Charles De Ketelaere Posted June 2, 2023 Share Posted June 2, 2023 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 fazon, šta ima veze što si visok 2+ meteri i vozio 10+ sati. arbajten čudo da se više igrača nije povredilo kod duleta, kažem ovo kao i za thibsa, koga valjda jedino činjenica da trenira u nba sprečava da ne napravi nešto ludo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 21, 2023 Share Posted June 21, 2023 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 E jeb'se i ti Dragane 😞 https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/milutinov-i-olimpijakos-postigli-dogovor/454776 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 E jeb'se i ti Dragane [emoji20] https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/milutinov-i-olimpijakos-postigli-dogovor/454776Došao čovek na tekmu, video gde bi mogao da igra, sutradan potpiše za Oly 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 24, 2023 Share Posted June 24, 2023 gejt br 7 > grobari a realno je lik igrao vise vremena tamo nego u partizanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 24, 2023 Share Posted June 24, 2023 Davno bi ga Zeljko uzeo da ga je mislio uzimati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 24, 2023 Share Posted June 24, 2023 ja zaista mislim da on vidi oly kao svoj klub, nisam tatatatirac kad ovo kazem. 5x sezona u olyju je vise nego u bilo kom drugom klubu (hemofarm, partizan, cska). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 24, 2023 Share Posted June 24, 2023 35 minutes ago, uini said: ja zaista mislim da on vidi oly kao svoj klub, nisam tatatatirac kad ovo kazem. 5x sezona u olyju je vise nego u bilo kom drugom klubu (hemofarm, partizan, cska). Nisam ni ja tatisao, samo kažem da Zeljko nije nikada pokazao interesovanje za Nikolicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 24, 2023 Share Posted June 24, 2023 pa sad, igrac od 2x milke, ne mozes da pokazes interesovanje za puno takvih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 24, 2023 Share Posted June 24, 2023 Ma pričam i kad je bio mladac, daleko od dvije milke... Nikad nije bilo nagovještaja da je Zeljko zainteresovan da ga dovede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 24, 2023 Share Posted June 24, 2023 aa, mislio sam da pricamo o sadasnjem vremenu, tj ovim godinama svejedno, bio je u olyju, sto znaci dobra plata, vrj ambicije. mozda nije nikada ni bio dostupan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 24, 2023 Share Posted June 24, 2023 2 hours ago, Ne sam Safete said: Ma pričam i kad je bio mladac, daleko od dvije milke... Nikad nije bilo nagovještaja da je Zeljko zainteresovan da ga dovede. Zanimljiva misao. Sto je prilicno cudno jer je Zoc tokom karijere u PAO govoto uvek imao nekog naseg centra (Rebraca, Tomasevic, Pekovic, Maric). Posle u Feneru nije, tad se preorijentisao na bekove i krila (Bogdanovic, Guduric, Kalinic). A i da je tada hteo Milutinova on je tada bas bio vezan dobrim ugovorom sa OLY. Eventualno je mogao da ga uzme direktno iz Partizana u Fener. Ne znam ko ne bi voleo Milutinova u timu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 24, 2023 Share Posted June 24, 2023 odlican je milutinov, kada imas love za 2-3 opasna igraca ispred njega; da ti on bude glavni baja, nema shaje. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 24, 2023 Share Posted June 24, 2023 11 minutes ago, Kooineeperk said: Zanimljiva misao. Sto je prilicno cudno jer je Zoc tokom karijere u PAO govoto uvek imao nekog naseg centra (Rebraca, Tomasevic, Pekovic, Maric). Posle u Feneru nije, tad se preorijentisao na bekove i krila (Bogdanovic, Guduric, Kalinic). A i da je tada hteo Milutinova on je tada bas bio vezan dobrim ugovorom sa OLY. Eventualno je mogao da ga uzme direktno iz Partizana u Fener. Ne znam ko ne bi voleo Milutinova u timu. Nije bio u Oliju. Doveo je Bogdana iz Partizana, nije Milutinov otišao prije Bogdana. Po mom nestručnom mišljenju razlog su nešto sporije noge. Milutinov bi čudo napravio da se rodio jedno 15 god ranije, pravi je od skul centar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 24, 2023 Share Posted June 24, 2023 izgleda da se danas retko slazemo, safete; pre 15+ godina bi trebalo da ima i neku kometentniju igru ledjima / na postu; nikola je tu otprilike kao ja sa tehnikom, minus kucanja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 24, 2023 Share Posted June 24, 2023 Ne znam, ne može da preuzima u odbrani/ne može da isprati brže igrače. Ono što mene podsjeća na old skul centra, su kretnje bez lopte u napadu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 24, 2023 Share Posted June 24, 2023 (edited) 9 hours ago, Ne sam Safete said: Nije bio u Oliju. Procitaj opet obe recenice koje sam napisao: Quote A i da je tada hteo Milutinova on je tada bas bio vezan dobrim ugovorom sa OLY. Eventualno je mogao da ga uzme direktno iz Partizana u Fener. Razmisljao sam o tome da li ga je mozda ikada hteo pa posmatram period i dok je bio u OLY, a i pre, dok je jos bio u Partizanu. Ne mogu sada da prebirem po mozgu ili netu koga je tada Zoc imao u Feneru od centara kada je Nikola prelazio u OLY, ali svakako da je i u OLY pokazao kvalitet i mozda privukao jos vecu paznju ali verujem da je tada vec bio duboko vezan ugovorom... Kad se "oslobodio" tog ugovora i prelazio u CSKA, Zoc je upravo tada napravio pauzu u svojoj trenerskoj karijeri. Edit: Ekpe Udo je valjda bio centar tada u Feneru, dakle Milutinov nije bio potreban Feneru sve da ga je Zoc i hteo... Da zakljucim - mozda Zoc nikada nije pokazao interesovanje za Milutinova prosto zato sto se nisu kockice poklopile. Edited June 24, 2023 by Kooineeperk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 28, 2023 Share Posted June 28, 2023 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted June 28, 2023 Share Posted June 28, 2023 1 hour ago, Ne sam Safete said: 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 28, 2023 Share Posted June 28, 2023 lyles legenda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djurava Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 Mozda je ovo prava tema za ovu diskusiju. Po meni Bogdan nije napravio NBA karijeru kakvu sam ja nekako ocekivao. Da li je kasno otisao, birao donekle pogresne klubove ni sam nisam siguran. Ne misim sad da je propao nesto, daleko od toga, al sve nekako mislim da je mogao vise makar nivo Bojana Bogdanovica Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 bojan b. je drugaciji igrac od bogdana ali ja ga ne dozivljam kao boljeg. niti je imao nesto vise timskog ucinka, ako je to vazno bojan nema problema sa povredama 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 6 hours ago, djurava said: Mozda je ovo prava tema za ovu diskusiju. Po meni Bogdan nije napravio NBA karijeru kakvu sam ja nekako ocekivao. Da li je kasno otisao, birao donekle pogresne klubove ni sam nisam siguran. Ne misim sad da je propao nesto, daleko od toga, al sve nekako mislim da je mogao vise makar nivo Bojana Bogdanovica Bogdan sigurno nema lošiju karijeru od prezimenjaka, ni ukupnu a ni samo što se tiče NBA. Kad je on u pitanju to je sklop faktora: jeste otišao prekasno za eksplozivniju karijeru (s druge strane duži ostanak u Evropi mu je doneo neke prednosti), po mom mišljenju je bio predugo u SAC, kad je došao u NBA već je bio načet povredama s kojima ima konstantne probleme i malo nije bilo sreće sa trejdom u Buckse koji se izjalovio. Kad se sve to uzme u obzir, mislim da ima sasvim respektabilnu karijeru u NBA, mada tako ne deluje na prvi pogled. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts