mfmilan Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Da imam vremena za bacanje, sad bih predložio da odemo kolektivno na njihov topic da ih malo dobronamerno posavetujemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 24, 2020 Author Share Posted June 24, 2020 Neka, i treba da bankrotiraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 1 hour ago, mfmilan said: Da imam vremena za bacanje, sad bih predložio da odemo kolektivno na njihov topic da ih malo dobronamerno posavetujemo. Dođite, možete doći Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 13 hours ago, mfmilan said: Da imam vremena za bacanje, sad bih predložio da odemo kolektivno na njihov topic da ih malo dobronamerno posavetujemo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 Oko love zapeli sa Trinkijerijem. I jeste previše dobro bilo da bi potrajalo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 25, 2020 Author Share Posted June 25, 2020 Ništa se ne propušta slučaju. Ponavlja se 2013. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 Ja bih isekao MTS kartice za svaki slučaj. 22 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 A u dzep britvicu, ako nam opet zavezu ruke & noge 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 Drzte se prave strane, ne dajte se pasjim sinovima. Eto, dobronameran savet od mene. EDIT: Ako je tacno ovo ko se gura za novog trenera, ja mogu samo da vam kazem saucesce i da obecam da necu da vas zajebavam... Ko se gura dobri čoveče?Da nije Gagić Đorđe? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 2 hours ago, Luchifer89 said: Ko se gura dobri čoveče? Da nije Gagić Đorđe? Otac Bogdana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 Otac Bogdana. Dotični je, koliko sam upućen, drug član? Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 1 hour ago, Luchifer89 said: 1 hour ago, Referent said: Otac Bogdana. Dotični je, koliko sam upućen, drug član? Ma, nemam pojma, sprdam se. To mi bila prva asocijacija. Ali pretpostavljam da jeste. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 26, 2020 Author Share Posted June 26, 2020 Sve se nema, a Trifa mali produzio ugovor... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 Upisacu se od srece. Sledeci je verovatno nesrecni Bircevic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 Kad moze zagor mogu svi pa i birca Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 (edited) 1 hour ago, ranzo said: Kad moze zagor mogu svi pa i birca Ja ne znam cime vas je sve Zagor toliko izneverio? Ok, nije ostvario svoj napadacki potencijal, a ispucavanja idu na dusu Trinkijerija. Imao je i te kako dobre napadacke role u nekim bitnim mecevima, a stavio je 99% direktnih rivala u dzep. To sto se od njega ocekuje da bude apsolutni lider, mozda je prosto nerealno. A poredjenje Zagora i Birce ne sme ni iz zezancije. Zagor ce uvek nesto korisno uraditi na terenu. Nama treba ozbiljnije pojacanje na 3, ali zbog njegovih staklenih nogu, a ne zbog kosarkaskog (ne)umeca. Edited June 26, 2020 by Alex_Serbia 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 Ode Walden. Imao je svoje bubice, al je imao tekme gde je pokidao (Virtus u Bolonji). P.S. Mediji kažu da ide u Zvezdu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 Pu pu daleko bilo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 8 minutes ago, Xpert said: Ode Walden. Imao je svoje bubice, al je imao tekme gde je pokidao (Virtus u Bolonji). P.S. Mediji kažu da ide u Zvezdu. Ako ce to naterati dobronamerne da napokon umuknu o tome da nam se slicno dariva, neka ide. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 Amerikanac je potpisao dvogodišnji ugovor kada je dolazio u Humsku, a kako je navedeno na klupskom sajtu, klub mu je pred novu sezonu ponudio odlične uslove za nastavak saradnje.– Volden je odlučio da prihvati ponudu drugog kluba koja je finansijski znatno veća i za taj novac plati propisano obeštećenje i ima daleko veća primanja od onih koje je imao u Partizanu, kaže se u saopštenju crno-belih.Plejmejker je u Evrokupu u grupnoj fazi imao učinak od 6.5 poena i 3.3 asistencije po meču, dok je u Top 16 bio još bolji sa 9.8 poena po meču. U ABA ligi imao je učinak od 8.9 poena, uz 1.8 asistencija.Partizan je potvrdio da će na upražnjenoj poziciji potražiti drugo rešenje i zahvalio se Voldenu na svemu učinjenom tokom sezone 2019/20. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 27, 2020 Author Share Posted June 27, 2020 Cooper 2:0 skraćeni svedoci 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 13 minutes ago, Sprivel said: Pu pu daleko bilo. Rekao ti ja da ide kod nas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 Sad ce da tvrde iz komsiluka da je imao 100k kod nas, a da su mu oni dali 200k. Naravno, obestecenje simbolicno - do 20k.[emoji16] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 1 minute ago, Alek The Great said: Sad ce da tvrde iz komsiluka da je imao 100k kod nas, a da su mu oni dali 200k. Naravno, obestecenje simbolicno - do 20k. Koliko je imao kod vas? Sumnjam da ce kod nas igrati ispod 350-400k 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts