nlavrnja Posted August 8, 2019 Author Posted August 8, 2019 Draft prebacen za 8. Ako ja dobro uparujem, fali @Dovla
Romantik Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Kod nas samo trojica u ligi. I sa 6 je previse lako, bilo bi mnogo interesantnije sa 8, ali ako bude manje od 6 onda i nema neke svrhe igrati.
nlavrnja Posted August 8, 2019 Author Posted August 8, 2019 Otvoreno 1 mesto u h2h draft ligi, draft u 20 h, pa ko hoce nek sibne pm
anfield Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 On 8/8/2019 at 12:37 PM, McLeod said: Nas je u 23h uvece, poslao sam vam kodove na pp. @anfield hoces da probas? 🙂 Expand Hvala puno na ponudi 🙂 ali nisam ti ja nesto za te draftove, pracenja i sl 🙂
Dzabe smo krecili Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 On 8/8/2019 at 4:35 PM, nlavrnja said: Otvoreno 1 mesto u h2h draft ligi, draft u 20 h, pa ko hoce nek sibne pm Expand Hocu ja... Ako ima mesta i vremena... Salji link I sve ostalo na pm
LayupFromTheMidget Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Ne znam vise sta je zvanican transfer a sta nije. 100 stvari se desava
nlavrnja Posted August 8, 2019 Author Posted August 8, 2019 (edited) On 8/8/2019 at 5:35 PM, John Dies at the End said: Hocu ja... Ako ima mesta i vremena... Salji link I sve ostalo na pm Expand poslao, imas jos 3 min :D Edited August 8, 2019 by nlavrnja
Dzabe smo krecili Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Super... Em se ubih da udjem u ligu jer sam u frci sa vremenom, em nisam otisao na fudbal... Hvala i prijatno... 2
delgado Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Nisam stigao sad idem s torbom kao malj kući izbacite me jbg od 11 draftam uz pivo i xne nadam se
LayupFromTheMidget Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Pa kaze: GK- Kepa-Patricio, jak duo ali ima i jaci tj najjaci =/ Def-Robertson-Stones-Tarkowski-Lascellese-Zouma(posle prodaje klovna mozda dobije ulogu) mid-Mahrez-Zaha-Iwobi-Gundogan- Gene Wijn for- Dobar Jota-Haller-Greenwood kao omaz @BattleBorn hajpovao ga kao lud 2 godine oterali Lukakua mozda dobije minute. Plus Cancelo/Celso/Sesegnon sa waivera taman za da opet budem blizu ali ne i 1 😄
mr clutch Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Prvo kolo protiv delgadovih haslera. Trebao ih to da rutiniram, osim ako se Salah ne zapali. @Doorn aka je zainteresovan da trejduje jednog od golmana, neka se javi. Kombinacija MD + GK za MD + GK.
Dracarys Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 GK: Lloris i Forster (Sou), ne znam sto sam ga uzeo DEF: Wan-Bissaka, Laporte, Coleman, Ritchie, Sokratis MID: Redmond, Ward-Prowse, Grealish, Antonio i Mata (Mozda i dobije sansu u Junajtedu) FW-Firmino, Rashford, Sharp Napad i odbrana su mi sjajni, s tim sto odbranu mogu dodatno pojacati Kanselom, prvi vejver 😄 Golman je solidan, imace solidan broj clean sheet-ova. Veznjaci su mi najslabiji, tu sam se uzdao u neke strucnjake koji prognoziraju da ce Grealish i Antonio da eksplodiraju ove sezone.
mr clutch Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Ne verujem da ce se Mata naigrati. Grealish ima daleko veci upside nego Antonio. Znaci ti si taj koji mi je Jacka maznuo.
LayupFromTheMidget Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 On 8/8/2019 at 8:07 PM, Drakaris said: GK: Lloris i Forster (Sou), ne znam sto sam ga uzeo DEF: Wan-Bissaka, Laporte, Coleman, Ritchie, Sokratis MID: Redmond, Ward-Prowse, Grealish, Antonio i Mata (Mozda i dobije sansu u Junajtedu) FW-Firmino, Rashford, Sharp Napad i odbrana su mi sjajni, s tim sto odbranu mogu dodatno pojacati Kanselom, prvi vejver 😄 Golman je solidan, imace solidan broj clean sheet-ova. Veznjaci su mi najslabiji, tu sam se uzdao u neke strucnjake koji prognoziraju da ce Grealish i Antonio da eksplodiraju ove sezone. Expand imas Le cesla kao 1 izbor, ako ne uzimam ga ja.
Dracarys Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 On 8/8/2019 at 8:12 PM, mr clutch said: Ne verujem da ce se Mata naigrati. Grealish ima daleko veci upside nego Antonio. Znaci ti si taj koji mi je Jacka maznuo. Expand Ma Antonio je na pripremama igrao poziciju blizu napadaca, dosta ce vise napred ici, a ima oznaku MID On 8/8/2019 at 8:14 PM, LayupFromTheMidget said: imas Le cesla kao 1 izbor, ako ne uzimam ga ja. Expand Ne znam sta vidis u njemu, bice njemu tesko da se prvo izbori za prvu postavu.
Shunsuke Nakamura Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Ja sam generalno zadovoljan sa draftom. Odbrana i golmani skripe, ali nije toliko lose. Foster i Rajan bi trebali biti prve opcije na golu svojih ekipa. Odbrana je tanka stvarno. Kolasinac, Zincenko, Walker-Peters( valjda ce dobiti prostor nakon sto je otisao Tripie), tandem iz Vukova: Boly i Coady. Sredina je bas jaka: Sterling, Lucas Moura, Tilemans, Doucure, Hourihane Napad mozda i najjaci: Gabi Jesus, Jimenez i Mojsije
nlavrnja Posted August 8, 2019 Author Posted August 8, 2019 Da obradujem grofa, nema 1. waivera, njega ce imati poslednji na tabeli posle 1. kola jer su englezi retardi.
Doorn Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 On 8/8/2019 at 8:01 PM, mr clutch said: Prvo kolo protiv delgadovih haslera. Trebao ih to da rutiniram, osim ako se Salah ne zapali. @Doorn aka je zainteresovan da trejduje jednog od golmana, neka se javi. Kombinacija MD + GK za MD + GK. Expand Kako se to izvodi?
LayupFromTheMidget Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 On 8/8/2019 at 8:30 PM, nlavrnja said: Da obradujem grofa, nema 1. waivera, njega ce imati poslednji na tabeli posle 1. kola jer su englezi retardi. Expand Sranje haahhahah jos sam poceo da se kurcim na draftu kako skidam Canela/Cesla/ovog iz Arsenala beka... NEPRAVDA! USA>UK.
Recommended Posts