Jump to content

Koja liga?  

24 members have voted

1. 1. Koja liga?

Recommended Posts

Posted

Pa kaze:
GK- Kepa-Patricio, jak duo ali ima i jaci tj najjaci =/
Def-Robertson-Stones-Tarkowski-Lascellese-Zouma(posle prodaje klovna mozda dobije ulogu)
mid-Mahrez-Zaha-Iwobi-Gundogan- Gene Wijn
for- Dobar Jota-Haller-Greenwood kao omaz @BattleBorn hajpovao ga kao lud 2 godine oterali Lukakua mozda dobije minute.
Plus Cancelo/Celso/Sesegnon sa waivera taman za da opet budem blizu ali ne i 1 😄

Posted

Prvo kolo protiv delgadovih haslera. Trebao ih to da rutiniram, osim ako se Salah ne zapali.

@Doorn aka je zainteresovan da trejduje jednog od golmana, neka se javi. Kombinacija MD + GK za MD + GK.

Posted

GK: Lloris i Forster (Sou), ne znam sto sam ga uzeo 

DEF: Wan-Bissaka, Laporte, Coleman, Ritchie, Sokratis 

MID: Redmond, Ward-Prowse, Grealish, Antonio i Mata (Mozda i dobije sansu u Junajtedu) 

FW-Firmino, Rashford, Sharp

Napad i odbrana su mi sjajni, s tim sto odbranu mogu dodatno pojacati Kanselom, prvi vejver 😄

Golman je solidan, imace solidan broj clean sheet-ova. 

Veznjaci su mi najslabiji, tu sam se uzdao u neke strucnjake koji prognoziraju da ce Grealish i Antonio da eksplodiraju ove sezone. 

Posted

On 8/8/2019 at 8:07 PM, Drakaris said:

GK: Lloris i Forster (Sou), ne znam sto sam ga uzeo 

DEF: Wan-Bissaka, Laporte, Coleman, Ritchie, Sokratis 

MID: Redmond, Ward-Prowse, Grealish, Antonio i Mata (Mozda i dobije sansu u Junajtedu) 

FW-Firmino, Rashford, Sharp

Napad i odbrana su mi sjajni, s tim sto odbranu mogu dodatno pojacati Kanselom, prvi vejver 😄

Golman je solidan, imace solidan broj clean sheet-ova. 

Veznjaci su mi najslabiji, tu sam se uzdao u neke strucnjake koji prognoziraju da ce Grealish i Antonio da eksplodiraju ove sezone. 

Expand  

imas Le cesla kao 1 izbor, ako ne uzimam ga ja. 

Posted
  On 8/8/2019 at 8:12 PM, mr clutch said:

Ne verujem da ce se Mata naigrati. Grealish ima daleko veci upside nego Antonio. Znaci ti si taj koji mi je Jacka maznuo.

Expand  

Ma Antonio je na pripremama igrao poziciju blizu napadaca, dosta ce vise napred ici, a ima oznaku MID

On 8/8/2019 at 8:14 PM, LayupFromTheMidget said:

imas Le cesla kao 1 izbor, ako ne uzimam ga ja. 

Expand  

Ne znam sta vidis u njemu, bice njemu tesko da se prvo izbori za prvu postavu. 

Posted

Ja sam generalno zadovoljan sa draftom. Odbrana i  golmani skripe, ali nije toliko lose. Foster i Rajan bi trebali biti prve opcije na golu svojih ekipa. Odbrana je tanka stvarno. Kolasinac, Zincenko, Walker-Peters( valjda ce dobiti prostor nakon sto je otisao Tripie), tandem iz Vukova: Boly i Coady. 

Sredina je bas jaka: Sterling, Lucas Moura, Tilemans, Doucure, Hourihane 

Napad mozda i najjaci: Gabi Jesus, Jimenez i Mojsije

Posted
  On 8/8/2019 at 8:01 PM, mr clutch said:

Prvo kolo protiv delgadovih haslera. Trebao ih to da rutiniram, osim ako se Salah ne zapali.

@Doorn aka je zainteresovan da trejduje jednog od golmana, neka se javi. Kombinacija MD + GK za MD + GK.

Expand  

Kako se to izvodi? 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...