Laki21 Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Peperoglu ostao na girosu na poluvremenu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 7 minutes ago, Sector said: Dobise nas skokom. Nakon svakog su dali 3 poena. zapravo, u prvom su šutirali 1/10 za tri, majk dzejms 4-5pts. u drugom mnogo bolje za tri, majk dzejms cca 25pts. to i sudije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 a nie vam valjo Dzejmz? ...Filipe gledaš li sa kim si ti hteo da se igraš košarke, žabo jedna. Послато са SM-J330F помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Zasto mi igramo bez Jovanovica i Simanica? koji kurac ih uopste stavlja u zapisnik ako mu ne trebaju? ako Jenkins nije povredjen onda to tek nema smisla. A i Lukas je mogao da sedne na klupu kao ikebana kao i ova dvojica na kuju Sakota ni ne racuna veceras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Tuga. Nemas centra da uhvati defanzivni skok celu utakmicu, nemas rezervnog pleja, trenera, mladog talenta.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Evo, sere mi se Lazic po glavi sa ovom user trojkom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Billy no surender...Послато са SM-J330F помоћу Тапатока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boujee Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 (edited) Lukas nije pohvatao akcije Akcije koje imamo: - pnr sa centrom - iso ball Edited February 21, 2020 by Boujee 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Ne znam ko je je zaledjina Simanicu, ali ja bih se njega oterasio jos prosle sezone. Jovanovic mnogo konkretniji kad dobije sansu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Ovaj Ilija nije normalan kad prica o "nekoj sansi koja se pojavila"... A i aplauz sakoti na otvorenoj sceni za TO sad na kraju. Priceless. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Šakota se danas ubi od tajm-auta.Послато са SM-J330F помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Just now, Boujee said: Lukas nije pohvatao akcije Akcije koje imamo: - pnr sa centrom - iso ball Ovo. Da je Aca Lukas pa bi povatao. Verovatno je "umoran" od puta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Čestitke Gospodinu na tajm autu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 2 minutes ago, 1 od 8000 Lakija said: Koliko je ovo jedna apaticna i inertna ekipa ovo već treći put čitam na ovoj tekmi ova ekipa uopšte nije apaticna i inertna, naprotiv, većinu tekmi se bore, često i vrate zaostatak možda nemamo gameplan, možda ni kvalitet za bolje el ekipe ali definitivno nismo bole nas kara sastav 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 I čuveni Šakotin tajmaut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Po onom klipu danas Aco deluje da ima deset kila viška. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 .. ja sam zadovoljan ovom partijom na kraju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Kad se udje u seriju poraza, u "svejedno mi je"-mode i ako se pomirimo sa tim da ovaj tim nije tim, onda je ovo ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 12 minutes ago, Laki John Terry said: Ali koji umor brate moj? Ne razumem... zasto se prica o nekom umoru. Ti momci ne idu na posao posle utakmice, vec na tusiranje i spavanje. Sportisti su, odlicno fizicki spremni... Ja stvarno vise ne znam zasto se o umoru prica, odvratno mi je to. Nije ni tebi licno ovo odgovor, samo mi se bljuje kad vidim umor. Od cega? Onda je nedostatak inteligencije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Reče Kuzmanovic da za CSKA igraju skuplji ne nužno i bolji igrači i ostade živ. Kakav bezveznjakovic. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Hmm, EL nema sliku MJK da ga prikazu u startnoj petorci. Valjda misle i oni da ovaj i dalje igra za Primorsku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Kombinuju Laza i Štime, ohrabrujući početak. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_79 Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Molim za neki strim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Stime bi i kliker pokvario. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 3 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Stime bi i kliker pokvario. Nakovanj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts