Mina D. Harker Posted Wednesday at 07:52 PM Posted Wednesday at 07:52 PM The Long Walk nakon I Konje ubijaju, zar ne? svaki sličan uradak je nadgradnja. Može li modernije, može li brutalnije, brže, bolje tj. gore. Dobar je ovo film, Kingov roman nisam čitala, ali ne sumnjam da je uveliko detaljniji. U filmu nismo dobili mnogo objašnjenja kako i zašto, samo da eto običaj postoji u nekoj post-ratnoj Americi i da se hoda istim tempom dok noge, glava i guzica dozvoljavaju. Ima brutalnih i tragičnih momenata, ali to je i očekivano. Dakle, hodam i padam i hodam i padam i hodam i padam. Do zadnjeg hodača. Preporuka. 2
kendrick duckworth Posted Thursday at 10:14 AM Posted Thursday at 10:14 AM (edited) Nisu mi baš najsvežiji utisci jer sam ga odgledao pre mesec dana, ali baš mi se dopao One Battle After Another. Odlična gluma i DiKapria i Šon Pena, kao i u nekim starijim filmovima Paul Thomas Andersona muzika je odlična, nekoliko puta sam se baš jako ismejao, kako neko reče iznad, apsurdistička komedija, ali sa nekim sličnostima koje sam primetio iz nekih ozbiljnijih i dramatičnijih njegovih filmova (Magnolia, There Will be Blood). Magnolia je potpuno drugačiji film ali ta, izmisliću sada, ritmičnost i dinamika u ključnim delovima filmova mi je jako slična. U svakom slučaju, topla preporuka dok je još u bioskopima za neku predvečernju projekciju. Edited Thursday at 10:15 AM by kendrick duckworth
Marvin Posted Thursday at 12:08 PM Posted Thursday at 12:08 PM Da pitam ljude koji su gledali One Battle After Another: ima li ikakve veze sa Inherent Vice? Posto mi potonji nikako nije legao, a isti je reditelj i takodje po Pinconovom romanu, pa da znam da li da gledam 🙂
Volter Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago River Finiks - jedan od najtalentovanijih glumaca Holivuda čiji je život okončan u ranim dvadesetim https://n1info.rs/magazin/showbiz/river-finiks-jedan-od-najtalentovanijih-glumaca-holivuda-ciji-je-zivot-okoncan-u-ranim-dvadesetim/ Tekst za one mlađe koji možda ne znaju priču ovog izvanrednog glumca koji je na kraju tragično završio u 23 godini, jbg, droga. Film Stand by me c vremena na vreme rado pogledam. 1
Drug Crni Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Good Boy (Dobar dečko) horor 2025 Pogledah ga. Spiritualni horor čija je "priča" iz perspektive jednog psa, porodičnog ljubimca. Pas Indy je čudesan..stvarno je impresivno kako je "odglumio" u filmu. Ok, pomoglo je što je pas privatni ljubimac reditelja Bena Leonberga, ali opet.. Mogu samo da zamislim koliko je bilo teško snimiti sve njegove reakcije..možda i tu delimično leži odgovor zašto je film sniman valjda duže od godinu dana (možda čak i duže od toga?!).. U svakom slučaju više nego raritet za današnje vreme, da snimanje toliko traje. Vlasnik psa, Todd, je teško bolesni pacijent koji odlučuje da se iz grada izmesti u napuštenu planinsku kuću koja je pripadala njegovom dedi, verujući da će to da pomogne njegovom stanju. Sa sobom vodi vernog pratioca Indyja. Pokazuje se da je je kuća možda ukleta, ali i da to možda nije najgore sa čim će se suočiti. Pas je inače rase Toling retriver (Nova Scotia Duck Tolling Retriever) i uopšte se ne bih bunio da posedujem jednog. Za film: 7 od 10 recimo... 1
Recommended Posts