Duh sa sekirom Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 Da, znam za novozelanđane, ali ovo mi apsolutno nije ličilo na to. Kao što rekoh bolid mi ne deluje ni blizu potpuno crn. Zato mi nije bilo jasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 Mudjelo i Soci dodati kao 9. i 10. runda i zvanicno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4_Webber Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 Pošto je na temi za trku zabranjeno komentarisati stanje u celoj sezoni, evo kopiram post ovde: Prošle sezone smo imali neizvesnost i sa Ferarijem i njihovom unutrašnjom borbom, a uspevali su da barem na podijumu čak i za prva dva mesta na nekim trkama ugroze Mercedes (pošto nije bilo neizvesnosti ko će biti šampion). Sada imamo Mercedes koji je za klasu bolji od Red Bulla i Red Bull koji je za klasu bolji od svih ostalih. Pritom u okviru timova je vrlo jasna podela ko je prvi vozač i tu neće biti nikakve borbe ili neizvesnosti. Naravno neće u svakoj trci biti isti poredak ali čini se da je prilično jasno da će na kraju poredak vozača biti: Hamilton Botas Ferštapen Albon... Tek od petog mesta imamo neizvesnost. Kolko god prethodne sezone bile loše čini mi se da će ova biti gora od svih 😞 Zaista se nadam da grešim. I ono što je najgore od svega je to što me je sad pomalo čak i sramota što sam napisao post u kojem se nešto pravim pametan, a taj poredak je već svima toliko očigledan da je bilo suvišno i komentarisati... Zaista bedno stanje u F1... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 Nije zabranjeno komentarisati stanje o celoj sezoni nego budite uvidjavni pa spustite malo loptu. A sto se tice neizvesnosti - evo u Indikaru Skot Dikson ima 3 pobede iz 3 trke, ua, dosada, gotova sezona. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
4_Webber Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 Ljudi se tuku na ulicama svaki dan a ti ovde ne daš ni malo forum-huliganstva 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 Nurburgring to join 2020 F1 calendar with Portimao and Imola https://www.racefans.net/2020/07/22/nurburgring-to-join-2020-f1-calendar-with-portimao-and-imola/ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maharaja Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 Montreal zvanično otkazan. U ponedeljak nam vraćaju novce ili menjaju za novu kartu za 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 Jbg bilo je ocigledno da se ne moze odrzati pod ovim uslovima. 'Ajde mozda bi mogli da dobiju "popust" za 14-dnevni karantin za ulazak u Kanadu ali ni SAD ni Meksiko se ne mogu voziti. Ne isplati se vuci sve preko okeana pa vracati nazad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertzog Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 Kako ce ovo na kraju ispasti super retro sezona sa portugalom, imolom, pa i nemacka. Da je jos neke egzotike pa da uzivamo jos vise 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 Otkazano sve po Amerikama (i Brazil). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted July 25, 2020 Author Share Posted July 25, 2020 Ja nesto pocinjem da sumnjam da ce biti VN Spanije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni_m Posted July 26, 2020 Share Posted July 26, 2020 Evropa ce se voziti. Nece Spanija biti problem. Malo vise drame nego sto zaista ima novih slucajeva tamo. Ali ne verujem da cemo videti bilo sta sem Evrope i onih bliskoistocnih pripizdina. Japan tesko. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted August 4, 2020 Share Posted August 4, 2020 Imola ce imati novi format dvodnevnog vikenda sa samo jednim FP: https://www.formula1.com/en/latest/article.drivers-to-face-unique-challenge-at-imola-as-organisers-confirm-race-will.5yXq3rFEENsdBvvEYXR3ts.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 Istanbul Park se vraća!https://www.autosport.com/f1/news/151515/turkey-set-for-place-on-final-17race-f1-calendar?utm_source=NEW+Autosport+Newsletter&utm_campaign=c09f44e7b7-EMAIL_CAMPAIGN_2020_08_19_04_23&utm_medium=email&utm_term=0_baca91b9a7-c09f44e7b7-114653607Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted August 20, 2020 Author Share Posted August 20, 2020 Da, izgleda da ce nakon Imole biti jos cetiri trke - Turska, dva Bahreina i na kraju Abu Dabi, za ukupno 17 trka u sezoni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 28, 2020 Share Posted August 28, 2020 (edited) Bahrain u drugoj trci nece koristiti klasicni, vec high speed layout. Ocekuju se krugovi od ispod minuta. https://www.formula1.com/en/latest/article.f1-to-use-bahrains-high-speed-outer-track-for-sakhir-grand-prix.6niLbb2btc0IrscR1BMpx8.html Edited August 28, 2020 by Xpert Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alen13ASC Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Ta trasa je nešto možda najluđe u F1 još od onog Dižon Prenojza bez one V krivine. Iako možda bude manje zanimljivo ja ću se zalepiti za ekran. Iz nekog razloga sam preuzbuđen zbog Spoljnog Prstena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts