Jump to content

Recommended Posts

Posted
44 minutes ago, Avda Zekić said:

Bilo je na starom forumu, ali kao projekat....

inače...braća Cvetičanin su odrasli s amnom, a stariji Pedja je išao s amnom u 21. Maj....ista smo generacija. Nedja je par godina mladji....itd. Inače, bolje teram bas od "Stariju Cvećku"...:64:

Ta moja generacija iz 21. Maj je dala fini broj "muzičara"  mali Sava i Vlada Delovski - Fleke, braća Cvetičanin...pok. MLadja Pristup Zabranjen, kao i Krle Pičica...Bobi Pile, Bole bubnjar, naravno ja (naš zajednički i više drugih bendova..po potrebi i u zavisnosti od tezge)....:smiley2:

Inače, Miša Panker je moj stari prijatelj iz AIESEC-a, redovno se viđamo kada ne bicikliše i damo ga po preferansu i kafani (pre), Markiz je takođe kolega, a poslednji put sam ga video kada je konobarisao u Dagi +....lepa ekipa...

• Like 1
  • 3 weeks later...
Posted

Provokacija iz komšiluka - ekskurzija po jugu Srbije stazama bugarskih zločina u Prvom svetskom ratu

“Stazom 41. pešadijskog puka - mart 1917. godine - čišćenje Jastrepca od razbojnika” naziv je ekspedicije koju bugarska nevladina organizacija “Vojno-istorijski komitet” organizuje 29. i 30. juna na jugu Srbije. Niški istoričari to vide kao provokaciju, ekstremistički ispad i promovisanje masovnih zločina nad srpskim stanovništvom tokom bugarske okupacije i Topličkog ustanka 1917. Smatraju da bi država Srbija to morala da sankcioniše.

spacer.png

https://www.juznevesti.com/Politika/Provokacija-iz-komsiluka-ekskurzija-po-jugu-Srbije-stazama-bugarskih-zlocina-u-Prvom-svetskom-ratu.sr.html

Posted

Na ulicama Niša dva vozila sistema Oko sokolovo od danas će putem video-nadzora proveravati da li su vozači propisno parkirali automobile. Najpre će samo opominjati, a od avgusta će i kažnjavati. Za vozače koji nisu platili parking mesto na koje su ostavili automobil biće zadužen JKP Parking servis, a za one koji su se parkirali na nedozvoljenim mestima Komunalna milicija.

spacer.png

https://www.juznevesti.com/Drushtvo/Oko-sokolovo-od-danas-na-ulicama-Nisa-do-avgusta-samo-opomene-a-onda-i-kazne.sr.html

• 2 months later...
  • 2 months later...
Posted
46 minutes ago, Constantin said:

Nas Nišlije tek tad počinje da "vata"...:15:

-I mi pijemo, al znamo kad je dosta.

-Kako znate, kad je dosta?
-Kad se useremo u gaće.

🤗

• Ha-ha 1
Posted
Just now, Div said:

-I mi pijemo, al znamo kad je dosta.

-Kako znate, kad je dosta?
-Kad se useremo u gaće.

🤗

Ma ajde...ja skoro izlazim, normalno, kao čovek, iz kafane, kad me jedna budala nagazi na prste (ruke)....:s_w:

• Ha-ha 1
Posted
Just now, Stiletto said:

Glavno u piću je piti kao čovek, a ne kao stoka. 

Stoka zna kad joj je dosta 😁

Tako je....osim ako nisi hteo da kažeš da je ne znam kad mi je dosta :smiley13:

• 3 weeks later...
  • 5 weeks later...
Posted

"Na bedemima Niša vije se srpska zastava. Junačka vojska naša održala je novu i sjajnu pobedu. Niš je u rukama naših hrabrih vojnika."

"Srpske novine", 1878. povodom oslobođenja Niša od Turaka

Na današnji dan 1878. godine, u jutarnjim časovima, potpisana je konvencija o predaji Niša. Niš su Srbima predali Halil-Paša, komandant vojske, i Rašid-Paša, mutesrif gradski.d140b438d3d00fb60f5b5a15bd826df4.jpg

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

Posted
1 hour ago, Constantin said:

"Na bedemima Niša vije se srpska zastava. Junačka vojska naša održala je novu i sjajnu pobedu. Niš je u rukama naših hrabrih vojnika."

"Srpske novine", 1878. povodom oslobođenja Niša od Turaka

Na današnji dan 1878. godine, u jutarnjim časovima, potpisana je konvencija o predaji Niša. Niš su Srbima predali Halil-Paša, komandant vojske, i Rašid-Paša, mutesrif gradski.d140b438d3d00fb60f5b5a15bd826df4.jpg

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

Jbg, zemce, da si ostade po Sanstefanski ugovor - s`g bi bili u EU, ovako ne prejebase Germani, Franci i oni s onoj ostrvo te zakasasmo u ovu ma`alu.

:s_d:

Posted
58 minutes ago, Kronostime said:

Jbg, zemce, da si ostade po Sanstefanski ugovor - s`g bi bili u EU, ovako ne prejebase Germani, Franci i oni s onoj ostrvo te zakasasmo u ovu ma`alu.

:s_d:

Ko ne nauči svoju istoriju, osudjen je da mu se ponavlja....tako nekako beše.

Posted

nema tu diskusije, to je ultimatum iz AirSerbia, jeftini letovi iz Nisa su prakticno ugaseni. posledica promene vlasnika aerodroma o cemu se vec naveliko pricalo pre nekoliko godina.

• Like 1
Posted

One koji tako upropasćavaju svoju zemlju  tj preciznije, ometaju stanovnistvo da živi normalno kako bi se inače neki regioni razvijali bez takvih stvari koje se nameću iz jednog centra treba streljati, i komunisti su bili u pravu kad su to i radili. Ne ulazim u to kakvi su oni ispali, jer to nije poenta.

Posted
1 hour ago, djura.net said:

nema tu diskusije, to je ultimatum iz AirSerbia, jeftini letovi iz Nisa su prakticno ugaseni. posledica promene vlasnika aerodroma o cemu se vec naveliko pricalo pre nekoliko godina.

spacer.png

Posted
16 hours ago, djura.net said:

Nema Vinci liniju za Bergamo, ima je AirSerbia, ali svakako je sve krenulo od privatizacije aerodroma u bg

Uzrok - Upravljanje aerodromima Beograd i Priština francuskog Vansija

Povod - Linije Air Serbije, koje se preklapaju sa low cost kompanijama koje već imaju linije na pomenutim destinacijam

• 2 months later...
  • 3 weeks later...