OnionKnight Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 Dame dao 60, a ja svejedno gubim poene. Nerealan je ovaj fantasy, sahraniće me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted November 10, 2019 Share Posted November 10, 2019 Ode mi Hejvord, ugasio sam ga :/ Bas mi krivo zbog coveka, taman je krenuo opet da igra kako valja i ponovo ovakva povreda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted November 10, 2019 Share Posted November 10, 2019 Morant i Porzingis nisu igrali zbog odmaranja. Hahahhahha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip Posted November 10, 2019 Share Posted November 10, 2019 3 hours ago, greenenvy said: Morant i Porzingis nisu igrali zbog odmaranja. Hahahhahha Taman da nadomeste 2 utakmice koje je DLo propustio i 1 koju je KAT bio suspendovan. DD, bl, to, 3ptm su vec resene. Mislim da cu dobiti ft, fg i oreb, a ast, stl, dreb, pts i ppm ce biti jako blizu. Imam 2 igraca vise, tako da ocekujem da vecina prevagne u moju korist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted November 11, 2019 Share Posted November 11, 2019 Ajmo Sabonis do TD-a 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted November 11, 2019 Share Posted November 11, 2019 @Lmx svaka cast na pobedi, uzeh ti na kraju FG%, da znas samo kako sa se radovao kad je krenuo Galinari da ciglari 0/8 u prvoj hahaha Ja sam i zadovoljan kako svaki matchup imam manjao igraca, u sva cetri kola sam imao manje utakmica, i nemam kako da se posibam za neke kolone sa protivnikom. Evo ove nedelje sam napravio 6 promena u timu i opet sam imao tri utakmice manje od protivnika. Sad gledam za sledecu nedelju, bez promena u timu imam 4 utakmice manje.. tesko je da se uzmu neke kolone tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted November 11, 2019 Share Posted November 11, 2019 Cestitke Filipe. Ako sam prosle nedelje ubedljivo izgubio, bilo je zasluzeno, ove nedelje vala nije, al jbg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted November 11, 2019 Share Posted November 11, 2019 Protivnik bez Turnera, Aytona, Dipa i PG i na jedvite jade sam dobio 6-5. Ne znam da li da se radujem ili da plačem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted November 11, 2019 Share Posted November 11, 2019 Ante, Booker i CP3 2 tekme u nedelji. A igram protiv prvog. Sta ce jos da me strefi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted November 11, 2019 Share Posted November 11, 2019 5 hours ago, Igor028 said: @Lmx svaka cast na pobedi, uzeh ti na kraju FG%, da znas samo kako sa se radovao kad je krenuo Galinari da ciglari 0/8 u prvoj hahaha Ja sam i zadovoljan kako svaki matchup imam manjao igraca, u sva cetri kola sam imao manje utakmica, i nemam kako da se posibam za neke kolone sa protivnikom. Evo ove nedelje sam napravio 6 promena u timu i opet sam imao tri utakmice manje od protivnika. Sad gledam za sledecu nedelju, bez promena u timu imam 4 utakmice manje.. tesko je da se uzmu neke kolone tako. Zaboravio si Morris-a i on se nije proslavio. Trebao sam da pojurim i asistencije, ali nisam menjao. Atkinson sinoc Irvinga i LeVerta posadi na klupu, da su igrali mozda bih stigao te 4 asistencije. Ove nedelje tezak duel, daleko manji broj meceva i samo Vucevic na centru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted November 11, 2019 Share Posted November 11, 2019 Vraca se Kanter, ali Middleton out. Curry, Bagley, Looney takodje out, ako dobijem 3 kategorije bice odlicno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted November 11, 2019 Share Posted November 11, 2019 (edited) 3 minutes ago, Lmx said: Vraca se Kanter, ali Middleton out. Curry, Bagley, Looney takodje out, ako dobijem 3 kategorije bice odlicno. Da igraš protiv mene, ubacio bi Morris 120 poena ove nedelje i 17 trojki sa 40 skokova i 10 blokada. Al pošto ne igraš, nek ti je Bog u pomoći. Edited November 11, 2019 by greenenvy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted November 11, 2019 Share Posted November 11, 2019 3 minutes ago, greenenvy said: Da igraš protiv mene, ubacio bi Morris 120 poena ove nedelje i 17 trojki sa 40 skokova i 10 blokada. Al pošto ne igraš, nek ti je Bog u pomoći. Kako je bio na FA odlicno isporucuje. Nastavice u tvoju cast i dalje. 😁 Inace Woj saopstio Middleton 3 nedelje out. Kako vam se cini prvi trejd? Da li ste glasali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip Posted November 11, 2019 Share Posted November 11, 2019 Imao si bas odlicnu nedelju @greenenvy, ali su ovi moji, ako se izuzmu Dejounte i Markkanen, imali brutalnu nedelju. I pored toga sam uspeo nekoliko kategorija bas tesno da dobijem. Vrlo lako je moglo da bude 6-6-1 ili cak 7-5-1 za tebe. Srecno u nastavku. Sto se trejda tice, @marejosip daje jednu od 5 cetvorki koja je sklona povredama i ne donosi prevagu ni u jednoj kategoriji za Sextona koji ima jake pts, ppm i 3ptm, a pritom nema mnogo izgubljenih lopti niti previse lose procente. Tako da je ovo odlican trejd za stranu koja dobija Sextona. Od mene uphold 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 Hvala Tatumu na 1/18 iz igre. Mogu se pozdraviti sa ovom sedmicom već. Kakva katastrofa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 Jrue na jedan skok od TD, steta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 Lavine na prodaju. Ako je neko lud, i Drejmond je dostupan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 Bolnica: Curry Bagley Looney Middleton Anunoby LeVert Ingram Ko je sledeci na listi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 Ako ima zainteresovanih, trejdovao bih Lonza, možda i nekog visokog uz njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 Kakav sam majstor dropovao Megija skoro, Dejvis mi odmarao meč, a ovaj odigra partiju sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 Bukvalno da dodam Šarića sa fa I neko ga pokupi baš u tom trenutku...Aman... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 10 minutes ago, marejosip said: Bukvalno da dodam Šarića sa fa I neko ga pokupi baš u tom trenutku...Aman... Taj sam 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 Sad videh, strašno 😄 Aj nekako i za ovu nedelju, al sledeće će imati 5 mečeva, može biti ultra koristan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 (edited) @Green23 Uzeo si i meni Huntera ispred nosa, još sam ga stavio sinoć na Watchlist da se sjetim. 😀 Uzeh Kenricha na kraju, ne igraju Lonzo i Hart, možda ni Ingram. Očekujem puno. Ima i 3 utakmice do kraja sedmice. Edited November 14, 2019 by OnionKnight 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Kakve partije Fejvorsa i Holideja, sahraniše me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts