Jump to content

Recommended Posts

Posted

Meni je to porazavajuce. Da spustis glavu i ne gledas dok ti igrac izvodi penal.
Sujeverje ili strah, nebitno je. Indirektno saljes poruku da si u neku ruku cava.

Posted (edited)
5 minutes ago, dr sleep said:

Adio amorim, ko je sljedeci?!

Najjadnije 2 godine junajteda ikad.

Imas ga na terenu sa brojem 8. Jasno je da je on glavni i da on govori ko ce igrati i kako a zato kao p.... cuti i pogne glavu kad promasi penal.

Prvi je da kenja drugima za sve.

33 utakmice u PL

9 pobjeda

7 remiija

17 poraza

Zaista porazavajuce

Edited by Miki28 Lakers in 5
edit
Posted

Ja stvarno ne mislim da je formacija problem. Prvo mnogo vise verujem u principe u igri nego grafiku za lineup...

Problem su igrači i to sto nemamo sredinu. Sa bilo kojom formacijom bi bilo isto

• Like 2
Posted
4 minutes ago, BattleBender said:

Ja stvarno ne mislim da je formacija problem. Prvo mnogo vise verujem u principe u igri nego grafiku za lineup...

Problem su igrači i to sto nemamo sredinu. Sa bilo kojom formacijom bi bilo isto

Kako nije problem? 

Posted

Gotivio sam Amorima pre dolaska u Utd i verovao sam da stvarno može da napravi neku solidnu pricu. Na kraju sezone sam bio u fazonu treba mu dati kontinuitet i istrpeti jer je to jedini nacin da se ispeglaju stvari. Ali ova tvrdoglavost sa njegovim famoznim sistemom (kao da je u pitanju dokazana glava kao sto su pep ili neko takvog kalibra) i odbijanje da se na bilo koji način prilagodi bas postaje u najmanju ruku odvratno. Ocigledno da ne funkcionise sa ovim igracima, mozda i u ovoj ligi ali on nastavlja da se kune i spreman je da 'umre' sa sistemom

Posted (edited)
21 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Kako nije problem? 

Pa tako lepo, nemamo problem da imamo nekakve zonske kratere u igri kao npr kod ETH-a u oba pravca, ili kod Murinja i Ole-a u jednom pravcu.

Mi uglavnom gubimo bodove tako sto su nam igraci luzeri, slepci, pojede ih pritisak, ili neko eksploatise nasu sredinu u nekom momentu.

Sredina nam je uzasna. U sredini smo krhki, citljivi, nemamo noge, nemamo disciplinu..
Bruno ko Bruno, ne moze iz svoje koze, uvek je bio i uvek ce ostati nediscilpinovan igrac. Casemiro nema noge. Ugarte ima noge, ali nema mnogo mozak. Precenjuje se i u odbrani ispada jer misli da moze da pokrije sve na agresivnost.

Nama su najprogresivniji igraci sto se tice pasa De Ligt, Maguire i Mazraui.
Tim nije ocisccen od korova i virusa. Meni kao mirnom posmatracu muka kad vidim Dalota, i uznemirim se, izgubim poverenje kad krenu akcije, kad treba nesto da branimo. Ne smem da zamislim kako bi bilo da mi je saigrac.

Ako se gleda pozicioniranje i neko pokrivanje bez i sa loptom, nismo mi uopste katastrofa ove sezone. Nismo bili ni protiv Arsenala, ni protiv City-a. Arsenal nismo pobedili jer smo slepci i luzeri. City nas je onoliko nadrvio isto zbog toga, iako nisu bili superiorni po igri mnogo.

Mec protiv Chelsea lepo oslikava neke stvari. Krenuli smo prva 5 minuta, ugazili ih, osokolili se i zaradili njihov crveni. Posle smo dali gol. Pa smo posle mogli jos 3 da damo da smo malo skoncentrisaniji. Pa smo onda ispoljili naravno brainfart i odsustvo discipline. Pa smo onda se branili i usrali iako Chelsea nije imao igraca koji moze da stvori visak...

Ja Amorimu zameram tretman Mainoo-a i Amada, kao titranje jajca Casemiru i Brunu.
U mnogome je zrtva verovanja toj dvojici idiota i debila.

Edited by BattleBender
  • Like 2
Posted
On 9/27/2025 at 10:07 PM, kojan said:

Gotivio sam Amorima pre dolaska u Utd i verovao sam da stvarno može da napravi neku solidnu pricu. Na kraju sezone sam bio u fazonu treba mu dati kontinuitet i istrpeti jer je to jedini nacin da se ispeglaju stvari. Ali ova tvrdoglavost sa njegovim famoznim sistemom (kao da je u pitanju dokazana glava kao sto su pep ili neko takvog kalibra) i odbijanje da se na bilo koji način prilagodi bas postaje u najmanju ruku odvratno. Ocigledno da ne funkcionise sa ovim igracima, mozda i u ovoj ligi ali on nastavlja da se kune i spreman je da 'umre' sa sistemom

I ja sam, djelovao mi je i neko ko kapira fudbal, jako zanimljive konferencije, imao rezultate iza sebe. Al sta vrijedi. Nije samo stvar drzavanja tvrdoglavo formacije, dovedes trozubac naprijed i platis preko 200 miliona, i napad ti isti kao prosle godine.  Dovedes golmana od 20+ miliona, i on ti vec 3 utakmica nije prismrdio prvom  timu. Da bar raspali turcin briljira, pa ajde, nego kiks za kiskom. Yoro krenuo dobro da igra i bio glavni stoper, sad 2 zadnje utakmice ne igra, igraju mu fakin Shaw i Maguire. Branio sam ga do sad, ali poslije ovakvog prelaznog roka, ti moras da u timu vidis napredak, a ovo je katastrofa sta igraju. Nebitna je formacija, igra ni na sta ne lici, i tu se svaka prica zavrsava.

Vrijedilo je probati sa njim, i opet treba gadjati tako nekog trenera (mada sam ja ranije bio stava da treba dovesti kratkorocno negog Alegrija ili Kontea koji ce zategnuti tim ali nisu treneri za dugovorocno rjesenje, prije da se digne tim na tabeli jednu godinu). Ako ti nesto nije po volji izadji u medije i reci, ko se mangupira od igraca, ko ti nije htio dovesti ovog ili onog igraca itd.

Poslije njega, prvi potez treba da bude prodaja Bruna, on je kancer ove ekipe i slika ManUtd-a danas. Svi mogu biti zamijenjeni, samo on igra konstantno 90 min svaku utakmicu. Ni na stvari koje je jedino dobro radio (penali) sad se ne mozes osloniti. Ne moze on igrati ovu poziciju koju sad igra u ovoj formaciji. Mada i da igra naprijed ja mislim da se prevelika cijena placa zarad njegovog ofanzivnog doprinosa, on svog igraca u defnazivi nece ispratiti, puca svaka sredina sa takvim igracem, dzaba mu.

• Like 1