Miki28 Lakers in 5 Posted yesterday at 12:51 PM Posted yesterday at 12:51 PM 60 minuta uzasne igre a izmjena nigdje. Ceka se 75 min i cuvena rokada stopera
Miki28 Lakers in 5 Posted yesterday at 01:05 PM Posted yesterday at 01:05 PM Trebao je davno da bude van terena a ne da izvodi penal. Nema onu stvar Amorim da ga izvede kada igra uzasno a sto je cesto ove sezone. Inace sramotno da Collins nije dobio crveni karton
Dzo23 Posted yesterday at 01:07 PM Posted yesterday at 01:07 PM Brunoo 😂😂😂 A reakcija Amorima prije penala kao da je finale lš. 🫣
Bode Posted yesterday at 01:21 PM Posted yesterday at 01:21 PM Meni je to porazavajuce. Da spustis glavu i ne gledas dok ti igrac izvodi penal. Sujeverje ili strah, nebitno je. Indirektno saljes poruku da si u neku ruku cava.
dr sleep Posted yesterday at 01:29 PM Posted yesterday at 01:29 PM Adio amorim, ko je sljedeci?! Najjadnije 2 godine junajteda ikad.
Don Dusko Posted yesterday at 01:33 PM Posted yesterday at 01:33 PM Sta Amorim izvodi sa ovim Turcinom? Jeste skinuo 2-3 zicera ali ono sto treba da brani neodbrani.
Miki28 Lakers in 5 Posted yesterday at 01:33 PM Posted yesterday at 01:33 PM (edited) 5 minutes ago, dr sleep said: Adio amorim, ko je sljedeci?! Najjadnije 2 godine junajteda ikad. Imas ga na terenu sa brojem 8. Jasno je da je on glavni i da on govori ko ce igrati i kako a zato kao p.... cuti i pogne glavu kad promasi penal. Prvi je da kenja drugima za sve. 33 utakmice u PL 9 pobjeda 7 remiija 17 poraza Zaista porazavajuce Edited yesterday at 01:35 PM by Miki28 Lakers in 5 edit
BattleBender Posted 23 hours ago Author Posted 23 hours ago Ko god da dodje i postane rob Bruna i sličnih čergara ima da postane mizerija. 1
Don Dusko Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 hour ago, Miki28 Lakers in 5 said: Kako je njemu dobro🤣
BattleBender Posted 22 hours ago Author Posted 22 hours ago Ja stvarno ne mislim da je formacija problem. Prvo mnogo vise verujem u principe u igri nego grafiku za lineup... Problem su igrači i to sto nemamo sredinu. Sa bilo kojom formacijom bi bilo isto 2
Miki28 Lakers in 5 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 4 minutes ago, BattleBender said: Ja stvarno ne mislim da je formacija problem. Prvo mnogo vise verujem u principe u igri nego grafiku za lineup... Problem su igrači i to sto nemamo sredinu. Sa bilo kojom formacijom bi bilo isto Kako nije problem?
HAMMER Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago glavu gore braco. dovedite jos pet veznjaka i 18 stopera i titula je tu!
kojan Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Gotivio sam Amorima pre dolaska u Utd i verovao sam da stvarno može da napravi neku solidnu pricu. Na kraju sezone sam bio u fazonu treba mu dati kontinuitet i istrpeti jer je to jedini nacin da se ispeglaju stvari. Ali ova tvrdoglavost sa njegovim famoznim sistemom (kao da je u pitanju dokazana glava kao sto su pep ili neko takvog kalibra) i odbijanje da se na bilo koji način prilagodi bas postaje u najmanju ruku odvratno. Ocigledno da ne funkcionise sa ovim igracima, mozda i u ovoj ligi ali on nastavlja da se kune i spreman je da 'umre' sa sistemom
Miki28 Lakers in 5 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Gareth Southgate je opcija u slucaju smjene Amorima. Pakao 1
BattleBender Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago (edited) 21 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said: Kako nije problem? Pa tako lepo, nemamo problem da imamo nekakve zonske kratere u igri kao npr kod ETH-a u oba pravca, ili kod Murinja i Ole-a u jednom pravcu. Mi uglavnom gubimo bodove tako sto su nam igraci luzeri, slepci, pojede ih pritisak, ili neko eksploatise nasu sredinu u nekom momentu. Sredina nam je uzasna. U sredini smo krhki, citljivi, nemamo noge, nemamo disciplinu.. Bruno ko Bruno, ne moze iz svoje koze, uvek je bio i uvek ce ostati nediscilpinovan igrac. Casemiro nema noge. Ugarte ima noge, ali nema mnogo mozak. Precenjuje se i u odbrani ispada jer misli da moze da pokrije sve na agresivnost. Nama su najprogresivniji igraci sto se tice pasa De Ligt, Maguire i Mazraui. Tim nije ocisccen od korova i virusa. Meni kao mirnom posmatracu muka kad vidim Dalota, i uznemirim se, izgubim poverenje kad krenu akcije, kad treba nesto da branimo. Ne smem da zamislim kako bi bilo da mi je saigrac. Ako se gleda pozicioniranje i neko pokrivanje bez i sa loptom, nismo mi uopste katastrofa ove sezone. Nismo bili ni protiv Arsenala, ni protiv City-a. Arsenal nismo pobedili jer smo slepci i luzeri. City nas je onoliko nadrvio isto zbog toga, iako nisu bili superiorni po igri mnogo. Mec protiv Chelsea lepo oslikava neke stvari. Krenuli smo prva 5 minuta, ugazili ih, osokolili se i zaradili njihov crveni. Posle smo dali gol. Pa smo posle mogli jos 3 da damo da smo malo skoncentrisaniji. Pa smo onda ispoljili naravno brainfart i odsustvo discipline. Pa smo onda se branili i usrali iako Chelsea nije imao igraca koji moze da stvori visak... Ja Amorimu zameram tretman Mainoo-a i Amada, kao titranje jajca Casemiru i Brunu. U mnogome je zrtva verovanja toj dvojici idiota i debila. Edited 1 hour ago by BattleBender
Recommended Posts