Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

- Nikolas Latifi potvrdjen u Vilijamsu za sezonu 2020. Koliko je Rasel talenat toliko je Latifi mediokritet kome bogati tata kupuje sportsku karijeru. Kao i u slucaju povratka jednorukog ali sponzorima dobro pokrivenog Kubice pored zivog i zdravog Okona Vilijams i ovaj put odluku donosi po cisto finanskijskim motivima. Zato su i poslednji, i zato ce tamo i da ostanu u dogledno vreme.

Posted

Istina je da Latifi nije preterani talenat ali nije bas ni toliko los... Mislim da nije nista losiji od Giovinazzi-a.

A koga bi ti doveo? 

Meni se svidja Nyck de Vries jos iz McLaren dana ali je on zauzet, mislim da je vezan sada za Mercedes i ne znam da li je ikako bilo moguce da ga daju u Williams na "kaljenje". 

Onaj Brazilac, Kamara, dosta mlad, ali je McLarenov... Ostali su manje vise matori, svi klinci (20god-24god) koji vrede nesto su vec u F1. 

I koga bi doveo kad moras od neceg da finansiras tim u takmicenju sa brutalnim budzetima barem jos nekoliko godina dok se to ne snizi?

• 3 weeks later...
Posted

Verovatno se uhvatio za onu Binotovu izjavu, ali ta prikrivena ljubav izmedju Hamiltona i Ferrarija traje odavno i obostrana je, jer je i Hamilton imao slicnih izjava

Posted

Evo sada i Eklston (deda deda bas si krme) kaze da ocekuje da ce Fetel u penziju nakon 2020. sto bi - ako je istina - otvorilo vrata za ovo Edijevo gore...

Posted

Ma, to matori gerijatrik izbegava da odgovara na pitanja o tome što mu je raspusna ćera ojađena za 64 milke... 

A verovatno mora da nešto s€r€nda da ne bi mislio o onome gore, da ga ne bi strefio srčko....

Kada sam pročitao tu vest neki dan pomislio prvo sam pomislio, da ako se Berni sad ne šlogira nikada neće...

• 4 months later...
Posted

Prema nekim spekulacijama u italijanskoj stampi, Ferari je navodno bacio oko na Karlosa Sainca koji bi trebalo da zameni Fetela kad ovom istekne ugovor. Fetel bi onda ili u Meklaren kao direktna rotacija za Sainca, ili u Reno ako Meklaren uzme Rica.

Posted

A prema glasinama iz nemacke stampe, Fetel ne zeli da produzi ugovor sa Ferarijem sto treba da bude potvrdjeno sutra (u utorak).

Videcemo...

Posted

LONDON, May 12 (Reuters) - Four times world champion Sebastian Vettel will leave Ferrari at the end of the 2020 Formula One season, the Italian team said on Tuesday.

"This is a decision taken jointly by ourselves and Sebastian, one which both parties feel is for the best," said team principal Mattia Binotto in a statement. (Reporting by Alan Baldwin; Editing by Alison Williams)

Potvrđeno, kao što se i očekivalo.

Posted

Ispada da opet bezi cim je naisao na sebi ravnog, kao onomad kada je Ric dosao u RBR. Doduse verovatno je skontao da ne zeli da bude druga violina u timu

Posted
11 hours ago, alberto.ascari said:

Najbolja opcija je Bottas. Eventualno Hulk.

Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk

Možda i Magnussen, ali tu bi dosta leteo karbon...

Meni Bottas nit' smrdi, nit' mirise... Magnussen mi je katastrofa opcija...

Hulk isto ne deluje kao los izbor

Posted

Rići navodno prelazi u McLaren. 

Vettel verovatno pemzija što otvara vrata za Alonsa kojeg bih opet voleo da vidim u F1. Jess! 

Posted
Rići navodno prelazi u McLaren. 
Vettel verovatno pemzija što otvara vrata za Alonsa kojeg bih opet voleo da vidim u F1. Jess! 
Samo se nadam da ne kod nas.

Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk

• Like 1
Posted

Sains u Ferariju 99% .. Vec sam odlazak Sainsa je uzasan. A tek eventualni dolazak fetela u Meklren - to bi bio potpuni kosmar i morao bih da zamrznem navijanje za Meklaren dok je on tu