edited June 9, 2020 by OnionKnight 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 4 hours ago, marejosip said: Velika steta, bila bi odlicna zavrsnica. No, ja sam jos tokom sezone rekao da zbog svega sto se desavalo ukoliko budem u vrhu ne zelim da igram drugu ligu, tako da umesto mene onda nekad uskoci treci @greenenvy. BIlo mi je vrlo zanimljivo za prvu fantazi sezonu koju sam igrao, ukoliko budem bio u mogucnosti nadam se da sam sa vama i sledece sezone. :) A sto neces u B? nisam ispratio sta si pisao.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 15 minutes ago, Igor028 said: A sto neces u B? nisam ispratio sta si pisao.. Zato sto sam optuzivan od strane dva ovde takmicara da blokiram trejdove kako bih se dokopao titule i tada sam se iznervirao i rekao da necu ici u B ligu ako osvojim, tako da zelim da odrzim svoju rec, a sezonu sam hteo da zavrsim jer bi bilo nefer od mene da to nisam hteo da odradim. Taman ako mi se bude igralo i sledece ovde nece biti onog smaraca, pa mogu na miru da igram sa vama. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 17 minutes ago, OnionKnight said: Još Dynamic Duo da odustane i eto mene u B. Odustace neko iz B. Samo da ih ne bude dvojica, pa da ja budem prvi ispod crte. Bilo bi mi vec krivo. Imam isti broj dobijenih kategorija kao i petoplasirani, ali imam i par izgubljenih kategorija vise. Eto koliko znace nereseni rezultati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 (edited) Ajde ajde sta kukas, ako ne odes sa petog mesta, realno nemas za cim da zalis . Onion je po kategorijama bio bas blizu ovoj dvojici iznad njega, tako da ako ne prodje realno je najlosije prosao. Edited June 9, 2020 by marejosip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 Prolazi on 1/1. Citiracu se ukoliko bude bilo potrebe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 Ne baksuziraj coveka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Ako nece covek, ja sam za. 😄 Mada svakako bih uzeo titulu ja mislim 😎 Pitanje je sta ce biti sa B ligom i koja je njihova filozofija. Da l' ce uopste biti ispadanja kod njih? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 (edited) Pa s obzirom na to da je njima regularni deo sezone bio gotov pre pauze, mozda mogu da uzmu tu tabelu kao konacnu isto kao i mi. Ocekujem da to urade. Edited June 10, 2020 by marejosip 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 U tom slucaju top. Kontam da ce sledece godine od njih 20 vrv neko otkazati, pa da upadne i OnionKnight, jer realno treba da upadne. A tebi hvala na mestu, sta drugo da ti kazem. Slazem se sa svim sto si pisao bio sto sam i tad govorio. I sto su gurali trejd posle jednog veto-a. Ali uvek imas ljude koji ti ogade igru, jbg. Realno mislim da je steta da ne igras visu ligu jer si zasluzio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 A dobor to koliko sam zasluzio ili nisam nije bitno u ovom trenutku, jer sve sada stvar moje zelje. Na kraju krajeva i ta zasluga je upitna, jer ko zna sta bi se desilo da nije bilo prekida, mozda bih ispao odmah :) Nadam se da ce taveren biti u pravu i da ce Onion uci, jer je mnogo mala razlika izmecu vas i steta bi bilo da izvisi zbog dve kategorije. Da su odlozili par dana kasnije i da se kolo zavrsilo mozda bi bio raspored skroz drugaciji. Srecno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Sta bi bilo da ste sa Zvekijem ili Borinjom u ligi... Morate biti mutniji od Dunava ako hocete da se probijete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Ispadanje svakako ide na kraju regularnog dela koji je završen, tako da nema šta da brinete, imate dva mesta po dogovoru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 ako hoce neko iz c lige da mi bude co-owner nek se javi Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 1 hour ago, Drakaris said: Sta bi bilo da ste sa Zvekijem ili Borinjom u ligi... Morate biti mutniji od Dunava ako hocete da se probijete. Ti sto muljaju samo pokazaju da nemaju dovoljno znanja pa moraju tako. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 Šta se dešava ovde? @major josip definitvno odustao? U B idu @greenenvy i @Oštricom brijača? Mada ovaj drugi nema post na forumu od marta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 13 minutes ago, djole said: Šta se dešava ovde? @major josip definitvno odustao? U B idu @greenenvy i @Oštricom brijača? Mada ovaj drugi nema post na forumu od marta. Da, ja sam rekao da neću igrati B ligu ove godine, ako se formira C imožda odigram opet C. Ako Oštrica više nije aktivan trebalo bi @OnionKnight da bude sledeći koji upada u ligu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 Prebrojte se u B Ligi i vidite ima li vec sada mesta za Oniona. Posto je aktivan clan, ne treba da mu zavisi ucesce od forumasa koji nije aktivan 8 meseci. Ostrici dati odredjeni rok da se javi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 Ko je bio komesar lige prosle sezone? Trebalo bi da krenu prijave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 Javice se Boro, ne brinite se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 On 11/9/2020 at 5:08 PM, Lmx said: Ko je bio komesar lige prosle sezone? Trebalo bi da krenu prijave. Trebalo bi @OnionKnight ako ostane, ako ne, možeš ti? Već se bliži početak sezone, tako da bi trebalo da se vidi ko sve igra i koliko nas ima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 On 11/18/2020 at 12:23 PM, major josip said: Trebalo bi @OnionKnight ako ostane, ako ne, možeš ti? Već se bliži početak sezone, tako da bi trebalo da se vidi ko sve igra i koliko nas ima. 1.Team Dynamic Duo- @Oštricom brijača Plasman u B 2.Prijedor Onions- @OnionKnight 3.Robert California- @Del Piero 4.Serbia Djape311516- @Predragdjape 5.Dray Green23- @Green23 6.Pupoljčići marejosip- @marejosip 7.Radnicki Svilajnac- @greenenvy Plasman u B 8.Team Koki21- @Filip 9.team jerotije- @Jerotije Pantic 10.Team Lomovi- @Igor028 11.Kinder Suprise- @Lmx 12.Snake Plissken- @Ta'veren Ovo je lista od prosle sezone, da se izjasne ucesnici da li igraju i ove sezone. Odluku ko vodi ligu donecemo kad se formira lista ucesnika. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts