Don Dusko Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 1 minute ago, mister-no said: Zaboravio sam da kažem da će biti ekstremno teška utakmica sa Žalgirisom. Nezgodni su mnogo a svi očekuju da upišemo tu laganu pobedu.. Tako je bilo još jedne godine, ne mogu da se setim sad pa nas odvališe usred Bg. Mora maksimalna mobilizacija da bude. 0-18 za 3? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Sledeca protiv Zalgirisa ce biti vraski teska, jos jedna lemacina nas ceka. Sarasova ekipa je uvek naspanovana i spremana za tucu, a mi smo sada favoriti po rezultatima iako u kvalitetu ekipa nema puno razlike. Jos smo na to imali ovu fizicki zahtevnu utakmicu sa povredama Zoa i Kuridze. Veliki ispit za nas. Sakota 6-2 za sada u EL uz obrise igre kojoj se tezi, bravo za matorog. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 11 minutes ago, Laki21 said: Ne može Stratos da igra to što nam sada koncepcijski fali, a to je hustle četvorka (Mo Faje). Mislio sam na situaciju kada nam ekipe prave jak presing na bekove po celom terenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николица Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Нервирају ме ови французи и у репризи... 5 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 1 minute ago, mister-no said: Zaboravio sam da kažem da će biti ekstremno teška utakmica sa Žalgirisom. Nezgodni su mnogo a svi očekuju da upišemo tu laganu pobedu.. Tako je bilo još jedne godine, ne mogu da se setim sad pa nas odvališe usred Bg. Mora maksimalna mobilizacija da bude. Pa koja nije ekstremno teška? aj da budemo pošteni ... ovo je borba, na krv i nož al bez zezanja. Pogledaš neke rezultate pa ti ništa nije jasno, što je dobro ... makar za mene, volim tu neizvesnost 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 gde ste sada hejteri? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Kuzmic i Simanic po 1.37, svaka cast za Sakotu sto ih je sklonio na kraj klupe nakon onog horor starta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 1 minute ago, n4l1m said: gde ste sada hejteri? Sve piše na live temi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 17 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 10 minutes ago, Green23 said: Mislio sam na situaciju kada nam ekipe prave jak presing na bekove po celom terenu. Nismo se razumeli. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 14 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 (edited) Strasno nam je nedostajao Djenka na današnjoj utakmici, kada je "Kapiten" klupiran, gro minuta u IIp su igrali Lorenzo,Panter, Bili ... Vidno je bilo da su " umorni" , tako da je donekle i razumljiv pad koncentracije i greske na kraju utakmice. Pored odlične napadačke role( vukao ekipu kada su zatvorili Bilija)KevinPanter je odlično odigrao u odbrani, dve rampe, par ukradenih , nije se toliko gubio u rotacijama ( sto je i razumljivo, polako se uigrava) Nedostaje Mo, da zagradi skok, pogodi koju za tri, unese energiju. Jbeni Stimac, ne moze da zagradi def skok, ali zato u napadu partija karijere + DVE rampe i trojka , Jos ne mogu da dodjem sebi... I da, duvaj ga Covicu (X2), konačno se na zavrsetku utakmice videlo to, radost igraca , timski duh ...itd 😴 P.S: ja i dalje imam utisak da je Stimac gazio liniju 😄 Edited January 10, 2020 by John Dies at the End 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Već sam nešto pominjao kad smo potpisalI Pantera, kao se on ljulja pri šutu, pa to je čudo ... al može da pogodi, što jes-jes. ebeš balans, koga je briga ... samo trpaj. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boujee Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Koliko je utakmica bila nenormalna govori i činjenica da me KK komentatorski par nije živcirao previše Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Molio bih snimak(torrent) ove i utakmice sa Bajernom.Ako imate ili znate gde se nalazi.Moze na pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile-r Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Vredi pogledati na miru snimak na SK2 u 01.00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Ali koliko su francuske primadone bile nervozne kada smo počeli da bijemo i mi. Stalno neka isčuđavanja i kreveljenja, na čelu sa govnarom Mitrovićem. Džekiri je valjda plakao dva minuta nakon što ga je Lazić zagradio. 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 (edited) Steta sto Dravot vise ne pise, iz vise razloga, ali secam se da je on uvek stajao uz Stimeta. Edited January 10, 2020 by BojanaCZV 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Kakav skok sut ima Panhter, pa ovo je prelepo... Sa koje tacke covek izbacuje loptu, bukvalno je nemoguce da ga blokiras. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 (edited) Mene Punter stilom igrom podsjeca na Lu Vilijamsa. Ima nezgodan dribling i prelagano se dize na sut pored cuvara, uvijek moze da napravi separaciju. Jeste istina da nema bas puno rezona u njegovoj igri i da ne vidi nista osim kosa, ali cinjenica je da ima dosta poena u rukama. U ulozi vodje druge petorke moze da bude upotrebljiv, a vrijedi ga drzati na terenu kad je gusta zavrsnica. Edited January 10, 2020 by Shunsuke Nakamura 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Sad nije važno, ali kako su se sudije pogubile, užas. Vrhunac je tehnička Jovanović, mislim da ni oni ne znaju zašto 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile-r Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Već nekoliko dana spekuliše se šta se događa sa Čarlsom Dženkinsom koji je nenajavljen napustio Crvenu zvezdu. Kako HotSport saznaje Amerikanac će se sutra vratiti u Beograd i nastaviće svoju misiju u Crvenoj zvezdi, on će se sutra priključiti ekipi nakon sedam dana provedenih u SAD gde je boravio uz dozvolu kluba. Dženkins je odsustvovao zbog porodičnih problema, a popularni ‘Đenka‘ vratiće se u trenažni pogon kada je to i najpotrebnije jer Crvena zvezda ima tri meča u pet dana, a prvi je već u ponedeljak protiv Mega Bemaksa, a potom dva duela u Evroligi protiv Žalgirisa i Albe. 8 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Đenki je bolesna majka, nemojte širiti raznorazne budalaštine, ako je neko profesionalac u ovoj ekipi, to je on. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 6 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Mene Punter stilom igrom podsjeca na Lu Vilijamsa. Ima nezgodan dribling i prelagano se dize na sut pored cuvara, uvijek moze da napravi separaciju. Jeste istina da nema bas puno rezona u njegovoj igri i da ne vidi nista osim kosa, ali cinjenica je da ima dosta poena u rukama. U ulozi vodje druge petorke moze da bude upotrebljiv, a vrijedi ga drzati na terenu kad je gusta zavrsnica. On ti je tip igraca koji ce da te sahrani u zavrsnici, ili da dobije utakmicu na ludilo. Veceras je pokazao i jedno i drugo za 20tak sekundi. Licno ne volim taj tip igraca sa promajom u glavi, i verujem da cu do kraja sezone pozeleti vise puta da ga odrobijam, ali da ima muda i sportski bezobrazluk, ima definitivno. Za ovo veceras, sto rekli nasi stari "svaka mu se dala"( sorry Bojana)😁 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drako Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Ja samo ne kapiram da niko ne primecuje da KP i nije toliko sebican igrac, udeli on 3-4 asistencije po utakmici, od kojih su neke bile bas onako plejmejkerske. Takodje, igra i sasvim solidnu odbranu,desi mu se da ispadne u rotacijama, ali mi to vise lici na jos uvek nedovoljnu uigranost, voljnog momenta ima podosta 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts