Miki28 Teoljub Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 Bice prenos danas i na O2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 3 hours ago, Kosta said: Da prekinem ove besmislene rasprave informacijom da je Kosta postao otac. Dobio sam cerkuuuu 😁 Nek ste zivi i zdravi 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 3 hours ago, Kosta said: Da prekinem ove besmislene rasprave informacijom da je Kosta postao otac. Dobio sam cerkuuuu 😁 Живела, живела, и срећна нам била!🍻 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidović Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 4 hours ago, Kosta said: Da prekinem ove besmislene rasprave informacijom da je Kosta postao otac. Dobio sam cerkuuuu 😁 Cestitke Kosta , nek je ziva i zdrava! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 12 hours ago, Baron23 said: https://twitter.com/bukumir/status/1139645148479008771?s=19 Bivši urednik Monda, ne verujem da je i sad, ali siguran sam da je dobro obavešten. Urednik Vice, bliski prijatelj. I da, dobro je obavešten. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 5 hours ago, uini said: može da se diskutuje da li su perperoglu i faye svojim godinama, kvalitetom i karakteristikama dovoljno dobri za el tbh na ovaj deo sam mislio. Pogotovo Perperoglu , ma koliko se svi kleli u njegovu spremnost itd. mi je sumnjiv da mu ostaviš lepe pare za sledeću sezonu. Ako će da uzme cut dobro nam došo direktore naš, ali ako ne, mislim da treba te pare preraspodeliti u nekog mlađeg stranca. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 ne treba stratosu sezona u el da bi se prodao sledeće pa da uzme cut. svakako da stratos u sastavu ima svoje pros and cons. e sad "te pare za mlađeg stranca" .. pa zavisi od imena više nego od godina (: sigurno može jeftinije ako probaš sa nekim novim qmillerom, ovde moram da kažem kako mi tomić ne izgleda kao neko ko želi da se bavi igračem koji tek dolazi u evropu a još je i mlad ja sam za stratosa, mada nemam pojma ni kako mu je ona povreda (jel bilo official šta je?), ni koliko zauzima prostora u capu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 13 minutes ago, Mairosu said: Urednik Vice, bliski prijatelj. I da, dobro je obavešten. i cigan do koske. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 Pa nisam, opet, ni rekao da treba uzeti prvo čeljade sa NCAA. :D Samo kažem da sumnjam u stratosov durability factor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 (edited) 8 minutes ago, Mairosu said: Pa nisam, opet, ni rekao da treba uzeti prvo čeljade sa NCAA. 😄 Samo kažem da sumnjam u stratosov durability factor. znaš šta, ovde ako ne istovaris nekog svog favorita, nisi dovoljno ozbiljan za prelazni rok (: šalu na stranu (što bi cane rekao "i pazi svoju stranu"), jasno je da stratos u svojih 36 ili koliko nije baš sigurica ne mogu da se setim, osim one non-contact povrede (jel znamo dijagnozu??), da li je imao neki problem tokom sezone? njegov stil igre je dosta zahvalan u tom smislu. Edit a i nije quincy došao direktno sa koledža ali opet mislim da je i takva situacija za tomića nešto što bi on radije izbegao Edited June 15, 2019 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 4 minutes ago, uini said: ne treba stratosu sezona u el da bi se prodao sledeće pa da uzme cut. svakako da stratos u sastavu ima svoje pros and cons. e sad "te pare za mlađeg stranca" .. pa zavisi od imena više nego od godina 🙂 sigurno može jeftinije ako probaš sa nekim novim qmillerom, ovde moram da kažem kako mi tomić ne izgleda kao neko ko želi da se bavi igračem koji tek dolazi u evropu a još je i mlad ja sam za stratosa, mada nemam pojma ni kako mu je ona povreda (jel bilo official šta je?), ni koliko zauzima prostora u capu Apsolutno se slazem,mozemo da nadjemo neku sredinu sa zahtevima vezano za njega,a generalno mu je bolje da smanji platu nego da igra po Chalonima,Trikalama i slicnim klubovima ispod njegovog renomea.Pritom cini mi se da ga je atmosfera bas dobro ponela u polufinalu i finalu aba lige,tako da na tom talasu pozitivne energije moze da da i vise od ocekivanog.O njegovom neprocenjivom igrackom iskustvu ne biprevise palamudio.Stratos za manju lovu 1/1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 "Slab sam ja igrač za forumske gužve"... Nemam nikakve favorite, od mene ništa ne zavisi. Kad se dovedemo u vezu sa nekime videćemo šta i kako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 (edited) @placebo za mene je ta stratosova plata i odraz poštovanja, prema njegovoj karijeri ali i prema onome što je uradio u zvezdi. ako si ga platio za eurocup i borbu za el xy eura, zašto ga platiti manje za igranje u el?? možda on to tako ne doživljava, ja bih se na njegovom mestu uvredio. Edit @Mairosu ma zavitlavam se za imena, meni to nije neka zabava Edited June 15, 2019 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 Koja je lovudža u pitanju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 20 minutes ago, Kankkunen said: Koja je lovudža u pitanju? MAX 200 K BEZ BONUSA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 Onda mu ponuditi ugovor do kraja karijere. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 pa šta onda da smanji. ja bih mu dao povisicu, makar u tim bonusima neke bespravno podignute stanove, obradivo zemljište u vojvodini.. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 Sta je Stratos tacno povrijedio? List ili nesto drugo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 Po najavama bice puna hala, jako i do kraja da ih pritisnemo, idemo Zvezdooo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 Pukao mišić lista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esc Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 54 minutes ago, Šarac said: MAX 200 K BEZ BONUSA pakuj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 (edited) Procitah na par mesta da je moguce da veceras u hali budu "najverniji" i jednog i drugog kluba kao i da ce isto tako biti na sledecoj tekmi kada Partizan bude domacin ali ipak nista od toga... Edited June 15, 2019 by Golijat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profaarmor Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 Linak? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 10 minutes ago, profaarmor said: Linak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 2 minutes ago, kalistenika u rutini said: Neki koji prenosi i utakmicu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts