Bluecuracao2 Posted June 14, 2022 Share Posted June 14, 2022 44 minutes ago, Avda Zekić said: Bilo je na starom forumu, ali kao projekat.... inače...braća Cvetičanin su odrasli s amnom, a stariji Pedja je išao s amnom u 21. Maj....ista smo generacija. Nedja je par godina mladji....itd. Inače, bolje teram bas od "Stariju Cvećku"... Ta moja generacija iz 21. Maj je dala fini broj "muzičara" mali Sava i Vlada Delovski - Fleke, braća Cvetičanin...pok. MLadja Pristup Zabranjen, kao i Krle Pičica...Bobi Pile, Bole bubnjar, naravno ja (naš zajednički i više drugih bendova..po potrebi i u zavisnosti od tezge).... Inače, Miša Panker je moj stari prijatelj iz AIESEC-a, redovno se viđamo kada ne bicikliše i damo ga po preferansu i kafani (pre), Markiz je takođe kolega, a poslednji put sam ga video kada je konobarisao u Dagi +....lepa ekipa... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted July 1, 2022 Author Share Posted July 1, 2022 Provokacija iz komšiluka - ekskurzija po jugu Srbije stazama bugarskih zločina u Prvom svetskom ratu “Stazom 41. pešadijskog puka - mart 1917. godine - čišćenje Jastrepca od razbojnika” naziv je ekspedicije koju bugarska nevladina organizacija “Vojno-istorijski komitet” organizuje 29. i 30. juna na jugu Srbije. Niški istoričari to vide kao provokaciju, ekstremistički ispad i promovisanje masovnih zločina nad srpskim stanovništvom tokom bugarske okupacije i Topličkog ustanka 1917. Smatraju da bi država Srbija to morala da sankcioniše. https://www.juznevesti.com/Politika/Provokacija-iz-komsiluka-ekskurzija-po-jugu-Srbije-stazama-bugarskih-zlocina-u-Prvom-svetskom-ratu.sr.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted July 1, 2022 Author Share Posted July 1, 2022 Na ulicama Niša dva vozila sistema Oko sokolovo od danas će putem video-nadzora proveravati da li su vozači propisno parkirali automobile. Najpre će samo opominjati, a od avgusta će i kažnjavati. Za vozače koji nisu platili parking mesto na koje su ostavili automobil biće zadužen JKP Parking servis, a za one koji su se parkirali na nedozvoljenim mestima Komunalna milicija. https://www.juznevesti.com/Drushtvo/Oko-sokolovo-od-danas-na-ulicama-Nisa-do-avgusta-samo-opomene-a-onda-i-kazne.sr.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 https://www.danas.rs/vesti/ekonomija/firma-ciji-je-vlasnik-brat-direktora-bia-kupila-cak-19-zgrada-niskog-gradjevinara/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 1 hour ago, berti said: https://www.danas.rs/vesti/ekonomija/firma-ciji-je-vlasnik-brat-direktora-bia-kupila-cak-19-zgrada-niskog-gradjevinara/ bitno je da nisu "kosovari" kupili 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 https://www.juznevesti.com/Hronika/Nislija-vozio-sa-preko-4-promila-alkohola-u-krvi.sr.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted November 26, 2022 Author Share Posted November 26, 2022 4 hours ago, Marko said: https://www.juznevesti.com/Hronika/Nislija-vozio-sa-preko-4-promila-alkohola-u-krvi.sr.html Nas Nišlije tek tad počinje da "vata"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 46 minutes ago, Constantin said: Nas Nišlije tek tad počinje da "vata"... -I mi pijemo, al znamo kad je dosta. -Kako znate, kad je dosta? -Kad se useremo u gaće. 🤗 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted November 26, 2022 Author Share Posted November 26, 2022 Just now, Div said: -I mi pijemo, al znamo kad je dosta. -Kako znate, kad je dosta? -Kad se useremo u gaće. 🤗 Ma ajde...ja skoro izlazim, normalno, kao čovek, iz kafane, kad me jedna budala nagazi na prste (ruke).... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 Glavno u piću je piti kao čovek, a ne kao stoka. Stoka zna kad joj je dosta 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted November 26, 2022 Author Share Posted November 26, 2022 Just now, Stiletto said: Glavno u piću je piti kao čovek, a ne kao stoka. Stoka zna kad joj je dosta 😁 Tako je....osim ako nisi hteo da kažeš da je ne znam kad mi je dosta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 Nisam znao da je Nislija 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted December 13, 2022 Author Share Posted December 13, 2022 Ima nas dosta poznatih... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted January 11, 2023 Author Share Posted January 11, 2023 Kako Nišlije percipiraju svoju Gradonačelnicu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted January 11, 2023 Author Share Posted January 11, 2023 "Na bedemima Niša vije se srpska zastava. Junačka vojska naša održala je novu i sjajnu pobedu. Niš je u rukama naših hrabrih vojnika." "Srpske novine", 1878. povodom oslobođenja Niša od TurakaNa današnji dan 1878. godine, u jutarnjim časovima, potpisana je konvencija o predaji Niša. Niš su Srbima predali Halil-Paša, komandant vojske, i Rašid-Paša, mutesrif gradski.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 1 hour ago, Constantin said: "Na bedemima Niša vije se srpska zastava. Junačka vojska naša održala je novu i sjajnu pobedu. Niš je u rukama naših hrabrih vojnika." "Srpske novine", 1878. povodom oslobođenja Niša od Turaka Na današnji dan 1878. godine, u jutarnjim časovima, potpisana je konvencija o predaji Niša. Niš su Srbima predali Halil-Paša, komandant vojske, i Rašid-Paša, mutesrif gradski. Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Jbg, zemce, da si ostade po Sanstefanski ugovor - s`g bi bili u EU, ovako ne prejebase Germani, Franci i oni s onoj ostrvo te zakasasmo u ovu ma`alu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted January 11, 2023 Author Share Posted January 11, 2023 58 minutes ago, Kronostime said: Jbg, zemce, da si ostade po Sanstefanski ugovor - s`g bi bili u EU, ovako ne prejebase Germani, Franci i oni s onoj ostrvo te zakasasmo u ovu ma`alu. Ko ne nauči svoju istoriju, osudjen je da mu se ponavlja....tako nekako beše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted January 16, 2023 Author Share Posted January 16, 2023 Velik broj ukinutih linija iz NišaZa četiri godine low cost prevoznici su iz Niša ukinuli 14 linija, ali me znog nerentabilnosti.https://zamaaero.com/16/01/2023/novosti-iz-regije/velik-broj-ukinuti-linija-iz-nisa/Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 nema tu diskusije, to je ultimatum iz AirSerbia, jeftini letovi iz Nisa su prakticno ugaseni. posledica promene vlasnika aerodroma o cemu se vec naveliko pricalo pre nekoliko godina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milenko Puzigaca Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 One koji tako upropasćavaju svoju zemlju tj preciznije, ometaju stanovnistvo da živi normalno kako bi se inače neki regioni razvijali bez takvih stvari koje se nameću iz jednog centra treba streljati, i komunisti su bili u pravu kad su to i radili. Ne ulazim u to kakvi su oni ispali, jer to nije poenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted January 16, 2023 Author Share Posted January 16, 2023 1 hour ago, djura.net said: nema tu diskusije, to je ultimatum iz AirSerbia, jeftini letovi iz Nisa su prakticno ugaseni. posledica promene vlasnika aerodroma o cemu se vec naveliko pricalo pre nekoliko godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 Nema Vinci liniju za Bergamo, ima je AirSerbia, ali svakako je sve krenulo od privatizacije aerodroma u bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted January 17, 2023 Author Share Posted January 17, 2023 16 hours ago, djura.net said: Nema Vinci liniju za Bergamo, ima je AirSerbia, ali svakako je sve krenulo od privatizacije aerodroma u bg Uzrok - Upravljanje aerodromima Beograd i Priština francuskog Vansija Povod - Linije Air Serbije, koje se preklapaju sa low cost kompanijama koje već imaju linije na pomenutim destinacijam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted March 21, 2023 Share Posted March 21, 2023 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted April 6, 2023 Author Share Posted April 6, 2023 Pogodite ko sam ja, odim što sam bahata džukela...?Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts