OnionKnight Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 8 hours ago, Squabbit said: Ode TD... hahahahha Povredjen. 🙂 Sent from my SM-G965U using Tapatalk Kakva muka sa njim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Ponovo bez Lillarda i Baynesa, možda i bez Kaminskog, kakav cripple fight ove sedmice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 (edited) On 11/13/2019 at 12:23 AM, Lmx said: Bolnica: Curry Bagley Middleton Anunoby ok LeVert Ingram ok Ko je sledeci na listi? Irving J. Richardson Stize i Vucevic 🚑 Edited November 21, 2019 by Lmx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Teško je ovih dana igrati protiv Dončića Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 2 hours ago, Lmx said: Irving J. Richardson Stize i Vucevic 🚑 Kako nemaš sreće, neverovatno... 3 hours ago, OnionKnight said: Ponovo bez Lillarda i Baynesa, možda i bez Kaminskog, kakav cripple fight ove sedmice. Užasno koliko izostanaka. Svodi se ovo na to ko će kome manje odsustvati, a ne čiji će igrači odigrati bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 dajte link od lige, a može i neki mod ako vidi da ga zakači u prvi post Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 https://fantasy.espn.com/basketball/league?leagueId=65460207 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 4 nedelje Vucevic. Ovom povredom gubim sve sanse za play off. Prva 5 pika out. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Nije realno sta ti se desava sa povredama @Lmx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 2 minutes ago, Filip said: Nije realno sta ti se desava sa povredama @Lmx Jbg. Trebao sam da ti dam Middletona i Bagleya 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Zainteresovan sam ja i dalje za Bagleya 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 56 minutes ago, Lmx said: 4 nedelje Vucevic. Ovom povredom gubim sve sanse za play off. Prva 5 pika out. jel ovo imas i marcusa morrisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 25 minutes ago, gggggggg said: jel ovo imas i marcusa morrisa Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Ako je neko zainteresovan za trejd trazim kvalitetnog visokog sa oreb/bl/dd potencijalom i kvalitetnog skorera za pts/ppm/3pts kategorije. Spreman sam 2 za 1 ili cak 3 za 1 ponude da saljem. Sve sem KAT-a je dostupno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 (edited) Da sam napravio dve izmene poslednja dva dana kao što sam planirao, al nažalost sam radio neke druge stvari i zaboravio, verovatno bih uzeo i asiste i def skokove, ovako @OnionKnight deluje da sam ovo dobio, ali da ću teško preokrenuti kategorije gde vodiš. Mada možda mi neko i uništi fg i ppm pa me stigneš... Edited November 24, 2019 by marejosip Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 22 minutes ago, marejosip said: Da sam napravio dve izmene poslednja dva dana kao što sam planirao, al nažalost sam radio neke druge stvari i zaboravio, verovatno bih uzeo i asiste i def skokove, ovako @OnionKnight deluje da sam ovo dobio, ali da ću teško preokrenuti kategorije gde vodiš. Mada možda mi neko i uništi fg i ppm pa me stigneš... Ma gotovo je, nadam se samo da će ostati ovako. Uništile me neke glupe sitne povrede bitnih igrača. Bar mi se Lamb vratio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 (edited) Ako ništa drugo Lavin i Hanter ti sami doneše trojike sinoć, a Gober sa 13 blokova u tri meča vrv napravio nenadoknadivu razliku. Falili su ti i Lilard i Baynes, mada meni su Hasan i Fejvors isto propustili po dve, tri utakmice, tako da sam ja generalno zadovoljan ovom nedeljom. Nadam se samo da će Fejvors uskoro biti čitav, tri out igrača, nemam više mesta na ir, u startu hendikep za naredna kola. Edited November 24, 2019 by marejosip 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 (edited) Hayes me je uništio na kraju. Ajde što mi je pokvario bacanja, nego nije bio sposoban da kao prvi centar uhvati 3 defanzivna skoka, te me je tačno ta jedna neodređena izmena koštala jedne, a možda i dve kategorije... Sve neizvesne kategorije sam na kraju izgubio za po jedan ili dva, ali dobro, generalno dobra nedelja. Edited November 25, 2019 by marejosip Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 Čestitke @marejosip , baš rutinska pobjeda. Imao sam lošu nedjelju, mogao sam lagano izgubiti još 2 kategorije. Sad protiv fenjeraša, valjda će biti bolje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 Kako užasan raspored ove sedmice, sve mi je natrpano za večeras, srijedu i petak. Thanksgiving poremetio sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 Za dva kola opet nazad u PO mesto. Prilicno fine zadnje dve nedelje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 (edited) Tako je Janise, siluj me 😁 a ovamo jedan skok Simonsu za td.. Edited November 26, 2019 by Green23 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 Nastavljaju se problemi sa povredama, ostao sam bez visokih igrača. Biće ovo još jedan poraz, po svemu sudeći. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 Adams i Prince na prodaju😋, samo konkretne ponude nek se jave u inbox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts