Yoyogi Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 Bila je "progresiva" i kod nas. Indexi, "Plima". Pokojni su i Boda ( Slobodan Kovačević, gitara) i Pimpek (Davorin Popović, vokal) Uz tu smo pesmu igrali "stiskavce" sa našim devojkama po omladinskim domovima i po diskotekama. 1
Yoyogi Posted October 26, 2019 Posted October 26, 2019 On 10/24/2019 at 8:23 PM, Yoyogi said: Bila je "progresiva" i kod nas. Indexi, "Plima". Pokojni su i Boda ( Slobodan Kovačević, gitara) i Pimpek (Davorin Popović, vokal) Uz tu smo pesmu igrali "stiskavce" sa našim devojkama po omladinskim domovima i po diskotekama. Primetimo Kornelija Kovača u slici,. On je u Sarajevu diplomirao muzičku akademiju. Poznavao je sve i svakoga u muzičkom životu u Sarajevu. Probao sam da nađem iz njegove knjige "Fusnota", koju negde imam, mislim da je tamo negde rekao da je on napisao tekst za "Plima". Po sećanju, možda sam u krivu. Ako me neko kara oko toga, potražiću ponovo .
Amigo Posted June 7, 2020 Author Posted June 7, 2020 Google prevod: Зид на којем су писали пророци Пуца по шавовима На инструментима смрти Сунчева светлост снажно светлуца Кад се сваки човек растргне Са ноћним морама и сновима Неће нико положити ловоров венац Кад тишина утапа врискове? Конфузија ће бити мој епитаф Док пузим испуцан и сломљен пут Ако успемо, сви се можемо одмарати и смијати Али бојим се да ћу сутра плакати Да, бојим се да ћу сутра плакати Да, бојим се да ћу сутра плакати Између гвоздених капија судбине Сјеме времена је посијано И водом их делите Ко зна и ко је познат; Знање је смртоносни пријатељ Ако нико не поставља правила Судбину целог човечанства које видим У рукама је будала 1
Janne240 Posted November 18, 2021 Posted November 18, 2021 On 11/9/2021 at 3:59 PM, Amigo said: Za navijace Liverpula posebno znacajno.
Recommended Posts