Alen13ASC Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Krivina 5 2014- Kimi Rajkonen gubi trakciju nakon izleta pri povratku na stazu te se naglo zakucava u armiranu ogradu pri velikoj brzini. Krivine 10-14 2017- Karlos Sajnc i Danil Kvjat se sudaraju u prvom krugu. Krivina 15 1999- Nakon silovitog udesa Mihael Šumaher zadobija prelome noge. Krivine 16 i 17 2014- Udes Pastora Maldonada i Estebana Gutijereza Alokacija guma: Poredak tablica: Vremenska prognoza: Petak- Delimično oblačno▲21ºC / ▼ 12ºC Subota- Mestimični pljuskovi▲22ºC / ▼ 11ºC Nedelja- Delimično oblačno▲21ºC / ▼11ºC Prošla trka donela nam je blagi šok u pozitivnom smislu nakon što je Honda zabeležila svoju prvu pobedu, a Maks Ferštapen postao prvi vozač u novoj turbo/hibrid eri koji je osvojio trke s dva proizvođača motora (Reno i Honda). Iako je pomalo nemoguće, možda nam predstoji jednak spektakl u nedelju. Prošlogodišnje izdanje je isto bilo puno svega i svačega. Dobrih preticanja, izletanja te je na koncu pobedio Sebastijan Fetel koji je zabeležio prvu pobedu za Ferari na Silverstonu još od Fernanda Alonsa 2011. godine.U crticama, blic vesti uoči VN Velike Britanije: - Silverston produžio ugovor s Formulom 1 - Kristijan Horner: "Što se više trudi [Pjer Gazli], to više grešaka pravi, što ga na koncu uspori" - Daniel Rikjardo: "Meklaren nam je postao referenca po pitanju preformansa" - Gunter Štejner: "Mi [Has] imamo problema s razumevanjem razlike u ponašanju bolida tokom kvalifikacija i tokom trke. Ne možemo materijalizovati jak kvalifikacioni tempo u trci. Kao da tempo naglo padne, sumnjamo na gume." - Pireli veruje da će vremena biti brža ove godine - Silverston je uoči trke presvučen slojem novog asfalta, jer je prošle godine pista bila izričito grbava - Lens Strol: "Subote me jako gnjave, moram urgentno poraditi na tome". On je u svim trkama nakon VN SAD-a 2018. ispadao već u Q1 - Andreas Seidl: "Nov vazdušni tunel nam je prvi korak do vrha" - Niko Hulkenberg: "Silverston vidim kao priliku da se popravim" - Honda gleda da popravi kvalifikacijski tempo koji je ključan za borbu u vrhu - Maks Ferštapen: "F1 bez Silverstona je nezamisljiva" - Roman Grožan: "Has nije imao niti jedan savršen trkački vikend ove godine" - Dvojac Tora Rosa vidi predstojeći trkaći vikend kao priliku da se vrate u osvajače poena nakon silnih muka - Toto Vulf: "Ferari je izgubio momentum nakon poraza u Bahreinu" - Lendo Noris: "Gejmeri mogu postati F1 vozači u budućnosti" - Daniel Rikjardo: "Ako bi Fetel napustio Ferari ove godine, ja ga nebi mogao zamenuti jer imam ugovor s Renoom do kraja 2020. godine" - Danil Kvjat: "Neke staze pogoduju određenim bolidima bolje nego drugima. A novi asfalt na Silverstonu je jedna velika nepoznanica" - Has doneo verziju šasije s Australije koju će probati Grožan, sve u svrhu otkrivanja problema te usporedbe s aktuelnom. - Marej Valker odlikovan od strane Rojalnog Automobilskog Kluba - Džastin Vajting, sin Čarla Vajtinga, će dati signal za start trke u Velikoj Britaniji - Sebastija Fetel i dalje veruje da je titula moguća ove godine - Maks Ferštapen misli da je Šarl Lekler trebao usporiti u onom kontroverznom udesu u Austriji - Daniel Rikjardo ne žali što je prešao u Reno nakon što je Maks pobedio u Austriji - Šarl Lekler će agresivnije pristupati nakon onog udesa s Maksom u Austriji - Karlos Sajnc: "Mi smo skoro pa egal na pravcima s Mercedesom" TV Program* Petak 11:00 Prvi slobodni trening (90 minuta) 15:00 Drugi slobodni trening (90 minuta) Subota 12:00 Treći slobodni trening (60 minuta) 15:00 Kvalifikacije (60 minuta) Nedelja 15:10 Trka (120 minuta) * naša vremenska zona 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doorn Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doorn Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Opet ćemo da poseremo Q. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Jbt kakva glupost Ferarija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Meni ovo govori da ce Ferari ici na 2 stopa. Jer nema nikakvog smisla ici: Soft-Hard, kad je moglo Med-Hard, a medijumke su visestruko bolje gume. Link to comment Share on other sites More sharing options...
momohyoideus Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Sta su sad uradili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Kriminalne kvale za Vettela. Leclerc je bio ultra brz, al opet samo P3. Sutra 1-2 za Mercedes, a ostali neka se poredjaju kako im je volja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 I meni skroz neobjasnjiva promena strtegije za Leklerka i Verstapena, obojica su imali komforan prolaz na zutim, zasto su se odlucili da ipak startuju na crvenim!? Vettel bez ikakve dileme zreo za penziju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alen13ASC Posted July 13, 2019 Author Share Posted July 13, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Jbt mi jedva držimo korak sa MGP i RBR na softu, šta će biti kad prezujemo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Ferari bi uskoro morao na bele pa da probaju do kraja. Mislim da ce bele izdrzati 40 kruga.Sent from my SM-G970F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
momohyoideus Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Lekler nije zaboravio Maxu proslu trku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Mečka se popišala na Bottasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
momohyoideus Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Kakav torpedo Vettela... Sato style Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doorn Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Bravo Vettel, konjino 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duh sa sekirom Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Magarići po običaju briljiraju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duh sa sekirom Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 PS: Nema ovde štete. vetel je sam kriv, a maks je to i zaslužio. Ako ne na ovoj trci onda na nekoj prethodnoj... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Ferari je opet sve ucinio da Leklera baci iza Fetela cak i po cenu da ga oba Red Bula prestignu, no Fetel se ponovo postarao da izgubi poklonjeno. Mecke brutalno. Landa sjeb'o tajming zutog u Indikar stilu, inace bismo sa oba bolida bili ispred Renola danas. Sve u svemu dobra trka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doorn Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Odlicna trka, ali da su oba auta nastavila trku nakon sudara je za postovanje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Odlična trka a najviše mi se dopalo što je Leclerc pokazao da se neće sa njim brisati patos. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doorn Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DASUBO Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Gledao sam trke na mnogo sumanutih mesta i načina, ali još nikada na čamcu vezanom za dok preko WiFi-ja koji je "maznut" od lokalne grčke kapetanije.😀 Trka je bila fantastična, a najviše sam uživao u borbi između Leklera i Ferštapena koji izgleda da je našao sebi ravnog u duelu. Luis, uz pomoć srećne zvezde, ali doktorski stiže do 80. pobede. Ovim putem da se zahvalim SBB-u zbog date mogućnosti da preko EON aplikacije pogledam ovu sjajnu trku. Kalispera 😀 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Pravila o SC moraju da se promene da bi ovo takmicenje uopste vise imalo smisla. Ovo sto sad rade je prevazislo i Indikar standard, teska sramota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Vrhunska trka, Ferel jos jednom pokazao da je najprecenjeniji vozac, tj poseduje nezasluzen broj titula. Oba Red Bula su ga pobedila na stazi, a on na kraju vec po navici gubi razum i smirenost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts