Jump to content

Koja liga?  

24 members have voted

1. 1. Koja liga?

Recommended Posts

Posted

Nastavlja se dominacija :D, ali ipak moram da priznam da me je juce mnogo izvukao Firmino, jer je dao gol u poslednjih deset minuta. Znaci 4 poena gol i 3 poena bonus za igraca utakmice za pobedu od 40-36. Dobar je ubod i Keli sa FA, Kristal Palas je uspeo da sacuva svoj gol. 

Pustio bih i ovu pobedu u zamenu da mi se vrati Laporte, jer se po nekim izvorima navodi da ce biti odsutan 4-5 meseci 😞

• 2 weeks later...
Posted

Ja se izvinjavam, ali koliko god sam bio rad da pokusam ovo da igram ja za to ipak nemam vremena.

Da li treba da izadjeem iz kluba i prepustim mjesto nekome drugom? 

Posted
  On 9/12/2019 at 1:08 PM, Doorn said:

Ja se izvinjavam, ali koliko god sam bio rad da pokusam ovo da igram ja za to ipak nemam vremena.

Da li treba da izadjeem iz kluba i prepustim mjesto nekome drugom? 

Expand  

Treba da ti maksimalno 10min nedeljno. Samo da izvrsis izmene između kola. Trebalo bi da možeš nekoliko kola u napred da podesi sastav. Imaš i fantazi aplikaciju za telefon da ti olakša muke. 

Zar je moguće da nemaš toliko vremena? 😋

Posted

Ti igraci sto su ti dosli putem drafta ti ostaju do kraja sezone. Imas pravo da ih zamenis nekim boljim sa FA liste. Imas pravo ja msm na 3 izmene po kolu. 

Takodje, imas dva jaka golmana, morao bi da uradis neki trejd da bi dobio boljeg veznjaka ili napadaca. 

Posted

Uradio sam izmjenu. Transactions->SIGN i onda zamjenio neke igrace. Zamjenio sam i golmana  jer je povrijdjen. 
Mozda sam se i zayeahbo. 

Posted
  On 9/13/2019 at 12:05 PM, Doorn said:

Mozda sam se i zayeahbo. 

Expand  

Nije bilo potrebe da bacas Alisona, svakako imas Edersona. Alison bi se oporavio kasnije i mogao si da trejdujes. Nisi trebao to uraditi. 

Igraci sa klupe ne skupljaju poene, sem u slucaju da jedan igrac u postavi ne zaigra uopste. 

• Thanks 1
  • 3 weeks later...
Posted
  On 10/5/2019 at 10:23 AM, mr clutch said:

Treba mi automatski dodeliti pehar ako pobedim Drakceta bez Matipa, Martiala i De Bruynea.

Expand  

Nisam imao ni malo srece, plus ubacise mi Kolmana sa klupe koji ima -2 poena, a u poslednji sekund sam zamenio mesta na klupi sa Vilsonom,da nisam to uradio, imao bih neresen rezultat. 

Povredi mi se i Loris, pokosise me opasno povrede. Veliki hendikep je igrati bez njega i Laportea u nastavku sezone. 

Ligu osvajas ti ili Lavrnja. 

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted
  On 10/15/2019 at 1:19 PM, LayupFromTheMidget said:

Grofe pa ja te roknu i ovde..
Jebo me Iwobi i  Zaha, dzaba menjam kao lud ako ne pocnu ova 2 ili barem 1 da igra

Expand  

Losa nedelja samo. U donjoj si polovini tabele, na titulu zaboravi. 

Jos jedna tesna pobeda, liga se osvaja na malim utakmicama.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...