sasha arsenal Posted June 2 Posted June 2 Odličan igrač koji ne mora da se privikava na ligu.Voleo sam da ga vidim u Arsenalu kao nekog ko bi povremeno menjao Saku,ali prioriteti su neke druge pozicije.
Howie Roseman Posted June 3 Posted June 3 Bruno odbio Al Hilal, a mogli smo dovesti dva veznjaka za taj novac... Ako dođe Mbeumo Bruno će igrati centralnog veznog a tu je prijetnja po naš gol koliko i za protivnički. Uz ostanak Onane ovo je najgora vijest koju smo mogli dobiti ovaj prelazni rok. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted June 3 Posted June 3 Ok, respect ali mislim da je bilo bolje za sve da se rastanemo. Golman, veznjak i napadac su potrebni. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted June 3 Posted June 3 Znaci Rashford, Antony i Sancho se vracaju u Utd ali tesko da ce se bilo kod od njih trojice zadrzati. Kad bi se dobilo izmedju 120-150 mil € za njih trojicu to bi bilo dobro. 2 1
Howie Roseman Posted June 3 Posted June 3 46 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Znaci Rashford, Antony i Sancho se vracaju u Utd ali tesko da ce se bilo kod od njih trojice zadrzati. Kad bi se dobilo izmedju 120-150 mil € za njih trojicu to bi bilo dobro. Nema teorije da ćemo toliko dobiti za njih. Antony ima najmanju platu i možda ga prodamo za nekih 35 miliona evra, Rashford će vjerovatno na novu pozajmicu a Sanchu ističe ugovor sljedeće sezone, možda čak i odradi zadnju godinu ugovora kod nas jer nije ni igrao pod Amorimom. Ko će kupiti igrača za kog je drugi klub platio da ne ostane kod njih? Hojlunda hoće Inter, i on bi mogao na pozajmicu pa da mu poraste cijena ako se snađe kao Antony u Betisu. 1
ojzibb66 Posted June 3 Posted June 3 5 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said: Ok, respect ali mislim da je bilo bolje za sve da se rastanemo. Golman, veznjak i napadac su potrebni. Apsolutno, pogotov sto bi se arapi mogli oderati za igraca koji u septembru puni 31 godinu. I te pare reinvestirati u 1 ili cak 2 nova veznjaka. Nisam nikad bio fan Bruna, niti cu biti. Oko prodaja ce se tek videti, nije bas da prodajemo invalide, Rasford,Entoni,Sanco,Kazemiro,Onana,Hojlund ipak imaju neku reputaciju, i imali su dobre karijere koje su ih i preporucile ManUtd. Ja se nadam da ce se neko zainteresovati i za Shaw-a, Daloa i ekipu bezveznjakovica koji vise smrde nego sto mirisu. Ima klinaca koji mogu njihove uloge odradjivati, i to za 10 puta manji novac. 1
Howie Roseman Posted June 4 Posted June 4 Novi golman mora biti glavni prioritet, čak i prije nove devetke.
Miki28 Lakers in 5 Posted Friday at 02:03 PM Posted Friday at 02:03 PM Mbeumo je blizu, izlgeda da ce Brentford prihvatiti 2 ponudu. Sledeci Gyokeres. Pominje se Emi Martinez kao golman. Kora se rijesiti i to pitanje. Treba nam golman, ne cirkusant poput Onane. 3
BattleBender Posted Saturday at 11:57 AM Author Posted Saturday at 11:57 AM Daj prvo da se prodaju Hojlund i Garnacho. Mogli bi da prevarimo Inter...
McLeod Posted Saturday at 12:40 PM Posted Saturday at 12:40 PM Djokeresa cete dovesti samo ga ako ga niko drugi nece. A ako ga niko drugi nece, ja bih se zapitao.
MilošVB Posted Saturday at 12:54 PM Posted Saturday at 12:54 PM 12 minutes ago, McLeod said: Djokeresa cete dovesti samo ga ako ga niko drugi nece. A ako ga niko drugi nece, ja bih se zapitao. Ako Arsenal dovede Šeška, šta misliš gde će? Čelsi?
McLeod Posted Saturday at 02:57 PM Posted Saturday at 02:57 PM 2 hours ago, MilošVB said: Ako Arsenal dovede Šeška, šta misliš gde će? Čelsi? Celsi mi je najrealniji, da.
Miki28 Lakers in 5 Posted Saturday at 04:03 PM Posted Saturday at 04:03 PM 3 hours ago, McLeod said: Djokeresa cete dovesti samo ga ako ga niko drugi nece. A ako ga niko drugi nece, ja bih se zapitao. Pa svi bolji klubovi imaju napadace. Chelsea je uoravo doveo Delapa i dao mu broj 9. Ako Utd bude imao para da plati otkupnu cijenu Gyokeres ce u Utd.
HAMMER Posted Sunday at 05:22 AM Posted Sunday at 05:22 AM Drzavni bankomat. Koliko je samo bilnica moglo da se obnovi na o e uzaludno utucane pare... Hojlund uzima zlatnu loptu. 1 1
Miki28 Lakers in 5 Posted Sunday at 02:35 PM Posted Sunday at 02:35 PM (edited) Prica komementator na Fra-Nje da su i Ter Stegen i Maignan na izlaznim vratima. Valjda Barca dovela nekog golmana ( nisam to ispratio ) i hoce da se rijese Ter Stegena a Chelsea hoce Maignana a Milan je voljan prodati. Dal ima koga u upravi pa da dovede nekog od ove 2? Sutnuti onog cirkusanta. Ne smije se uci u nivu sezonu sa njim kao no1 golmanom ekipe. Ter Stegen bi nam legao ko budali samar. 9 hours ago, HAMMER said: Drzavni bankomat. Koliko je samo bilnica moglo da se obnovi na o e uzaludno utucane pare... Hojlund uzima zlatnu loptu. Dimarco mu je ozb konkurencija. Vratite Onanu za taj revans sa PSG😉 Edited Sunday at 02:36 PM by Miki28 Lakers in 5 edit
kojan Posted Sunday at 05:34 PM Posted Sunday at 05:34 PM 2 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said: Prica komementator na Fra-Nje da su i Ter Stegen i Maignan na izlaznim vratima. Valjda Barca dovela nekog golmana ( nisam to ispratio ) i hoce da se rijese Ter Stegena a Chelsea hoce Maignana a Milan je voljan prodati. Dal ima koga u upravi pa da dovede nekog od ove 2? Sutnuti onog cirkusanta. Ne smije se uci u nivu sezonu sa njim kao no1 golmanom ekipe. Ter Stegen bi nam legao ko budali samar. Dimarco mu je ozb konkurencija. Vratite Onanu za taj revans sa PSG😉 Navodno barsa je htela da se otarasi Ter Stegena pa su krenuli sa svojom medijskom masinerijom i puštanjem informacija u javnost. Ter Stegen se uvredio i navodno bi da im uzme poslednji evro iz džepa i nece pristati na transfer (ima ugovor do 2028)
BattleBender Posted Tuesday at 09:16 AM Author Posted Tuesday at 09:16 AM Ne svidja mi se ovo resavanje napada a imamo kratercinu u sredini. I ponovo ne ucimo na lekcijama... PRVO SREDINU RESIS pa ostale zajebancije. Nema igranje fudbala bez sredine, nije bilo niti ce. Kad ne resis sredinu, ni koncepcijski, ni dubinom, samo upropastis ostatak celog tima. I odbrnau i napad, i oni propadnu, unisti im se samopouzdanje jer ceo tim ne funkcionise. Mozete da se vratite nekih 16,17 meseci unazad kad sam pricao da ce da sjebemo Mainoo-a ako ga ne odmarao. Igrao je 180 minuta nedeljno, svaku nedelju. Mi sad imamo 3 ili 4 igraca za sredinu. I to ako tu racunamo Bruna i Mounta. Bruno pitanje da l hoce da igra tog disciplinovanog, malo povucenijeg veznjaka. Mount je ofc injury prone, a ovo vracanje forme je bilo kad je vise igrao blize golu. Casemira ne racunam. Ostaju Mainoo i Ugarte. Znaci ako ne dovedu veznjaka jos jednog, ponovo idemo 10-15 mesta. 3
ojzibb66 Posted Tuesday at 01:03 PM Posted Tuesday at 01:03 PM U pravu si, pogotovo mi nije jasno sto se sad u planovimo za veznjaka racuna na Bruna ispred, a iza kao trebamo 2 veznjaka. Prije pola godine u transfer Ugartea ulupano 50 miliona, za koje mame Zivane? Evo Mainjana Milan voljan da proda za 25 miliona, jos mi nevjerovatnije zvuci da se Celzi cjenkao i nije htio da plati pomenutu cijenu (pogotovo sto su za sadasnje golmane davali 20-25 milion,a Petrovic je bio malo povoljniji, i ni na jednog ne racunaju kao prvu opciju). Mainjan vrhunski golman, nije kiksara, 29 godina, 25 miliona? Pakuj. Al neka mi cemo zadrzati Onanu. Navodno je sad i Totenhem sa novim trenerom Frankom zainteresovan za Mbuema sad (koji mu je jelta i bio trener u Brentfordu)...
McLeod Posted Tuesday at 03:22 PM Posted Tuesday at 03:22 PM Manjan je daleko od prvog tiera golmana, tu ga drzi CV i sto solidno brani penale. Inace golman duh, zero presence. Za Onanu je svakako Lav Jasin ali da je neki dominator, jako daleko od toga. 1
Drug Crni Posted Tuesday at 05:55 PM Posted Tuesday at 05:55 PM Za jednog golmana dosta sklon povredama. Problematična kolena.
Recommended Posts