nlavrnja Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 (edited) Jel igramo h2h ligu ove godine? @Lineker @LayupFromTheMidget @Shunsuke Nakamura i ostali... Edited July 29, 2019 by nlavrnja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Contador54 Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Premier liga?? Moze. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 Ja sam uvijek raspolozen za fantasy, ali ovog ljeta radim, pa ne znam ocu li imati vremena da odradim draft, zavisi od smjene na poslu. Napravicu sigurno onaj klasicni tim. Pravite li tu ligu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 Igram ako ima mesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 out za ovu sezonu.Sav fokus je na nba fantasy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 Tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 On 7/27/2019 at 7:46 PM, nlavrnja said: Jel igramo h2h ligu ove godine? @Lineker @LayupFromTheMidget @Shunsuke Nakamura i ostali... Mislis na draft fantasy PL ili redovni fantasy? Ja cu draft fantasy preskociti ove godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted July 28, 2019 Author Share Posted July 28, 2019 Vidis to je trebalo da kazem u prvom postu 😄 Mislio sam na draft fantasy, meni je daleko zanimljiviji taj format od ovoga gde svi mogu da imaju istog igraca. naravno, ako su ljudi za obicnu ligu, moze i to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Valjda MCl je rekao prosle godine da je najbolje da odradimo draft ali umesto h2h da najveci broj poena uzima. Ovako h2h dosta je lucky based imaces 2 najbolje kolo i opet mozes da izgubis Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted July 29, 2019 Author Share Posted July 29, 2019 (edited) Pricaj mi o tome, imali smo preko 100 poena vise od sampiona 😄 ajd prvo da vidimo koju ligu bi igrali, draft ili regularnu, napravio sam poll. Edited July 29, 2019 by nlavrnja Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Pa imali smo obe lige prosle godine. Draft i ovu za siroke narodne mase gde moze da se batali posle 5 kola 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Ako bude bilo mesta, ja bih igrao draft ligu. Prikljucicu se i onoj standardnoj ligi ako bude kao prosle godine, tim sam vec napravio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Za ovu klasičnu, mogu da uradim Renew, pa da je aktiviramo. Ne znam mogu li menjati ime, pošto se zove po ex forumu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Mozemo obje lige igrati. I ja sam za promjenu sistema kod draft lige. Bolje je da se zbirno sakupljaju bodovi, nego h2h sistem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Ako se igra draft, ali bez H2H i ja se prijavljujem za istu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Ja sam za isti format ko prošle godine, uključujući H2H (bez njega mi draft gubi draž) (Hoće i moj drug)Ovaj obican fantasy preskacem, to me ne interesuje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 Prošle sezone je fantasy draft h2h bio najneizvesniji I najzanimljiviji do sada. Nzm zašto bi menjali koncept lige. Koliko znam postoji i b92 PL fantasy liga koja je sa klasičnim pravilima, pa kome se ne sviđa draft h2h može tamo da učestvuje u igri. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 Pricao sam vam prosle godine, H2H nema smisla bukvalno u fudbalu, za kosarku je drugacije, jer se poeni menjaju na vise nacina i timovi nisu manje-vise uklesani u kamen kao ovde (sto vise ekipa ima u ligi, to ces manje menjati tim, bar ove glavne igrace koje uspes da uzmes). Ako hocete obican draft prikljucicu se, H2H me ne zanima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 Ništa da stavimo na glasanje pa onako kako se izglasa... Ili da napravimo sve tri varijante pa neka svako igra onu koja mu odgovara. Meni je najveca draz fantasy H2H, bas zbog toga sto mozes da izgubis i odlicnom partijom ali i da pobedis nekom bednom predstavom tvojih igraca. To mi je pribliznije realnom sportu i takmicenju. Bitno je samo da bude posteno u smislu da svi ucesnici redovno postavljaju tim, da ne bude onih koji odustanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 Ok, razumem, ali sa druge strane - previse je random. Zamisli da je meni sad povredjen lupam Kejn i igram protiv tebe koji imas jak tim i treba mi pobeda, i da ga prodam za nekog dunstera i unakazim se do kraja. Ili recimo tu dam walkover, a onda u sledecoj kad napravim super tim desi se da svi favoriti izduvaju, a moj protivnik pobedi jer mu je igrac koji nikad ne igra usao sa klupe i dao gol. Po mom misljenju, jednostavno je glupo i u pitanju je bas cista sreca, pogotovo ako ima veci broj ucesnika. Inace, zbog broja igraca je 10 timova neka gornja granica igrivosti, sve pre toga je tesko izvodljivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 Klasicna liga, tu sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 Drugo, ne vidim razlog da se ne odrade dva drafta, jedan za obicnu, drugi za H2H, pa ko hoce nesto da igra neka igra. I ovako ti ne treba vise od 15 minuta nedeljno da se odradi sve sto treba pa da igras 10 liga, ako pratis Premijer Ligu razume se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 Slazem se Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 Hoću da igram Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 Onda neka se naprave i klasična liga sa draftom i h2h draft liga . Mogli bi da se prebroje učesnici i da se zakaže draft, pošto devetog avgusta počinje PL. Predložite datum za draft. Meni nedelja odg, ali ne znam da li možemo svi da se iskupimo do nedelje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts