melankolic Posted January 9 Posted January 9 … i da, kao sećanje na blistave dane MTV-a i bivše sugrađane…
Klotzen Posted January 10 Posted January 10 Kada bi Kebru pitali o čemu su tekstovi Obojenog programa on bi odgovarao u fazonu "Moji tekstovi će se razumeti za 10-15 godina." . Prođe više od 30 ne verujem da ih je iko i danas rastumačio 🙂 2
Mina D. Harker Posted January 10 Posted January 10 2 hours ago, Klotzen said: Kada bi Kebru pitali o čemu su tekstovi Obojenog programa on bi odgovarao u fazonu "Moji tekstovi će se razumeti za 10-15 godina." . Prođe više od 30 ne verujem da ih je iko i danas rastumačio 🙂 Imala sam njegovi knjižicu koju je izdao prije 15-20 god, i tamo piše o svojoj svakodnevici. Dobra nes kafa, uvijek flaša votke u zamrzivaču. Simpatičan lik, autentičan. 2
Besni lala Posted January 13 Posted January 13 Kako mi ova divna pesma mrvi ... čudo jedno. Šta ću, trpim 1
Besni lala Posted January 19 Posted January 19 Mis'im - pesma nije iz filma, al je lep edit + tek sad ja vidim kako je Toni onako lako našao Parkerove - petljap je sa Ujna Mej hiljadu godina ranije
McLeod Posted January 23 Posted January 23 Volim kad ponovo otkrijem nesto sto sam slusao a sto je toliko opskurno da ga se verovatno ni njihovi sugradjani ne secaju. Ovi Svedjani su se skupili, izbacili ovaj album 2010. i to je to. Verovatno top 10 underrated heavy metal albuma svih vremena i top 3 posle 2000.
Besni lala Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Dosta davno sam shvatio da su moji kriterijumi, blago rečeno, čudni. Logično bi bilo da me ovo ne dotiče i da mi je besmisleno... ... a eto, sviđa mi se. Puno.
Recommended Posts